Eşimin anlamsız arayışları

ben de böyleyim, nerede millete "ne alaka" gelebilecek şeyleri aratıp öğrenirim falan. benim telefona baksalar beni çarmıha falan gererler herhalde

mesela ben hep polisiye gerilim romanları okurum, liseden beri ilgim var. kriminal şeyler, seri katiller falan bakarım yani merak. bana çevrem hep şey diyordu, sen katil mi olucan bunlara mı meraklısın bilmem ne. bugüne kadar ne katil oldum ne de birini öldürmeyi düşündüm. bazı şeyler sadece merak.

Kıskanabilir. Bu sorun problem olmuyor. Sorun şu an başka siz çok serbest ilişki yaşayın. İtirazımız yok polemik için yazdığınız çok net!!! Acaba normal hayatınızda nasılsınız?
Benimle ilgilenmeyin, sormayın lütfen.
Maazallah eşiniz bu yazışmalarınızı görürse (telefon, internet geçmişi kurcalamak belli ki ilişkinizin bel kemiği) benim erkek olmadığıma kendisini ikna etmeye çalışırken aile faciasının ucundan dönebilirsiniz. Dikkat edin.

Es bireylerinin telefonunu karistirmamak en iyisi bence. Noldu simdi gordunuz? Huzursuz oldunuz, sinirlendiniz, e cozume de ulasabileceginiz bir sorun da degil ne olacak simdi? Nasil aklinizdan sileceksiniz bu supheyi? Bu sebepten adam da bosanmaz. Kizdigim icin bir daha boyle bir arama yapmaz diye de dusunmeyin. Yine yapacak o aramalari, bu sefer gecmisi silmesi gerektigini bilecek. Cunku erkeklerin cogu bu tarz aptalca meraklar icine girer. Sanmiyorum bir kadin ideal vajina sekli nasil olmali diye bir arama yapsin ama erkekler yapar.

Ya adam bişi okumuştur,arkadaşlarıyla bı muhabbet dönmüştür,ya da belki merak etmiş okumuştur.Su adamları da bı rahat bırakın ya.Okuduysa okudu noldu adam mi öldürdü.Sacma sapan şeylerle boguluosunuz.Bi de adama sapik demişsiniz.Bazen adamlara da hak veriorum Tepemde bık bik konuşan,telefonumu karıştıran bı eş.

Bu arada eşinin is arkadaslarinizla yemeğe gitmenizi kısıtlaması ciddi bir sorun. Kişi kendinden bilirmiş işi.

Kıskanabilir. Bu sorun problem olmuyor. Sorun şu an başka siz çok serbest ilişki yaşayın. İtirazımız yok polemik için yazdığınız çok net!!! Acaba normal hayatınızda nasılsınız?
serbest ilişki dediğiniz şey aklı başında normal her sosyal insanın , aklı fikri sapık olmayan insanların günlük hayatından basit bir kesit. Siz kocanızla tencere kapaksınız

Hadi seri katiller de meraklısıyla denk gelirsen muhabbeti döndürülecek türden bir şey, en olmadı filmlerinden yürür açarsın, atıyorum Kuzuların Sessizliği'ne bi yerden bağlanır, dalarsın oradan "Bak bu katilden işlenmiş, hala daha müzede sergileniyor insan uzuvlarıyla yaptığı eşyalar" filan diye. Bende hiçbir yerden yok. Hatta aktardığımda "Bunu niye bilir ki bi insan?" denebiliyor, arama geçmişim bir delinin not defteri gibi.
Mesela eroin düzeneğini anlatamıyorsun ulu orta ahshs anlatmamalısın da zaten, hoş karşılanmıyor
Sonra Poppy'nin ne derece başarılı bir pazarlama taktiği kullandığı arkasında dönen tüm illuminati tartışmaları... İnsan niye okur ki? Bi klipten girmişim, Rockefeller'in geyik kafalı gizli grup seks partilerinden çıkmışım wtf.
Kendi dışkısını konserveleyerek satan ressamın hangi sanat akımından etkilendiğini (İçindeki malzemenin kendi dışkısı olmadığı ama öyle sunduğu ayrıntıları), bunun ne çeşit bir fikri ortaya koyduğu, aldığı eleştiri ve takdirler...
Türkiye penis haritası ahshs

Çok var böyle, çoğu leş bilgi, "Kim nasıl yorumlamış" merakı.
Ama işte merak yani, okunur mu okunur. Her okuduğumuzu yapsaydık ohhoo...

