- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
ben de böyleyim, nerede millete "ne alaka" gelebilecek şeyleri aratıp öğrenirim falan. benim telefona baksalar beni çarmıha falan gererler herhaldeYa insanlar hiç mi merak edip denk gele bir şey okumasınlar? Her okuduklarının hesabını mı versinler?
Geçtiğimiz günlerde Zürafa sokakta yıkılan genelevlerin fotoğraflarına ve yorumlarına baktım. Ondan önce Tarihi Manisa Kazısı üzerine dönen komplo teorilerini okudum. Nedir yani? Zürafa sokaktan define çıkarmayı mı düşünüyorum?
Benimle ilgilenmeyin, sormayın lütfen.Kıskanabilir. Bu sorun problem olmuyor. Sorun şu an başka siz çok serbest ilişki yaşayın. İtirazımız yok polemik için yazdığınız çok net!!! Acaba normal hayatınızda nasılsınız?
Es bireylerinin telefonunu karistirmamak en iyisi bence. Noldu simdi gordunuz? Huzursuz oldunuz, sinirlendiniz, e cozume de ulasabileceginiz bir sorun da degil ne olacak simdi? Nasil aklinizdan sileceksiniz bu supheyi? Bu sebepten adam da bosanmaz. Kizdigim icin bir daha boyle bir arama yapmaz diye de dusunmeyin. Yine yapacak o aramalari, bu sefer gecmisi silmesi gerektigini bilecek. Cunku erkeklerin cogu bu tarz aptalca meraklar icine girer. Sanmiyorum bir kadin ideal vajina sekli nasil olmali diye bir arama yapsin ama erkekler yapar.Merhaba bayanlar 32 yaşında çocuklu bir bayanım. Eşimle aramızda herhangi bir sorun yok. Dün telefonunda kadınların cinsel yönden ne tür penis sevdiklerine bakmış yorumları okumuş. Sordum başka kadınlardan sanane bana sorsana diye çıkıştım. Benim seninle sorunum yok ki dedim. Sevmiyorum böyle şeyleri. Acaba hayatında başkası mı var? Veya biri ona öyle bir imada mı bulundu da kendisini yetersiz görüp bakma gereği duydu?çok sinir oldum
serbest ilişki dediğiniz şey aklı başında normal her sosyal insanın , aklı fikri sapık olmayan insanların günlük hayatından basit bir kesit. Siz kocanızla tencere kapaksınızKıskanabilir. Bu sorun problem olmuyor. Sorun şu an başka siz çok serbest ilişki yaşayın. İtirazımız yok polemik için yazdığınız çok net!!! Acaba normal hayatınızda nasılsınız?
Hadi seri katiller de meraklısıyla denk gelirsen muhabbeti döndürülecek türden bir şey, en olmadı filmlerinden yürür açarsın, atıyorum Kuzuların Sessizliği'ne bi yerden bağlanır, dalarsın oradan "Bak bu katilden işlenmiş, hala daha müzede sergileniyor insan uzuvlarıyla yaptığı eşyalar" filan diye. Bende hiçbir yerden yok. Hatta aktardığımda "Bunu niye bilir ki bi insan?" denebiliyor, arama geçmişim bir delinin not defteri gibi.ben de böyleyim, nerede millete "ne alaka" gelebilecek şeyleri aratıp öğrenirim falan. benim telefona baksalar beni çarmıha falan gererler herhalde
mesela ben hep polisiye gerilim romanları okurum, liseden beri ilgim var. kriminal şeyler, seri katiller falan bakarım yani merak. bana çevrem hep şey diyordu, sen katil mi olucan bunlara mı meraklısın bilmem ne. bugüne kadar ne katil oldum ne de birini öldürmeyi düşündüm. bazı şeyler sadece merak.
Benim nette bakıp okuduklarımı kocam hiç görmesin ozamanyaw merakta mı etmesin illa birisi için mi araştırılır ben anlayamıyorum.
Benim de şu an aklımdan bunlar geçiyorben de böyleyim, nerede millete "ne alaka" gelebilecek şeyleri aratıp öğrenirim falan. benim telefona baksalar beni çarmıha falan gererler herhalde
mesela ben hep polisiye gerilim romanları okurum, liseden beri ilgim var. kriminal şeyler, seri katiller falan bakarım yani merak. bana çevrem hep şey diyordu, sen katil mi olucan bunlara mı meraklısın bilmem ne. bugüne kadar ne katil oldum ne de birini öldürmeyi düşündüm. bazı şeyler sadece merak.
