- 24 Mayıs 2011
- 742
- 139
- 123
- Konu Sahibi Aycan111111
-
bu kaynanalrın çoğu böyledir..gelinle zıtlaşmayı severler gelin ak diyorsa kaynana kara der..şöylede diyebiliriz kaynanalar gelinin yaralı parmağına işemez...yardımcı olmayı sevmezler zorluk çıkarmak isterler..Başlıkta da belirtiğim gibi eşim geçen hafta salı yani 1 hafta önce ameliyat oldu. Ameliyattan çıkınca yoğun bakıma aldılar o gece benim küçük bebeğim olduğun için ben hastanede beklemedim ki bende hastanede çalışıyorum akşam 9 a kadar 4,5 defa yoğun bakıma girip eşimi gördüm. Neyse kayınvalidem sen gidiyorsan bende gidiyim bari deyip benimle birlikde evine kaçtı.Ertesi gün sabah ben 7 de hemen geldim eşimi 9 da evraklarını hazırlatıp özel odasını hazırlatıp çıkardım saat 11 oldu anca kayınvalide geldi nasıl oldun oğlum ay canım cicim diye ben dönüp bakmadım bile zaten sonrasında cumartesi gecesine kadar sabah 7 de 6 ya kadar ben akşam 6 dan sabaha kadar kayınvalide dönüşümlü baktık ama kayınvalide halinden çok mutsuz eşime surat dükkanı açamadım her 2 lafından biri.Olayların patladığı nokta cmrtsi ben sabah geldim yine bu söylenmeye başladı ev çok kötü misafir gelcek dükkana gidemedim falan homur homur homurdanıyor eşim bu arada ölümden döndü 4 gün ateşlendi enfeksiyon kaptı 0,8 olması gereken CRP değeri 18 oldu birsürü badireler o arada kayınpederim geldi hadi çıkalım torunu alalım diye ben de şarteller attı pardon kimi dedim torunu dedi bende dedim o nerden çıktı alıcaz bugün bizde kalıcak dedi bende kime sordunuz dedim normalde böyle bir tepki asla vermezdim saygısızlık yapmadım bu zamana kadar ama benimde ananem Almanya ya gidecekti eşim ameliyat olunca erteledik oğluma bakacak insan kalmıycaktı ve bunu da biliyorlardı bende hayır alamazsınız dedim hele ki yatılı asla ben işimde nöbete kalmamak için çırpınıyorum 3 yıldır bide yatılı asla vermem dedim kayınpederim hastanede bağırmaya çağırmaya başladı bende bağırdım ben burda çalışıyorum bu ne terbiyesizlik diye o bağırdı ben bağırdım nitekim oğlumu aldılar ve akşam oğluna bakmaya gelmedi gelmiycekmisin diye eşim aradı oda hayır torunumula sıcacık yatıcam dedi bu nasıl bir annelik ben çözemedim ben olsam o halde oğlumu asla bırakmazdım annem de bende şaştık kaldık şok geçirdik bu kadar ilgisizliği tepkisizliğe.Dahaa önceki konumda da yazmıştım kayınvalidem oğluma bakmadı diye sizde bana bakmak zorunda mı demiştiniz evet değil kendi oğluna bakmayan insan benim oğluma neden baksın .
Gerçekten öyle. Oğullarınıda pofpoflarlar icraata gelince elleri cebinde kacarlarbu kaynanalrın çoğu böyledir..gelinle zıtlaşmayı severler gelin ak diyorsa kaynana kara der..şöylede diyebiliriz kaynanalar gelinin yaralı parmağına işemez...yardımcı olmayı sevmezler zorluk çıkarmak isterler..
