Panik atak var bende yazarken bile heyecan laniyorum ondan olmuş tur bencede seninkiler melek dir benim abisinin 2 çocuğu var evi alt üst ediyor lar bildigin savaş çıkmış sanırsın her yeri dağıtıp gidiyor larYazınızda baya bir hata var ama neyse.
Gelip kaldıklarında size yardımcı olmuyor mu annesi falan?
Hani birlikte bir şeyler yapıyorsanız zor olmaz ama hicbir şeye karısmayıp oturuyorsa haklısınız.
Bana göre fazla bi sorun yok sanırım benimkiler melek gibi oldugundan
Eşim berber ve çok yoğun çalışıyor gece en erken 10 da geliyor o yüzden gidemiyoruz yeminle bikdim valaha çocuğuma bakamıyorum sırf onara hizmet etmek için suriyeliler gibi olduk hepimiz bir arada yaşıyoruzOnlar gelmeden siz gidin kalın birkaç gün yatılı .Ama bunu sık sık yapın. Siz yorulacağınıza onlar yorulsun. Nasıl olsa amaç ailece vakit geçirmekmiş.
Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyorSenin bişey anlatmana gerek yokki. Sen anlatmadan anlaması gerekiyor. Anlamaya anlatman çok zor. Haftaya size geleceğiz biraz bizim çocuklarada değişiklik olur de. Laf sokmadan ve sizi istemiyoruz düşüncesi vermeden. Gidin eşinizle çocuklarınızla yatılı kalın. Ve bunu biraz sık yapın. Onlar gelmeden siz gidin. Bakalım kaç hafta dayanacaklar.
Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Yazdım yeminle dedim yoruluyorum ev çok büyük ve 3 oda bir salona bağlı her gün ev temizle canım çıkıyor biliyor ama beni umursamıyor ne yapsam oralı olmuyorAllah Allah sen o hanimin hizmetcisi misin?
Sinir hastasi olacagina tek tek soyle musait degiliz gelmeyin.Kotu bilsinler seni gerekirse.Kocanin gozunden yukari al.Insafa gel de.Kac cocuk her aksam hizmet ben insan degil miyim de.
Ben deli dolu gülen yüzlünüm ama ö abileriyle daha çok eğleniyor lar 3 kardeş bunlar bir araya geldimi sürek li gırgır şamata benim le okadar deyilBenim farkettiğim sıkıntılı bir durum bazı insanlar eşleriyle vakit geçirmeyi beceremiyorlar. Hiç bir paylaşımları yok diye sürekli 3. kişileri hayatlarına dahil ediyorlar. Bu bazen, anne baba kardeş, bazen de arkadaş çiftler oluyor.
Başbaşa kaldığınızda sohbet muhabbet nasıl? Beraber eğlenebilen bir çift misiniz?
katılıyorum dediğinize siz gidin 2 3 gun bakalım ne tepki vereceklerSenin bişey anlatmana gerek yokki. Sen anlatmadan anlaması gerekiyor. Anlamaya anlatman çok zor. Haftaya size geleceğiz biraz bizim çocuklarada değişiklik olur de. Laf sokmadan ve sizi istemiyoruz düşüncesi vermeden. Gidin eşinizle çocuklarınızla yatılı kalın. Ve bunu biraz sık yapın. Onlar gelmeden siz gidin. Bakalım kaç hafta dayanacaklar.
Evet anlatırken birde bakmışım ki kavga ediyoruz bundan dolayı yene ben haksız oluyroum yeminle gelene gidene alsa sürat asma yani misafirleri severim ama benim de çocuğum var benim evimde ben onlardan az kalmışlığım varHerkesin başımın üstünde yeri var. Ama şu evinde misafir ağırlamak istemeyip olur olmaz zamanda gelmek isteyenlere şaşırıyorum. Hem misair istemez hemde yoldayım geliyorum diye ararlar. Dediğim gibi misafiri severim aniden gelmek isteyenide severim ama o tarz insanlara şaşırıyorum. Senin yapabileceğin bişey yok. Eşin kafasını toparlamalı. O gecelere kadar işte kardeşinize görmek istiyor uzun muhabbet etmek istiyor diye sizin fedakarlık yapmanızı bekliyor istiyor. Eşinizle kızmadan bağırmadan konuşun. Duygularınızdan bahsedin. Panik atak hastalığını biliyorum. Bunda panik atak geçirecek bişey yok sadece konuşacağız diye kendinizi ikna edin inandırın. Gerçekten kötü birşey yok
Sen surat azsan zaten çağıramaz. Yinede surat asma. Al çocuklarını git yinede. Eşinde işten çıktıktan sonra gelir. Kavga etmeden. Ve inadına yapıyorum demeden. Biraz hayatınızın tadını çıkarın. Gezin tozun sizde. Al çocuklarını git. Akşama da eşin gelsin.Evet anlatırken birde bakmışım ki kavga ediyoruz bundan dolayı yene ben haksız oluyroum yeminle gelene gidene alsa sürat asma yani misafirleri severim ama benim de çocuğum var benim evimde ben onlardan az kalmışlığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?