Laf icerisinde,farkinda olmadan kucuk seyleri sevmiyorum\kucuk seyleri sorun etmiyorum dediysen;ondan etkilenmis olabilir :)Merhaba bayanlar 32 yaşında çocuklu bir bayanım. Eşimle aramızda herhangi bir sorun yok. Dün telefonunda kadınların cinsel yönden ne tür penis sevdiklerine bakmış yorumları okumuş. Sordum başka kadınlardan sanane bana sorsana diye çıkıştım. dedim
Sanırım olay tam olarak böyle. Bende umursamıyorum artık onu bugün hiç sevmediği tarzda giyindim mesela. Kısasa kısas yapmak en iyisi. Belki yaptığı haraketin beni ne kadar rahatsız ettiğini anlamış olur. Zaten beni dinleme sorunu da var. Dinlese de anlamıyor.Laf icerisinde,farkinda olmadan kucuk seyleri sevmiyorum\kucuk seyleri sorun etmiyorum dediysen;ondan etkilenmis olabilir :)
Muhtemelen senin kastettigin penis bile degildi :)
Yine karisini yarim yamalak dinleyen bir kocanin,kendisine soylenileni yanlis anlamasi durumu olabilir bence.
Cunku erkekler(hepsi degil) boyledir.. Anlam derinligi 8 olan bir cumle kurarsiniz,erkek onu 2 olarak algilar..Algiladigi 2'yi de yanlis anlamlandirir :)
o illüminati zaten aman allahım, her şey bir kliple başlıyor onda. bir kliple başlıyorsun sonra bi bakmışsın bambaşka yerlerdesin... zaten bir konu diğerini açıyor, internette de bilgi sınırsız olduğu için e ulaşmak da çok kolay. insan sahiden merak ediyor.Hadi seri katiller de meraklısıyla denk gelirsen muhabbeti döndürülecek türden bir şey, en olmadı filmlerinden yürür açarsın, atıyorum Kuzuların Sessizliği'ne bi yerden bağlanır, dalarsın oradan "Bak bu katilden işlenmiş, hala daha müzede sergileniyor insan uzuvlarıyla yaptığı eşyalar" filan diye. Bende hiçbir yerden yok. Hatta aktardığımda "Bunu niye bilir ki bi insan?" denebiliyor, arama geçmişim bir delinin not defteri gibi.
Mesela eroin düzeneğini anlatamıyorsun ulu orta ahshs anlatmamalısın da zaten, hoş karşılanmıyor
Sonra Poppy'nin ne derece başarılı bir pazarlama taktiği kullandığı arkasında dönen tüm illuminati tartışmaları... İnsan niye okur ki? Bi klipten girmişim, Rockefeller'in geyik kafalı gizli grup seks partilerinden çıkmışım wtf.
Kendi dışkısını konserveleyerek satan ressamın hangi sanat akımından etkilendiğini (İçindeki malzemenin kendi dışkısı olmadığı ama öyle sunduğu ayrıntıları), bunun ne çeşit bir fikri ortaya koyduğu, aldığı eleştiri ve takdirler...
Türkiye penis haritası ahshs
Çok var böyle, çoğu leş bilgi, "Kim nasıl yorumlamış" merakı.
Ama işte merak yani, okunur mu okunur. Her okuduğumuzu yapsaydık ohhoo...
o illüminati zaten aman allahım, her şey bir kliple başlıyor onda. bir kliple başlıyorsun sonra bi bakmışsın bambaşka yerlerdesin... zaten bir konu diğerini açıyor, internette de bilgi sınırsız olduğu için e ulaşmak da çok kolay. insan sahiden merak ediyor.
ya ben ne zaman birine bişey söylesem sen nerden biliyon diyolar. insan neden bunlara bakar, merak eder durumları başıma çok geliyor. öğrenmek bedava, sen şimdi eroin düzeneğine baktın diye eroin mi üreteceksin satacaksın ya da kakasını konserveleyen adamın b.konu mu yiyeceksin ya da illüminatiye baktın diye hemen kimlik fotokopinle koşup ben de bunlardan olucam mı diyorsun sanki
Aynen yani türü de mi var bunun, ırkı olur en fazla, zencisi, kızılderilileri falanBu nasil cümle."Cinsel yönden ne tür penis".Kız ben evliyim tek gördüğüm eşimin ki penisin türleri mi çıktı ben görmeyeli?Benim bildiğim bir sünnetli olur bir sunnetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?