Eşimin alkol problemi

Genellikle bira içiyor. Bazen 2 taneyle kalıyor bazen sarhoş oluyor. Parası olmazsa bile ailesinden ya da arkadaşlarından bir şekilde buluyor
Düzelmeyecek. Bunun modeli benim babam‘da var. Hergün bira icer 1-2 tane. Annem cok rahatsiz oluyor artik olmus evlilikleri 40 yil bilemem bu saatten sonra bosansam bisey farketmez diyor ama senin lise1 se iken bosansaydim farkederdi 16 sene aradaki fark bu diye. Bende sey dedim evlilikte emekli ol diye cünkü babam degismiyo hala ayni icer düzenli rutin olustu. Sinirlenmez agresif yapmaz satasmaz yani. Kendi halinde icer icmezse uyuyamiyor tek sebebi bu babamda. Sizde ne sebeple ictigine bagli

Allah yardım etsin. Şu an yapacağın en mantıklı şey korunmak. Çocuk için asla bu adamı tercih etmemelisin. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan adamla ömür geçmez çünkü. Bir sabinin de günahına girme. Vebalini ödeyemezsin.

Aynı şekilde benim eşimde agresif olmaz öyle sarmaz bana. Hergün içmek yine de problem. Son zamanlarda işiyle ilgili de sorunları oldu onu sebep gösteriyor. Aslında bahane bence yani hayatımızda sorun olduğu zaman alkol çare olmuyor. Her sorunda alkol icecekse sıkıntı yani. Annenizi anlıyorum zor bir durum gerçekten

Amin teşekkür ederim. Yok şu durumda çocuk düşünmüyorum günahına giremem dediğiniz gibi

Bi de büyütüyor muyum yazmaniz yok mu...
Alkol parasını etraftan isteyen insandan koca da olmaz, baba da olmaz. Bagimli resmen o ayrı ama varligi yokluğu da bilmiyor. Alkolik herhalde neyi normal olacak bunun

Aynen katiliyorum. Birde sorun oldugunu kabul etmiyor

Eşiniz alkolik.
"Alkolikliğe doğru gidiyor" değil. Alkolik.
Benim de oldu böyle bir ilişkim. Birlikte evdeki tüm bira şişelerini çöpe attığımuız bir günün sabahında balkonunda 13 boş şişe bulmuştum, akşam ben çıktığım anda aşağı inip 13 şişe almış ve gece hepsini içmiş. Çözemiyordu. Terk ettim.

Alkoliklerle hayat paylaşmak çok zor. Sürekli evde "dediğimi anlayacak mı" "ne zaman sızacak" diye beklediğiniz biri var.
Böyle bir hayatı yaşamaya "zorunlu" değilsiniz. Mutsuz veya rahatsızsanız ilişkiyi bitirmeyi düşünmelisiniz.

dertten mi içiyor keyiften mi ve bi başkasından da para isteyip alması göz göre size yapılan haksızlık dilencilik resmen bu kene gibi.

Çocuk yapma sakın duzelene kadar adam ben çocukluğumu babamın alkolikliginle geçirdim çok kötü bişey biz bebekken bize mama süt almazmis gidip içki içermiş kaç kere ben küçükken beni dovdugunu bilirim sarhoşken ona da içmesi için parayı hep babaannnem verirdi arada sırada içsin normal bişey dışarda yemekte benim eşimle bende içerim ama çok nadir sürekli olması alkolik durumuna gider

Yok tamamen bahane. Sorunlari dedik halloldu sorunlar ama gene devam ediyor icmeye maalesef, alkolu birakmasa bile bana ihtiyacim olan herseyi karsiladi bu yönde babamdan nefret edemiyorum beni ihmal etmedigi icin. Ama alkol konusu hosuma gitmiyor arada bi uyariyorum babami, iyice düsünüp karar verin veya ortak cözüm arayin esinizinle ilgili cevrede alkol icen var mi? Ona bi bakin

Hergün iki birayla nasıl alkolik olabilir ki yaz günü soda niyetine içilir bence 2-3 bira kafa bile yapmaz. Amma velakin ailesinden arkadaşndan alkol parası alan adama benim SAYGIM kalmazdı dolayısıyla sevgim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…