Eşimin Ameliyat Süreci

Aycan111111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
742
139
123
Başlıkta da belirtiğim gibi eşim geçen hafta salı yani 1 hafta önce ameliyat oldu. Ameliyattan çıkınca yoğun bakıma aldılar o gece benim küçük bebeğim olduğun için ben hastanede beklemedim ki bende hastanede çalışıyorum akşam 9 a kadar 4,5 defa yoğun bakıma girip eşimi gördüm. Neyse kayınvalidem sen gidiyorsan bende gidiyim bari deyip benimle birlikde evine kaçtı.Ertesi gün sabah ben 7 de hemen geldim eşimi 9 da evraklarını hazırlatıp özel odasını hazırlatıp çıkardım saat 11 oldu anca kayınvalide geldi nasıl oldun oğlum ay canım cicim diye ben dönüp bakmadım bile zaten sonrasında cumartesi gecesine kadar sabah 7 de 6 ya kadar ben akşam 6 dan sabaha kadar kayınvalide dönüşümlü baktık ama kayınvalide halinden çok mutsuz eşime surat dükkanı açamadım her 2 lafından biri.Olayların patladığı nokta cmrtsi ben sabah geldim yine bu söylenmeye başladı ev çok kötü misafir gelcek dükkana gidemedim falan homur homur homurdanıyor eşim bu arada ölümden döndü 4 gün ateşlendi enfeksiyon kaptı 0,8 olması gereken CRP değeri 18 oldu birsürü badireler o arada kayınpederim geldi hadi çıkalım torunu alalım diye ben de şarteller attı pardon kimi dedim torunu dedi bende dedim o nerden çıktı alıcaz bugün bizde kalıcak dedi bende kime sordunuz dedim normalde böyle bir tepki asla vermezdim saygısızlık yapmadım bu zamana kadar ama benimde ananem Almanya ya gidecekti eşim ameliyat olunca erteledik oğluma bakacak insan kalmıycaktı ve bunu da biliyorlardı bende hayır alamazsınız dedim hele ki yatılı asla ben işimde nöbete kalmamak için çırpınıyorum 3 yıldır bide yatılı asla vermem dedim kayınpederim hastanede bağırmaya çağırmaya başladı bende bağırdım ben burda çalışıyorum bu ne terbiyesizlik diye o bağırdı ben bağırdım nitekim oğlumu aldılar ve akşam oğluna bakmaya gelmedi gelmiycekmisin diye eşim aradı oda hayır torunumula sıcacık yatıcam dedi bu nasıl bir annelik ben çözemedim ben olsam o halde oğlumu asla bırakmazdım annem de bende şaştık kaldık şok geçirdik bu kadar ilgisizliği tepkisizliğe.Dahaa önceki konumda da yazmıştım kayınvalidem oğluma bakmadı diye sizde bana bakmak zorunda mı demiştiniz evet değil kendi oğluna bakmayan insan benim oğluma neden baksın .

bu kaynanalrın çoğu böyledir..gelinle zıtlaşmayı severler gelin ak diyorsa kaynana kara der..şöylede diyebiliriz kaynanalar gelinin yaralı parmağına işemez...yardımcı olmayı sevmezler zorluk çıkarmak isterler..

Kocanıza üzüldüm gerçekten; zaten ciddi bir hastalık geçirmiş, şimdi huzurlu bir ortamda dinlenip iyileşmesi gerekirken, nelere şahit olmuş.

Daha ne kadar hastene de kalacak? Acil şifalar inşallah.

Okudkca sinirim cikti,birde demis ya sicacik sarilip yaticaz diye..niye gonderdiniz,niye musade ettiniz..yaptiklarina karsi odul vermisiniz onlara..
Esiniz icinde uzuldum,gecmis olsun ikinizede..esinizde farketmistir umarim annesinin yanlislarini,sizin yanininda olmasi icin soyluyorum bunu.esin destegini hissesince,ailenin hatalarina karsi mucadele etmesi daha kolay oluyor cunku.

Şimdi konuları tam bilmiyorum ama kendimi sizin yerinize koyarak yorum yapayım.
Kızım 1 yaşında. eğer eşim ameliyat olsa idi ben kızımı ya kv'ye ya anneme bırakır, eşİmin yanında kalırdım. Ben varken kocamın yanında annesinin ne işi var ki? Başka birşey olunca önce ben varım kv yerini bilsin diyoruz ama.
Ben annesini bilmem ama sen nasıl eşini bıraktın da gittin ? Çocuğun madem kalabiliyor babaannede o gece de kalır, sen eşinin yanında kalırdın..