Son düzenleme:
Benim nette bakıp okuduklarımı kocam hiç görmesin ozaman yaw merakta mı etmesin illa birisi için mi araştırılır ben anlayamıyorum.
Benim de şu an aklımdan bunlar geçiyor Demek ezkaza telefonum birinin eline geçerse bittim ben. Sırf merakımdan arattığım şeyler

Laf icerisinde,farkinda olmadan kucuk seyleri sevmiyorum\kucuk seyleri sorun etmiyorum dediysen;ondan etkilenmis olabilir :)
Muhtemelen senin kastettigin penis bile degildi :)
Yine karisini yarim yamalak dinleyen bir kocanin,kendisine soylenileni yanlis anlamasi durumu olabilir bence.
Cunku erkekler(hepsi degil) boyledir.. Anlam derinligi 8 olan bir cumle kurarsiniz,erkek onu 2 olarak algilar..Algiladigi 2'yi de yanlis anlamlandirir :)

Sanırım olay tam olarak böyle. Bende umursamıyorum artık onu bugün hiç sevmediği tarzda giyindim mesela. Kısasa kısas yapmak en iyisi. Belki yaptığı haraketin beni ne kadar rahatsız ettiğini anlamış olur. Zaten beni dinleme sorunu da var. Dinlese de anlamıyor.

o illüminati zaten aman allahım, her şey bir kliple başlıyor onda. bir kliple başlıyorsun sonra bi bakmışsın bambaşka yerlerdesin... zaten bir konu diğerini açıyor, internette de bilgi sınırsız olduğu için e ulaşmak da çok kolay. insan sahiden merak ediyor.
ya ben ne zaman birine bişey söylesem sen nerden biliyon diyolar. insan neden bunlara bakar, merak eder durumları başıma çok geliyor. öğrenmek bedava, sen şimdi eroin düzeneğine baktın diye eroin mi üreteceksin satacaksın ya da kakasını konserveleyen adamın b.konu mu yiyeceksin ya da illüminatiye baktın diye hemen kimlik fotokopinle koşup ben de bunlardan olucam mı diyorsun sanki

Başka bir kadın için mi arattı demişsiniz ya, o zaman o kadına da sormalıydı nasıl seversin diye. Kendisini yetersiz hissettiği veya monotonluktan çıkmak için bilgilenme amaçlı aratmıştır.

Konudan bağımsız olarak, kişileri bu kadar sorgulama hep bir şeyleri saklamaya ve inkara sebebiyet veriyor. Dozunu ayarlamak gerekir.

Bak sana bi olay anlatayım:

Annem benim yetişkin bir birey olduğumu kabullenmekte çok zorlandı, aşırı müdahil, korumacı, endişeli bir kadındır ki hala daha çenesini tutamayıp işime gücüme karıştığı oluyor. Klasik bir Türk anası evhamından bahsetmiyorum ha, bu çok ileri bir vaziyet.

Neyse, zannedersem o sıralar 19 yaşındayım. Üni.ye gidiyorum, yazları eve dönüyorum. İnternetim var, laptobumda onu bunu okuyorum. Vaktinde okuduğum kitaplara kadar olay çıkardı ki kitap okumayı bıraktım hepten rahatladıydı ahsh neyse, o sıralar satanizmi araştırıyordum. Merak işte. Lavey'in ilk kurbanı, işte nerede köpek ile başlayan kıyım kediye dönmüş? Kedileri hedef gösteren esas adresin Katolik kilisesi olması (Veba salgını dönemi), aslında satanistlerin bir kilise adetini sürdürüyor olması, bitmek tükenmeyen ayrıntılar, oradan ona bağlıyor, satanizm pentagramdan kabala öğretilerine, sembollere vs...

Annem sen "Bu kız böyle ne yapıyor bilgisayarda, neler okuyor?" diye kurtlan iyice. Kendisi de bilmiyor nasıl açacak ne edecek, kuzenimi ayarla, sıkıştır, açtırt (Manyak anam ahshs). Kuzenim haber ediyor telefondan "Strobe hazır ol, annen senin satanist olduğunu düşünüyor. Bir ara ben bile düşündüm ehehe" filan...

Ya biz ondan sonraki bir haftayı nasıl geçirdik hatırlamıyorum, annemi ikna edene kadar off... "Anne ne satanistliğimi gördün Allah aşkına?" filan diyorum. "Kara kara giyiniyordun zaten biliyordum" diyor kadın. Ya sade gotik-rakçı bi öğrenciydim, gel de hepsini açıkla...

Of annem ya.

İlave edeyim: Böyle çok olay yaşadık, en düz haliyle birini yazdım ki bazı ayrıntılarını yanlış hatırlıyor, karıştırıyor bile olabilirim çünkü çok var, sonradan koyduğum pc şifremi kırdırmak için bilgisayarımı benden gizli bilgisayarcıya götürmesi, ara ara gelip baskın yapmaya çalışması... Ay içime bi sıkıntı düştü diye FBI gibi odama dalması filan...

Son düzenleme:
İşte bu yüzden kimseye telefonumu vermem. Merak diye bir şey var. Hatta ekşi, kadınlar kulübü gibi forumları okuyan kişilerin çoğu da meraktan okuyor. Burada boşanmalı konuları açıp okuduğumu biri görse benim boşanmak istediğim anlamını mı çıkaracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…