Eşimin anlamsız arayışları

iclal45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
10
-6
1
35
Merhaba bayanlar 32 yaşında çocuklu bir bayanım. Eşimle aramızda herhangi bir sorun yok. Dün telefonunda kadınların cinsel yönden ne tür penis sevdiklerine bakmış yorumları okumuş. Sordum başka kadınlardan sanane bana sorsana diye çıkıştım. Benim seninle sorunum yok ki dedim. Sevmiyorum böyle şeyleri. Acaba hayatında başkası mı var? Veya biri ona öyle bir imada mı bulundu da kendisini yetersiz görüp bakma gereği duydu?çok sinir oldum

Ya insanlar hiç mi merak edip denk gele bir şey okumasınlar? Her okuduklarının hesabını mı versinler?
Geçtiğimiz günlerde Zürafa sokakta yıkılan genelevlerin fotoğraflarına ve yorumlarına baktım. Ondan önce Tarihi Manisa Kazısı üzerine dönen komplo teorilerini okudum. Nedir yani? Zürafa sokaktan define çıkarmayı mı düşünüyorum?

Sorun olsa ameliyat mi olacakmis?
Koca koca adamlarin ergen gibi davranmasi çok saçma Belli bir olgunluga gelmemişle olmaz malesef. Sizden gizli yine yapar ne yapacaksa.
Benim herhangi bir sorunum yok ki onunla bana sormayıp başkalarının fikrini merak etmesi ve önemsemesi çok aptalca ve sapıkça geliyor

Kendisi özellikle yazmış bunu bizim ilişkimizde evliliğimizde bu tarz şeyler yok benim iş yerimdeki erkek arkadaşlarımdan beni kıskanan onlarla yemekhanede aynı masaya oturmamdan bile rahatsız olan birisi kendisine de dikkat edecek

İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aynı masaya oturmanıza kadar karışan biriyle niye evli olduğunuzu sorgulayın siz bence diyeceğim ama, görüyorum ki tencere kapak durumu olmuş.

Valla genelde bu tarz kıskanç erkeklerin kendi düşünceleri sıkıntılı oluyor. Herkesi de kendileri gibi sandıkları için eşlerini gereksiz anlamsız bir şekilde kıskanıp kısıtlıyorlar

İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aynı masaya oturmanıza kadar karışan biriyle niye evli olduğunuzu sorgulayın siz bence diyeceğim ama, görüyorum ki tencere kapak durumu olmuş.
Kıskanabilir. Bu sorun problem olmuyor. Sorun şu an başka siz çok serbest ilişki yaşayın. İtirazımız yok polemik için yazdığınız çok net!!! Acaba normal hayatınızda nasılsınız?

Bir şey okumuştur ya da erkek erkeğe muhabbet arasında arkadaşının/arkadaşlarının bir genellemesi olmuştur. O da öyle mi diye merak edip bakmıştır. Salın birbirinizi...
Benim de aklıma geldi muhabbet olmuştur diye. Ama söylemiyor inkar ediyor. Bir de zoruma giden ben bazen cinsel konuda problemler yaşasak bile ondan kaynaklı ben sorun etmiyorum. Asla sıkıntı yaratmıyorum. Benim için eşim her şeyden önemlidir. Var sayıyorum ki sen yatalaksın her şey cinsellik mi dedim? Niçin neyi merak ediyorsun niye başkalarının düşünceleri seni ırgalıyor?

Yeni evli olduğunuzu düşünüyorum. Acaba sorun etmezseniz de sorun etmediğiniz şeyin o da farkında olabilir mi?

Bana da normal gelmiyor böyle şeyler o yüzden üzerine bu kadar düşüyorum
Siz erkeklerin hoşuna giden göğüs ölçülerini arasanız, ne düşünür eşiniz? Bence birinin zevkini öğrenmeye çalışıyor.

Sizin için arattigini zannetmiyorum, ya öylesine baktı ya da bir haltlar karıştıracak onun için baktı.

Yeni evli olduğunuzu düşünüyorum. Acaba sorun etmezseniz de sorun etmediğiniz şeyin o da farkında olabilir mi?
Ben her zaman sakince konuşmaya çalışırım her ne olursa olsun. Yeni evli değiliz. Bir sıkıntısı olduğu zaman aklına takılan bir şey benimle istişare etmesi gerekir bunu söyledim ama bence onun sorunu benimle değil. Başka bir düşünceye girmiş

Siz erkeklerin hoşuna giden göğüs ölçülerini arasanız, ne düşünür eşiniz? Bence birinin zevkini öğrenmeye çalışıyor.
Geçen gün demişti iş yerinde bayan bir mühendis var başka bir arkadaşına eşim için çok sert bir adam demiş. Asık suratlı falan bana söyledi bunu ne alaka dedim senin için niye ona buna yorum yapıyor ki? Diğer vardiya amiri ile de çok sıkı fıkı bir bayan olduğunu daha evvel anlatmıştı. Günahı boynuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…