Eşimin anlam veremediğim tepkisi

napsamki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2023
57
59
3
34
Kirk yilin basi esimle basbasa bir plan yapalim dedim tiyatroya bilet aldim. Cocuklari evde biraktik falan biraz kafamiz dagilsin dedik.
Oyunun baslamasina az bir zaman kala esim arabayi park etmek icin yer bulamadi bana in sen ben park edip geleyim dedi. Neyse gectim salona bekliyorum esim yok oyun baslamak uzereydi ben de gectim oturdum. Biletin fotosunu atmistim esime koltuk numarasi belli. Gelir bulur yanima oturur diye dusundum.
Gec kalmis biraz baska yere oturtmuslar arkalarda. İlk perdeyi oyle izledik. Sonra bi surat bi azarlamalar milletin icinde gerizekali misin demeler. Neymis onu beklemeden niye gecip oturmusum. Kocamsiz boyle bir sey yapamazmisim.
Konu aldi yurudu yine gunumuz tartismayla bitti. Bir daha birlikte bi sey yapmayalim ben seni gotururum alirim dedi. Ben de keske simdi sevgili olsaydik da ayrilsaydik dedim. "Ayrilabilirsin hala gec degil " dedi o da.
Hicbir paylasim yapamiyoruz zaten kendisiyle artik.
Evde cocuk bakiyorum butun gun ev isi yemek bilmem ne o da ise gidiyor geliyor.
Heves birakmiyor insanda bir sey yapacak.
Hadi hatali bir davranis yapmis olayim guzelce rahatsiz oldugunu belirt dimi ama yok..
Cok saygisiz ve kaba birisi kendisi. Cok sıkıldım.

Böyle evlilik mi olur? Paylaşım yok, hoşgörü yok. 40 yılın başında çıkıyorsunuz onda da burnunuzdan getiriyor. Biletin fotografını atmışsınız işte. Koltuk numarasını bulmak için Einstein olmasına gerek yok.
Boşanın bu adamdan. En kötü tiyatroya yalnız gidersiniz, keyifle izlersiniz.

Onceden yalniz giderdim. Cok severdim yalniz basima bi seyler yapmayi. Ah dedim keske bekar olsaydim. Ya da sevgili olsaydik da ayrilmasi daha kolay olsaydi.

Gec kalmis biraz baska yere oturtmuslar arkalarda. İlk perdeyi oyle izledik. Sonra bi surat bi azarlamalar milletin icinde gerizekali misin demeler. Neymis onu beklemeden niye gecip oturmusum. Kocamsiz boyle bir sey yapamazmisim.
Eşiniz hep böyle hakaret eder mi?Evlenmeden önce nasıldı?

Bileti olup arka koltuğa niye oturmuş ki?Kendi beceriksizliği.

Eşiniz hep böyle hakaret eder mi?Evlenmeden önce nasıldı?
Son zamanlarda basladi. Sorunlu bir evlilik. Uzatmalari oynuyoruzm anladiigm kadariyla kendisi cevre baskisindan korkuyor beni bosanmaya surukluyor. Benden gelsin istiyor hamle.

Son zamanlarda basladi. Sorunlu bir evlilik. Uzatmalari oynuyoruzm anladiigm kadariyla kendisi cevre baskisindan korkuyor beni bosanmaya surukluyor. Benden gelsin istiyor hamle.
Başka biri mi var?Çalışıyor musunuz?Sizden gelse ne olacak hamle?Anlaşmalı boşanılır.

Onceden yalniz giderdim. Cok severdim yalniz basima bi seyler yapmayi. Ah dedim keske bekar olsaydim. Ya da sevgili olsaydik da ayrilmasi daha kolay olsaydi.
Hiçbir şey için geç değil. Bak bizim bir arkadaşın hanımı bu hafta terk etti eşini. 2 çocuğunu da aldı yanına annesinin evine gitti. Adam sürekli karısını aşağılıyordu, kızın canına tak etti. Çocukları yazdırmış kreşe. Kendide çalışacakmış. Bu erkekler kendilerine muhtacız sanıyorlar. Biraz cesaretinizi toplayın. İlk bir ikaz edin sert bir dille. Düzelme yoksa boşanın. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu olmasın.

Başka biri mi var?Çalışıyor musunuz?Sizden gelse ne olacak hamle?Anlaşmalı boşanılır.
Baska birisi yok diye tahmin ediyorum. Sordum daha once ne bicim davraniyorsun bana dedim amacin kendinden sogutmak mi baska biri mi var falan dedim.
Cocuklar kucuk ucretsiz izindeyim. Maddi olarak zorlanirim su surecte.

Baska birisi yok diye tahmin ediyorum. Sordum daha once ne bicim davraniyorsun bana dedim amacin kendinden sogutmak mi baska biri mi var falan dedim.
Cocuklar kucuk ucretsiz izindeyim. Maddi olarak zorlanirim su surecte.
Sorunca söylemezler ki?Kusurlu taraf olup tazminat ödemek istemezler.

Koltugun yerini bulamayacak kadsr beceriksiz birisi size nasil gerizekali der?
Aslinda "ayrilabilirsin hala gec degil" dediginde şak diye protokolu koyacaksin önüne, kalakalacak.
Esiniz saygısız, kaba ve sevgisiz bir adam. Cocuklardan dolayi gidemeyeceginizi bildigi icin özüne dönmüş bir medeniyetsiz

Sevgili olsaydık ayrilsaydik lafına karşılık olarak söylemiş biraz ağır olmuş iki taraf için de her evlilikte oluyor ara sıra böyle kendinizi üzmeyin incir çekirdeğini doldurmayan olaylar büyümüş. Oturup kaba davranışlarından rahatsız olduğunu daha kibar dille uyarması konusunda konuşun. Umarım düzelir.

Ben de keske simdi sevgili olsaydik da ayrilsaydik dedim. "Ayrilabilirsin hala gec degil " dedi o da.
Eşiniz haksız yaptıklarıyla söyledikleriyle ama sizin bu cümlenizede bu cevap verilirdi suanda boşanamayacak durumdaysanız da keşke ayrılık kelimesi içeren cümleler kurmasaydınız kavganızı etseydiniz sadece. Böyle daha kötü olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…