Bebeğinize bakacak biri varmış(anneniz).Başlıkta da belirtiğim gibi eşim geçen hafta salı yani 1 hafta önce ameliyat oldu. Ameliyattan çıkınca yoğun bakıma aldılar o gece benim küçük bebeğim olduğun için ben hastanede beklemedim ki bende hastanede çalışıyorum akşam 9 a kadar 4,5 defa yoğun bakıma girip eşimi gördüm. Neyse kayınvalidem sen gidiyorsan bende gidiyim bari deyip benimle birlikde evine kaçtı.Ertesi gün sabah ben 7 de hemen geldim eşimi 9 da evraklarını hazırlatıp özel odasını hazırlatıp çıkardım saat 11 oldu anca kayınvalide geldi nasıl oldun oğlum ay canım cicim diye ben dönüp bakmadım bile zaten sonrasında cumartesi gecesine kadar sabah 7 de 6 ya kadar ben akşam 6 dan sabaha kadar kayınvalide dönüşümlü baktık ama kayınvalide halinden çok mutsuz eşime surat dükkanı açamadım her 2 lafından biri.Olayların patladığı nokta cmrtsi ben sabah geldim yine bu söylenmeye başladı ev çok kötü misafir gelcek dükkana gidemedim falan homur homur homurdanıyor eşim bu arada ölümden döndü 4 gün ateşlendi enfeksiyon kaptı 0,8 olması gereken CRP değeri 18 oldu birsürü badireler o arada kayınpederim geldi hadi çıkalım torunu alalım diye ben de şarteller attı pardon kimi dedim torunu dedi bende dedim o nerden çıktı alıcaz bugün bizde kalıcak dedi bende kime sordunuz dedim normalde böyle bir tepki asla vermezdim saygısızlık yapmadım bu zamana kadar ama benimde ananem Almanya ya gidecekti eşim ameliyat olunca erteledik oğluma bakacak insan kalmıycaktı ve bunu da biliyorlardı bende hayır alamazsınız dedim hele ki yatılı asla ben işimde nöbete kalmamak için çırpınıyorum 3 yıldır bide yatılı asla vermem dedim kayınpederim hastanede bağırmaya çağırmaya başladı bende bağırdım ben burda çalışıyorum bu ne terbiyesizlik diye o bağırdı ben bağırdım nitekim oğlumu aldılar ve akşam oğluna bakmaya gelmedi gelmiycekmisin diye eşim aradı oda hayır torunumula sıcacık yatıcam dedi bu nasıl bir annelik ben çözemedim ben olsam o halde oğlumu asla bırakmazdım annem de bende şaştık kaldık şok geçirdik bu kadar ilgisizliği tepkisizliğe.Dahaa önceki konumda da yazmıştım kayınvalidem oğluma bakmadı diye sizde bana bakmak zorunda mı demiştiniz evet değil kendi oğluna bakmayan insan benim oğluma neden baksın .
tam bende belki emiyodur çocuk diyecektim kiŞimdi konuları tam bilmiyorum ama kendimi sizin yerinize koyarak yorum yapayım.
Kızım 1 yaşında. eğer eşim ameliyat olsa idi ben kızımı ya kv'ye ya anneme bırakır, eşİmin yanında kalırdım. Ben varken kocamın yanında annesinin ne işi var ki? Başka birşey olunca önce ben varım kv yerini bilsin diyoruz ama.
Ben annesini bilmem ama sen nasıl eşini bıraktın da gittin ? Çocuğun madem kalabiliyor babaannede o gece de kalır, sen eşinin yanında kalırdın..
kaynana kıskançlığı işte bu..oğullarını doldurup şişirip eşiyle tartışmasını sağlarlar ama bir faydalarının dokunacağı zaman gelse hemen geri adım atarlar...eğer oğlu gelinden yana olsa karısını ezdirmese annesine oğlanlarına güşman olurlar..gelinin iki ayağını bir pabuca sokarlar birde izlerler..Gerçekten öyle. Oğullarınıda pofpoflarlar icraata gelince elleri cebinde kacarlar
Kendi kızlarının eşleri arkalarında olsa ilgi alaka gösterse ıvunurler damat kızıma değer verıyo dıye ama kendileri gelinlerini biyere yakıştıramazlar. Ben bu durumlarda hep izledim Allaha bıraktım. Kendi kızı cekıyor şimdi Allah en iyisini bilendirkaynana kıskançlığı işte bu..oğullarını doldurup şişirip eşiyle tartışmasını sağlarlar ama bir faydalarının dokunacağı zaman gelse hemen geri adım atarlar...eğer oğlu gelinden yana olsa karısını ezdirmese annesine oğlanlarına güşman olurlar..gelinin iki ayağını bir pabuca sokarlar birde izlerler..
valla aynen bende bu sözlerinizi yazaktım..fakat gönder tuşuna erken bastım..Kendi kızlarının eşleri arkalarında olsa ilgi alaka gösterse ıvunurler damat kızıma değer verıyo dıye ama kendileri gelinlerini biyere yakıştıramazlar. Ben bu durumlarda hep izledim Allaha bıraktım. Kendi kızı cekıyor şimdi Allah en iyisini bilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?