Eşimin anlam veremediğim tepkisi

Bileti olup arka koltuğa niye oturmuş ki?Kendi beceriksizliği.

Tiyatro oyunları tam saatinde başlıyor. Salon ışıkları kapatılmış ve oyun başlamak üzere ise: diğer seyircileri rahatsız etmemek ve oyunu olumsuz etkilememek için; salondaki görevliler, arka taraftaki boş olan koltuğa yönlendirmiştir kendisini.

"Eşim içeride, yanında oturacağım" diyememiş mi Tiyatroya gitmek istememiş muhtemelen, bu da bahanesi olmuş. Evde afedersiniz camış gibi yatıp telefonla uğraşacaktı herhalde, olmadı. Böyle insanların evlenmesi yasaklanmalı. Ufacık şeylere bu kadar gerginlik delirtir insanı.

Aynen oyle.
Cok kere bosanma lafi cikti agzindan. Protokolu koysam imzalar eminim. De ben neden korkuyorum cesaret edemiyorum, beni sevmedigini dusundugum bir adamla hala evliyim. Kendime kiziyorum.

Terbiyesizmis, herkesin içinde bide , hadi bulamadın oturdun kibar ol , rencide etmek ne dmeek toplum içinde.

Böyle dağ ayılarını sosyalleştirmeye çalısmak bile hata aslında.

Bu adamları anca iyi bir kavga, cinnet paklıyor. Yoksa insanca konuşmaktan anlamıyorlar. Bunları böyle aşağılamak gerekiyor. Ne kadar beceriksiz, yetersiz olduğu konuları yüzlerine vurmak gerekiyor.

Siz birde bunu adam yerine koyup maaşınızı buns gönderiyordunuz eski konunuzdan hatırlıyorum. Bunları süründürmek gerek işte.

Aynen oyle.
Cok kere bosanma lafi cikti agzindan. Protokolu koysam imzalar eminim. De ben neden korkuyorum cesaret edemiyorum, beni sevmedigini dusundugum bir adamla hala evliyim. Kendime kiziyorum.

Ilk adimi sizin atmanizi bekliyor oyleyse. Saga sola "ayrilmayi ben istemedim, o istedi" diyecek. Cunku cocukla bosanirken çevre size 70lerin yesilçam filmlerindeki gibi agir, absurt bir dram yasatmaya calisiyor

Telefonların el feneri ışığıyla gidip bulabilirdi.Belki çok geç kaldıysa bilemem.En başta ben beklerdim zaten.Çok geç kaldıysa arkaya beraber otururduk.Yoksa beraber gitmenin ne anlamı var ki?

Telefonların el feneri ışığıyla gidip bulabilirdi.Belki çok geç kaldıysa bilemem.En başta ben beklerdim zaten.Çok geç kaldıysa arkaya beraber otururduk.Yoksa beraber gitmenin ne anlamı var ki?

Oyunun başlamasına 2 dakika gibi kısa bir süre kala; salon ışıkları kapatılıyor. Geç kalan seyircinin yeri : ön sıra ve ortalardaysa; 1 kişinin kendi koltuğuna geçmesi, salondaki tüm seyircileri olumsuz etkiliyor. Çünkü sahnede oyun başlamış veya başlamak üzere oluyor.

Onceden yalniz giderdim. Cok severdim yalniz basima bi seyler yapmayi. Ah dedim keske bekar olsaydim. Ya da sevgili olsaydik da ayrilmasi daha kolay olsaydi.
Bunu evlilerde yapıyor sizin sorununuz evli olmanız değil, böyle bir eş seçmiş olmanız.

Hem beceriksiz hem de sosyal davranışları gelişmemiş. Herkesin içinde böyle tepki verilemeyeceğini öğrenememiş hem de eşine. Hoş, böyle bir sebepten ötürü hiçbir yerde böyle davranmaz. Bir tiyatroya gitmişsiniz 40 yıllık başında onda bile ağzınızdan burnunuzdan getirmiş. Yazık gerçekten. Allah bilir başka yerde nasıl davranıyordur…

Kadın o kadar gec kalip baska bir yerde oturmak zorunda kalacağını tahmin etmemis ki

Kadın o kadar gec kalip baska bir yerde oturmak zorunda kalacağını tahmin etmemis ki
İşte ben beklerdim.Arkada köşede oturur,gelişini beklerdim.Arkadaşla da gidilse böyle olmaz mı?Yoksa birlikte gitmenin ne anlamı var?
Ama eşi özellikle hakaret ediyor sanki.Bıktırmak için.
Konu sahibi siz hiç açık açık sakince konuştumuz mu?Ne istiyor?Niye tahammülü azaldı herşeye?

Adam haklı geç kalmış değilsin ayrıl kendine reva gördüğün hayat bu mu

suçu kendinde aramaya çalışıyorsun hala. suç sende değil. yaptığın şeyde garip değil. bence sana karşı bu şekilde davranması sende özgüven eksikliği yaşatıyor. çocukların için toparlanman lazım. kimse kimseyi ezemez.

Evet. Oyle manipulasyon yapiyor ki yuzde yuz hakli hissettigim bir konunun sonunda kendimi kendimi suclarken buluyorum.

Koltugumuz arkalardaydi zaten gelir oturur diye dusundum. O da sizin gibi beklemem gerektigini dusunuyor. Tamam bunda sorun yok. Ama ifade edis tarzi yanlis.
Biktirmaya calisiyor evet oyle hissediyorum. Psikolojik siddet resmen. Cok yoruldum.
Oturup konusuyoruz kendinde hic hata gormuyor ki hep ben sucluyum ona gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…