Eşimin Ameliyat Süreci

Valla kusura bakmayın da tek bir gece kaynananızda bebeğinizi bırakmama olayını anlayamadım doğrusu ayrıca annenanne Almanya'ya gidecekmiş bebeğe bakacak kimse yok diye gitmemiş peki normalde kim bakıyor ki bebeğinize o baksaydı yani anneanne Almanya'ya gittiğine göre o bakmıyor siz eşinizin yanında kalırsınız diye bizde kalsın demişler. Ayrıca zaten kaynananız yoğun bakımda olduğu içino gece yapılacak birşey olmadığından sizinle gelmiş sabah da gelmiş zaten sonra gece de kalmış sabaha kadar oğlunun başında. Yani ortada ne sorun var? babaannesinde kalmasının ne sakıncası var gerçektne madem hastanede çalışıyorsunuz ve zaten anneaane var hali hazırda çocuğa bakan siz de eve gitmeseydiniz baksaydınız haa siz hep bakıp kaynana bakmasaydı tamam ama o da bakmış yani bir gece boyunca.

Günaydın hanımlar ben herkese istinaden bu cevabı veriyorum oğum babannesine alışkın değil ayrıca bende sabah 7 de gelip 6 da eve gittim ama 9 da oğlumu uyuttum geri hastaneye geldim 12 ye 1 e kadar sonra geri döndüm oğlum çişini yeni öğrendi ve tamda eşim ameliyat olmadan 1 hafta önce kreşe başladı oğlum içinde sancılı bir dönem kreşe gitmek istemiyor servise binmek istemiyor 2 gün annem denedi binmedi o yzden ben sabahları evde olup oğlumu servise verip öyle işe geldim.

o kadar yaygara koparıp çocuğunuzu neden verdiniz. ben olsam asla asla vermezdim yada sorun çıkarmazdım. sizin ki garip olmuş
O kadar şeyden sonra bende vermezdim ama bana soran olmadı aldı ve geri hastanee dönmedi bende eşimi bırakıp yaygara yapmak istemedim

Evet oğluma annem bakıyor ve annem Almanya ya gideceği için bende oğlumu kreşe yazdırdım ve oğlum 3 yaşında toplamda 48 saat çocukla birlikte olmadı ve alışkın değil oğlum ve sabaha kadar zaten ağlamış

Onlar öyle bebeğim en iyisi bileee... lafa gelince oğlum canım aslanım bitanem, zora gelince ay aman karısı var işte. Hiç zorlamazlar kendilerini, hiç yormazlar, bütün güzellikler onların, zorluklari efalar gelinlerin olsun isterler. Boşvercen nabcan. Sen kocanla ilgilen, çocuğuda alabiliorsa annen alıversin. Anane falan varmış o görmek istiyor desin bizde kalsın desin falan. Eşinede geçmiş olsun tez zamanda iyileşir işallah

O kadar şeyden sonra bende vermezdim ama bana soran olmadı aldı ve geri hastanee dönmedi bende eşimi bırakıp yaygara yapmak istemedim
baştan yapmışsın sen yaygarayı
sonradan mı eşini düşündün anlamadım :)
madem kavga ettin bırakmayacaktın hiç çocuğunu
geri getir diye arayacaktın o kadar
madem hasta adamı üzdünüz böyle..

Şu kadına yüklenenler içinde bulunduğu durumu bi tasavvur edebilirmi?
Oğluna bezi bıraktırmaya çalışıor, kreşe alıştırmaya aynı zamanda, sabahtan akşama çalışıor üstwlik hastane gibi dertli bir yerde, muhtemelen en büyük desteği olan annesi gidiyor, ve hayat arkadaşı ölümden dönmüş hastanede yatıyor. Kaça bölünebilir bi insan. Ayrıca şöyle bir durumda biz torunumuzu alıp gidioz, sıcacık torunumla yatcam diyen insanlara gerek yok. Eminim yavrum ben yaşlıyım dayanamıom burda beraber duralım akşam olunca da ben torunu alıp gidim sabahta gelirim deseydi bu kadıncağızda böyle kızmazdı. Bazen beklenen şey bir destek, bir dayanak. Ama bazı insanlar anca hödük hödük konuşmayı bilir, başka zaman torununa bakmışmı acaba bii defa şimdi resmen kullanmak çocuğu işte...ahh ahh. Sabırr bacım nabacannn

