- 27 Nisan 2012
- 15.815
- 19.042
- 498
ben zorunda mıyım ona hizmet etmeye diyemiyor musunuz?Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Valaha eşim. Beni nasıl sindirdiyse o hep hakli olduğu için diyemiyorum çünkü kavga ediyoruz sonuc bide ben bakmışım ki kafa göz sis ağlıyorumben zorunda mıyım ona hizmet etmeye diyemiyor musunuz?
helal olsun yengeye ne güzel de set çekmiş hepinize
darısı başıma diyin
Ya ben yapamıyorum ne laf sokma olsun ya da hizmet etmeme dayanamıyorum mal gibi bir şeyim yanigeldiği zaman hizmet etmeyeceksiniz 3 aylık bebeğinizle ilgileneceksiniz . yeri geldiğinde laf sokmaktan çekinmeyin ki anlasınlar artık rahatsız olduğunuzu .'' bebek kalabalıkta çok huysuzlanıyor ''gibi gibi .... enişinize laf anlatmakla enerji tüketmeyin demekki anlamıyor .birazda karşı tarafa yönelin istemediğinizi belli edin. haa kimseye ne yaparsanız yapın asla yaranamazsınız .iyi hizmet misafir ağırlıyorsunuz diye de kimse size taç takmayacak.kimse için yıpranmaya değmez ...
Kalmıyor işte gidmiyor onlara olan bana oluyor ve sonuç kavga ediyoruz bugün ki gibiGeldiklerinde gülerek böyle sık sık toplanarak ne iyi yapıyoruz değil mi?Ailece vakit geçirmek ne güzel.Haftaya da iki gün biz size geliyoruz çocuklara değişiklik olur hem bana da iyi gelir deyin.İstediği kadar yüzü düşsün yengenizin.O gün geldiğinde de gidin.Kısasa kısas yapacaksınız başka çare yok.
Bir kriz geçir canım ya, yeter artık istemiyorum diyee. Olmadı en fazla haftada 1 gün belirleyin o zaman gelsinler. O bile çok.Ben deli dolu gülen yüzlünüm ama ö abileriyle daha çok eğleniyor lar 3 kardeş bunlar bir araya geldimi sürek li gırgır şamata benim le okadar deyil
Bulmuş senin gibisini tabi senden çıkmaz o yenge.Ya ben yapamıyorum ne laf sokma olsun ya da hizmet etmeme dayanamıyorum mal gibi bir şeyim yani
O zaman onlar geleceği vakit sen evden gideceksin.Üç gün mü kalıyorlar sen de üç gün ailende kalacaksın.Kalmıyor işte gidmiyor onlara olan bana oluyor ve sonuç kavga ediyoruz bugün ki gibi
Doğum yapdım ertesi gün geldielr ve gece 3 kadar okey onadılar 15 kişi abileri çocukları kuzenleri hepsi sinirimden mutfak da ağladım adam oralı olmadıMisafir sevmeyen misafirliğe de gitmesin arkadaş, eşinide milletin ağzıyla laf yapmasın yani...
Yerinizde olsam haftanın 3 günü gider onlarda kalırdım (gelenlerde).
Hazırlardım 3 günlük çocukların kıyafetlerini bir çantaya, alırdım çantamı giderdim eşim olmadan gündüzden.
Sonrasında da eşimi arardım "hayatım ben annenlerdeyim, buraya gelirsin" derdim.
İş buyurduklarında da aaa çocuğu emzirecektim bi saniye der, emzirmek için girer saatlerce çıkmazdım odadan.
Veya altını alacaktım bak kokuyor diyip altını alma bahanesi ile kaytarırdım...
daha 3 aylık bebeği olan bir insanın evine bu kadar futursuzca gidilmez.
Ne olursa olsun!
O bebek hastalık kapabilir, kalabalık onu huysuzlaştırabilir, uyku düzeni sıkıntısı yaşayabilir.
Annenin de rahat olması lazım ki, stressiz olması, bebeği ile yeterince vakit geçirebilsin, emzirebilsin.
Düşüncesiz insanlara düşüncesizce davranacaksınız ki anlasınlar, aksi halde anlamazlar inanın.
Valaha dovsen belki kafası na dank ederBacım yollasana kocanı bize evde iki tane merdane var
Ay kusura bakma ama tam öylelik. Ne demek haftada üç gün ya?
Çok istiyorsa gitsin ailesi ile yaşasın. O ne ya?
Sen gelmiyorsan ben gidiyorum kalmaya çocuklar sıkılıyor deKalmıyor işte gidmiyor onlara olan bana oluyor ve sonuç kavga ediyoruz bugün ki gibi
Çok ayıp ediyor sana. Nasıl sineye çektin bugüne kadar? Tepkini koy. Güzelce konuş, olmuyorsa gerekirse ağla vallahi. Benim buradan asabım bozuldu.Valaha dovsen belki kafası na dank eder
Yeminle ağlıyorum fayda etmiyor onair için canını verecek beni önemsemiyor bile olan bana oluyorÇok ayıp ediyor sana. Nasıl sineye çektin bugüne kadar? Tepkini koy. Güzelce konuş, olmuyorsa gerekirse ağla vallahi. Benim buradan asabım bozuldu.
Küçük eve taşının misafir odası ya da oturma odası yapmayın böylece evde rahat edemez gelemezlerYazdım yeminle dedim yoruluyorum ev çok büyük ve 3 oda bir salona bağlı her gün ev temizle canım çıkıyor biliyor ama beni umursamıyor ne yapsam oralı olmuyor
Benim ailem uzakta bayaga kimsem yok burda gelip kalacak onun ailesi var ve bir tek bizim evde kalıyor larBir kriz geçir canım ya, yeter artık istemiyorum diyee. Olmadı en fazla haftada 1 gün belirleyin o zaman gelsinler. O bile çok.
Hala anlamamak da direnirse ondan önce sen kendi anneni, bacını, arkadaşını yatılı ağırlamaya çağır bir süre. Salonu işgal edin. Biraz empati yapsın. Her ne kadar o misafir için kılını oynatmıyorsa da, kendi evinde rahat bir dinlenemesinde.
Yeminle 1 arti1 vardı orda bile kaldılar şimdi büyüye çıktım temeli kalacak lar bu gidişleKüçük eve taşının misafir odası ya da oturma odası yapmayın böylece evde rahat edemez gelemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?