- Konu Sahibi meryemmeryem
-
yuh diyorum artık niye sessiz kalıyosunz ki tepkinizi verin bence ...
bence bunu eşinizle konuşmayın adamın derdi zaten bu tatsızlık çıkarmak siz payını verin ve muhattap olmayın eğer ki eşiniz farkeder amcama böyle mi davranıyorsun derse ozaman söyleyin fesatlık yapmaya çalıştığı için diye
Amca bey ille kaşınıyor yani. Ya eşinden ya senden şöyle okkalı bir zılgıt istiyor belli ki. At ile deve değil arkadaşım "biz yapılması gerekeni yaparız,koskoca insanlarız siz canınızı sıkmayın amcacım" diyebilirsiniz. Görümcen konusuna gelince "o benim kardeşim,onun başarısı,güzelliği beni ancak mutlu eder,içimde ona karşı kötü duygulara yer yok ama bu herkes için geçerli değil tabi" yerinde bir had bildirme olacaktır.
Kolay gelsin...
aslında hak veriyorum sana
eşimle konuşmaktansa ağzının payını verip eğer eşim sorarsa bende böyle yaptım derim
off allahım off ne insanlar var şu hayatta bir bakarmısınız yaa
kocaman adamsın ne uğraşıyon benimle ne istiyon yani
Böyle ara bozucu insanlar çok malesef bu tarz konuştugunda bence takma umrunda degil gibi davran sen ters davrandıkça sert çıktıgın zaman daha çok üstüne gelebilir.
Eşinizin akrabasının düğününe onlar neden davet edilmediler?
Bir de neden düğüne onların gitmesi için ısrar ederken siz bunun sebebini sormadınız?
Niye bu konuyu açıyorsun sürekli diye sormuyorsunuz?
Eline ne geçecek ya da geçmeyecek.
ben sizin yerinize olsaydım eşime anlatır onun yanında neden böyle söylediğini açıklamasını isterdim
Siz böyle ondan kurtulmak için kaçamak cevaplar verdikçe haddini epey aşacak bu adam.
Eltinizi bu kadar övmesi de bana başka şeyler düşündürtüyor nedense..
Bir adam bir kadın hakkında bu kadar çok konuşmaz. Konuşmamalı..
görüöcenizle bu konuyu konuştunuzmu?amcanızın tavrına o ne diyor?
Ben elti zannettim. Görümceymiş.
Karıştırırım ben eltiyi görümceyi nedense.
Bu daha kötü. Daha çirkin..
Yeğeni için böyle anlamsız konuşmazı
yok yaa kıza bişey demedim hani ne bileyim ne diyeyimki
dediğim gibi önce hep bu adamı anlamaya nedne böyle yaptığını çözmeye çalıştım
bundan sonra devam ederse ki edecektir sanırım
ona göre bişeyler yapacam
ne bileyim ben olsaydım sorardım. kardeşiniz gibi görüyorsunuz sonuçta. derdim ya bu amca neden böle davranıyor. bişeymi yaptım. sanki bizi birbirimize düşürüp aramızı açıacak gibi düşünüyorum sence yanlışmı düşünüyorum. sen öyle bişey hissettinmi gibilerinden konuşabilirsin. amcanıza gelincede pek unursamayın hehe deyin geçin.tekrar görümcenizi övecek olursa o benim kardeşim gibi ben onun başarısınız sizden daha çok isterim gibi cümlerlerle kıskanmadığınızı ,aranızın açılmayacağını belirtin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?