Allah sizden razı olsun bütün içimden geçenler şu yazınızı gözlerim dolu dolu okudum eşim ölümden döndü dediğiniz gibi oğlum daha 2 buçuk yaşından böyle ahkam kesenler bu olayların hepsini 1 hafta ya sığdırsınlar bakalım ne hissedecekler ben kaynana düşmanı değilim asla olmadım ama o benim çocuğum benim kurallarım sizinde çocuğunuzu sizden izinsiz alsınlar götürsünler ve sabaha kadar çocuk annem nerde diye ağlasın ve 1 haftadır baba yok evde babam neden gelmiyo neden yok bişi mi oldu diye her akşam uyuyana kadar size endişeli gözlerle baksın bide üstüne üslük bi gecede bilmediği etmediği buçuk yaşına kadar tam tanımadığı insanın evinde yatsın teşekkür ederim yorumlarınıza ben 5 senedir çocuk ve ergen psikiyatrisinin yanında çalışıyorum çocuk gelişimi mevzunuyum müsade edin de o çocuk orda nasıl savunmasız ve tedirgindi kim bilir hissedeyim anne olarak

Bu arada dünkü olay kayınvalidem ve kayınpederim oğlumu kreşe almaya gitmişler alışma sürecinde bizi bile istemiyorlar tabi ki dedeyi de tanımadıkları için içeriye almamışlar eşimi aramış şimdi bizden çocuk mu saklıyorsunuz tembihlemişsiniz oraya diye ya sabır >:)

Oh olmuş onlara

valla ben tıbbi eğitim almadım, hatta anne bile değilim ama ben bile hem oğlunuzun hem sizin nasıl yıprandığınzıı algılayabiliorum. Şurda 2 aylık bebekleri ağladı die ne hale gelen anneler var ki o bebwğin algısı ne kadar düşük. Karşımızda aklı başında bir çocuk var babanın yokluğu, annenin stresi, yokluğu, belki gözündeki korku birde tanımadığı bir ortama alışmaya çalışırken babaanne dede süreci. Yani inanın zor dırumdasınız belli.
Birde dediğim gibi eminim söylemleri çok iticidir yoksa zaten çaresizsiniz bir gram desteğe muhtaçsınız neden geri çevireseniz. Hatta akşam siz gidip uyutmuş, sabah siz servise vermişsiniz falan. Eminim normal bir biçimde bıraksaydınız oğlunuzu bunları yapmak bile zor gelmezdi. Keza en azından gece biraz rahat ederdiniz belki. Ama böyle olunca tüm bunların üstüne birde çocuğun sıkıntısını yaşamış patlamışsınız belli. Ama dediğim gibi sabretmekten başka yok gibi şu anda. Umarım eşiniz bir an önce eve çıkarda bir nebze rahat edersiniz tabi nede olsa evde dyie kayınvalideniz birden melek kesilip ben bakarım demezse. Keza bu seferde evde başlıcak eziyet.

Not: böyle yazıorum die beni kaynana düşmanı sanmasın kimse ha. Kayınvalidemle aram iyi bi sorun yok. Ben sadece anlayışsız insanlara çok kızıyorum. Kayınvalidemde yaparsa onada kızarım:-D

Madem anneanne çocuğa bakmak için kalmış kreşi biraz erteleyebilirdiniz, ameliyat haftasında gitmeyiverseydi. Tuvalet eğitimi de aynı şekilde bir süre ertelenebilirdi. Bunlar bahane değil. Hepsini aynı haftaya sıkıştırarak siz kendinize eziyet etmişsiniz. Koskoca evli barklı adama annesinden çok eşinin bakması uygundur. Utanır, çekinir adam annesinden. Anne de rahatsız olur.

Evet bende söylüyorum asla kaynana düşmanı değilim sadece bende artık bunaldım tüm olaylar üst üste gelince yoruldum tükendim 1 haftadır 5 saat uykum yok belki bende gerginimdir ama eşim sağsalim iyileşsin başka bişi istemiyorum sadece isteğim bu

Ameliyat keyfi değil hanfendi bende biliyorum bu döneme denk geldi bende çocuğumu bu kadar yıpratmazdım emin olun ki

ayrıca adam iyiyken hoşken hep sizinle olsun hastalanınca annesi gel.oldduuu canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…