Gerçekten öyle. Oğullarınıda pofpoflarlar icraata gelince elleri cebinde kacarlar

Bebeğinize bakacak biri varmış(anneniz).
Neden her gece kayınvalideniz kaldı eşinizle anlamadım.
Madem kadının bazı işleri var,1 gün sen git ben kalırım deseydiniz keşke.
Siz evlisiniz ,eşiniz hastayken kayınvalide eve gelip çocuğuma ben bakıcam dese sinirlenirsiniz,hastane ortamı olunca hemen ''bu ne biçim anne'' mi oluyor?

Doğru olan zaten annesinin değil eşi olarak sizin eşinizin yanında kalmanız. Benim eşimde ameliyat oldu, yanında ben kaldım, kayınvalidem hiç teklif dahi etmedi eşi varken benim kalmam olmaz eşinin yanında daha rahat eder dedi ve evine gitti. Çocuklar kayınvalidemde kaldı, bu süreçte torunun babaanne ya da anneannede kalması normal neden bu kadar sinirlendiğinizi anlayamadım.

bence ne olursa olsun kavga edilmemeliydi.gerçekten kavga ya da kim ne yaptı düşüneceğiniz en son şey olmalıydı.eşinize bir şey olmamış onun sarhoşluğu olmalıydı üzerinizde.bence kimse olayın ciddiyetini anlamamış ne bencillik....

o kadar bağırıp çağırmışsın
keşke tavrının arkasında durup çocuğunu vermeseydin
dediğin gibi oğluna bakmayan senin çocuğuna hiç bakmaz

Yavrunuzu kayinvalidenize birakip neden hep esinizin yaninda olmadiniz?

Eşiniz evde olsa ve kayinvalideniz yatili kalsa esiniz iyileşene kadar yine kizacaktiniz kadina. Hastane olunca ne degisir ki.... Annesinden once hayat arkadasi olarak sizsiniz destek olması gereken.

Ayrıca hem vermemek için kavga cikartip sonra niye çocuğu birakiyorsunuz ?

tam bende belki emiyodur çocuk diyecektim ki
senin yazdığın hatırlattı
babaannesinde kaldığına göre emmiyodur

eşinizin yanında siz neden kalmadınız peki
çocuk da önemli ama eşiniz de hastanelik olmuş sonuçta?

Reactions: ZOE
Niye sen cocugundan ayrilmayacaksin diye kaynanan gecelerce refakatci kaldi ki? Bence cok bile emek vermis Allah razi olsun demen lazim. Birakacaktin bebegini onlara sen bakacaktin kocana geceleri.
Bi de kayinpedere bagirip cagirmissin. Cok haksizsin.

Reactions: ZOE
Ben tuhaf bir şey göremedim nedense..
Koca adam evlenmiş önce bence eşi gelir. O senin o hastanede çalıştığını da göz önüne alarak geri planda kalmış. Baksa bu sefer de "ben zaten buradayım el ayak altında dolanıyor " deme ihtimalin de var.
Ben doğum yaptığımda eşim kaldı yanımda annem kalmadı. Annem şimdi kötü anne mi oldu?
Bu mu şimdi kıstas unsuru?

Gerçekten öyle. Oğullarınıda pofpoflarlar icraata gelince elleri cebinde kacarlar
kaynana kıskançlığı işte bu..oğullarını doldurup şişirip eşiyle tartışmasını sağlarlar ama bir faydalarının dokunacağı zaman gelse hemen geri adım atarlar...eğer oğlu gelinden yana olsa karısını ezdirmese annesine oğlanlarına güşman olurlar..gelinin iki ayağını bir pabuca sokarlar birde izlerler..

Kendi kızlarının eşleri arkalarında olsa ilgi alaka gösterse ıvunurler damat kızıma değer verıyo dıye ama kendileri gelinlerini biyere yakıştıramazlar. Ben bu durumlarda hep izledim Allaha bıraktım. Kendi kızı cekıyor şimdi Allah en iyisini bilendir

valla aynen bende bu sözlerinizi yazaktım..fakat gönder tuşuna erken bastım..
doğru dediniz..eniştelerinin önünde pervane olurlar kızlarına daha iyi baksın ilgilensin diye..sizde ilgi göstermeyin olsun bitsin..al gülüm ver gülüm misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…