Eşimin Ameliyat Süreci

Öncelikle çooookk geçmiş olsun, Allah eşinizi size ve evladına bağışlasın. Tez zamanda evinize geçersiniz inşallah...

Kayınvalideniz gerçekten tuhafmış. Dönüşümlü bakmanız doğru olandı bence. Ama kv niz bu durumda bile size laf vurup durmuş. Bence çocuğunuzu alın onlardan, önceden anneniz bakıyormuş , Almanyaya da gitmemiş, neden anneniz bakmıyor yine... Bence eş, ameliyat durumunda anneden önde geliyor. Ama birde ufak çocuğunuz var... Yaşadıklarınız gerçekten çok zor.

ahh kardeşim zamanında bende yaşadım benzerlerini kimse başına gelmeden bilmez kimin ne yaşadığını..çok zor seni anlıyorum çok büyük geçmiş olsun Allah sizlere bağışlamış eşini...hem çocuk hem iş hem ev bende yaşadım çooook zor umarım Allah kimseye böyle şeyler vermez..

Ecemceren, eğer zamanında toruna bakmak istememişlerse( daimi olmasa bile haftada bir iki bile olabilirdi, o kadar zor değil ilgilenmek) şimdi kalkıp kafalarına göre goturemezler.
Çok haklısınız. En azından rızanızı almalılardı.

Size tavsiyem böyle durumlarda kavga çıkarmayın. Net olun. Asla olmaz deyin ve olmaz dediğinizdende dönmeyin.
Hayır demeden once de bakın bakalım o an ortam hayır demeye müsait mi?
Boşuna yuzgoz olunuyor yoksa.

Onları inada sokmayın. Daha kıymetli olur.
Baksanıza sabah kreşe gitmişler. Bu çocuğunuzu vermemenizden kaynaklanıyor.
Bu zor zamanınızda bırakın ilgilensinler çocuğunuzla. Akşam gidip uyutursunuz geri donersiniz.
Çalışıyorsunuz, dinlenmeden işe devam etmek zor olur elbette fakat eşinizin yanında olmanız çok daha iyi gelir ikinize.
Yorulduğunuzda kb.yle yer değişirsiniz.
Ne yaparsanız yapın, bağlarınızı zedelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…