Eşimin anlayis sizligi

Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
gerçekten hayretler içinde okuyrum her yorumunuzu.. karşınızdaki kişinin sizi bu kadar sindirmesine nasıl müsade ettiniz? hiç bir konuda mı fikrinizi önemsemiyor? yaşınız kaç bu arada?

Ayy benim sinirim bozuldu burada. Siz sesinizi çıkaramıyorsunuz. Adamın anladığı dilden konuşun. Ben de sevmiyorum misafir de. Kilitle bütün odaları. Kirletmesinler. Hizmet de etme. Her hafta gelip kalıyorlar, misafirlikleri mi kalmış onların? Geç odana bebeğinle ilgilen, mutfak orada siz hallederdiniz de. Çok meraklıysa eşin hizmet etsin. Halıların da beyazmış, her hafta ver temizlemeye. Bebek varken onunla mı uğraşacağım de. Bak bakalım o adam bir daha çağıracak mı o misafirleri. Hatta evi çok dağıtıyorlar kirletiyorlarsa çocuktan dolayı evle ilgilenemiyorum diye onlar gittikten sonra eve bir kadın çağır, temizlesin. Yemek yapmanı bekliyorlarsa kusura bakmayın bebekten mutfağa girmeye vaktim kalmadı de. Yumurta kırıp koy önlerine. Laftan anlamayan insanlara böyle davranılır.

Yeminle 1 arti1 vardı orda bile kaldılar şimdi büyüye çıktım temeli kalacak lar bu gidişle
O zaman kıssas yapacaksınız başka yolu yok. Yengesi misafir sevmiyosa, bunu da herkese söylerken nasıl utanmıyor, çekinmiyorsa, herkese kabullendirmişse bundan sonra sizin için de başkalarına, eşim misafir sevmiyor diyiversin bi zahmet. Kusura bakmayın ama şu doğum sonrası okey oynama muhabbetşne de çok tepem attı yuhh yani diyorum ne yüzsüz arsız insanlar var.

gerçekten hayretler içinde okuyrum her yorumunuzu.. karşınızdaki kişinin sizi bu kadar sindirmesine nasıl müsade ettiniz? hiç bir konuda mı fikrinizi önemsemiyor? yaşınız kaç bu arada?
25yasinsayim hic bir fikrimi önemsemiyor ben huzursuz lük çıkmasın diye her şeye tamam dedim bide bakdim adam beni tamamen sindirmiş bu saatden sonra de zor ipleri elime almak

Açıkca yazayım benim eşim odunun taa önde gideni hic bir zaman bana sormaz musaitmisin filan yok kafasına göre her kezi çağırır
Hicbir şey hazırlama. Aç kalsınlar. De ki müsait degildim bugün. Kimse de müsait misin diye sormadı bana. Bebel huysuzdu. Hazırlık yok. Deyin. Eşinizi iyice bi utandırın. Herkesin icinde ne diyeceğini bilemesin. Oldu bitti.

Valaha ben Şancı çeker ken okey masası kurdular bildigin saatlerce gülerek okey oynadialr

Gerçek mi bu konu ya inanamıyorum :s aynı şehrin içinde ne gerek var kalmaya? Abiler işe sizin evden mi gidip geliyorlar? Kıyafet ve çamaşır değiştirme gereği duymuyorlar mı, çocuklar falan derken bavulla geliyorlardır herhalde???

25yasinsayim hic bir fikrimi önemsemiyor ben huzursuz lük çıkmasın diye her şeye tamam dedim bide bakdim adam beni tamamen sindirmiş bu saatden sonra de zor ipleri elime almak
aynı yaştaymışız canım. hiçte zor değil... zararın neresinden dönsen kardır.. sana yapılan bu kötülüğün farkına var.. seni sen olmaktan çıkarıyorlar farkında olmadan. ayrıca şu an sadece sana değil bebeğine de kötülük yapıyorlar resmen. ikinizin de biriibirinize alışma sürecini böyle verimsiz. düşüncesiz bir ortamda geçirmene sebep oluyorlar..tepkini net olarak ortaya koy. ve eşinin düşünce yapısı değişmeden de tepkini değiştirme bence..

Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor

Allah allah yengesi misafir sevmiyormuş haspam bence siz direk onlara söyleyin ben yoruluyorum bebeğim var diye ne güzel sizi eşşek yerine koymuşlar kullanıyorlar ailecek misafir sevmeyen insan misafir olmaz bu kadar olmaz pes nasıl bu kadar pasif oluyorsunuz anlamıyorum

Kusuyorum olan bana oluyor oda kusuyor takı ben konuşana kadar yani eşimin umrunda olmuyor

Küçük eve taşının misafir odası ya da oturma odası yapmayın böylece evde rahat edemez gelemezler
ya allah aşkına böyle insanlar için niye düzenini bozsun konu sahibi. daha küçücük bebeği vr. yapması gereken tavrını net ortaya koymak.. kendisinin bir birey olduğunu, özellikle yeni anne olduğu belirtip bu zamanlarında kalabalık ortamda bulunmak istemediğini belirtecek.. anlamayanlara da anlayacağı dilden konuşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…