o zaman katlanacak sınızYa ben yapamıyorum ne laf sokma olsun ya da hizmet etmeme dayanamıyorum mal gibi bir şeyim yani
Biraz öyle oldu ben şok safım yani oyunu fialn beceremiyorum onlar gibi olamıyorum kocalarını dolduruyorlar sözlerinden çıkmıyor ben yapamıyorumBulmuş senin gibisini tabi senden çıkmaz o yenge.
Arkadaşın filan da mı yok? Onda kal o sürede.Ya da al başını git bir hafta ailene.Sen böyle susmaya devam edersen çok ezilirsin.Benim ailem uzakta bayaga kimsem yok burda gelip kalacak onun ailesi var ve bir tek bizim evde kalıyor lar
eşinizi beklemeyin siz gidin çekinmeyecekseniz tabiKalmıyor işte gidmiyor onlara olan bana oluyor ve sonuç kavga ediyoruz bugün ki gibi
gerçekten hayretler içinde okuyrum her yorumunuzu.. karşınızdaki kişinin sizi bu kadar sindirmesine nasıl müsade ettiniz? hiç bir konuda mı fikrinizi önemsemiyor? yaşınız kaç bu arada?Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
severek mi evlendiniz? yaşlarınız kaç?Ben deli dolu gülen yüzlünüm ama ö abileriyle daha çok eğleniyor lar 3 kardeş bunlar bir araya geldimi sürek li gırgır şamata benim le okadar deyil
O zaman kıssas yapacaksınız başka yolu yok. Yengesi misafir sevmiyosa, bunu da herkese söylerken nasıl utanmıyor, çekinmiyorsa, herkese kabullendirmişse bundan sonra sizin için de başkalarına, eşim misafir sevmiyor diyiversin bi zahmet. Kusura bakmayın ama şu doğum sonrası okey oynama muhabbetşne de çok tepem attı yuhh yani diyorum ne yüzsüz arsız insanlar var.Yeminle 1 arti1 vardı orda bile kaldılar şimdi büyüye çıktım temeli kalacak lar bu gidişle
25yasinsayim hic bir fikrimi önemsemiyor ben huzursuz lük çıkmasın diye her şeye tamam dedim bide bakdim adam beni tamamen sindirmiş bu saatden sonra de zor ipleri elime almakgerçekten hayretler içinde okuyrum her yorumunuzu.. karşınızdaki kişinin sizi bu kadar sindirmesine nasıl müsade ettiniz? hiç bir konuda mı fikrinizi önemsemiyor? yaşınız kaç bu arada?
Ben 25 o 35 evet severek evlendimseverek mi evlendiniz? yaşlarınız kaç?
Doğum yapdım ertesi gün geldielr ve gece 3 kadar okey onadılar 15 kişi abileri çocukları kuzenleri hepsi sinirimden mutfak da ağladım adam oralı olmadı
Hicbir şey hazırlama. Aç kalsınlar. De ki müsait degildim bugün. Kimse de müsait misin diye sormadı bana. Bebel huysuzdu. Hazırlık yok. Deyin. Eşinizi iyice bi utandırın. Herkesin icinde ne diyeceğini bilemesin. Oldu bitti.Açıkca yazayım benim eşim odunun taa önde gideni hic bir zaman bana sormaz musaitmisin filan yok kafasına göre her kezi çağırır
Valaha ben Şancı çeker ken okey masası kurdular bildigin saatlerce gülerek okey oynadialrO zaman kıssas yapacaksınız başka yolu yok. Yengesi misafir sevmiyosa, bunu da herkese söylerken nasıl utanmıyor, çekinmiyorsa, herkese kabullendirmişse bundan sonra sizin için de başkalarına, eşim misafir sevmiyor diyiversin bi zahmet. Kusura bakmayın ama şu doğum sonrası okey oynama muhabbetşne de çok tepem attı yuhh yani diyorum ne yüzsüz arsız insanlar var.
aynı yaştaymışız canım. hiçte zor değil... zararın neresinden dönsen kardır.. sana yapılan bu kötülüğün farkına var.. seni sen olmaktan çıkarıyorlar farkında olmadan. ayrıca şu an sadece sana değil bebeğine de kötülük yapıyorlar resmen. ikinizin de biriibirinize alışma sürecini böyle verimsiz. düşüncesiz bir ortamda geçirmene sebep oluyorlar..tepkini net olarak ortaya koy. ve eşinin düşünce yapısı değişmeden de tepkini değiştirme bence..25yasinsayim hic bir fikrimi önemsemiyor ben huzursuz lük çıkmasın diye her şeye tamam dedim bide bakdim adam beni tamamen sindirmiş bu saatden sonra de zor ipleri elime almak
Eşimin sözü hazır yengem misafir sevmiyor neymiş o sevmiyor muş ondan biz gitmiyoruz o bize yatılı geliyor valaha sinirden elim ayağım titriyor
Ilk defa bende öyle yapacamHicbir şey hazırlama. Aç kalsınlar. De ki müsait degildim bugün. Kimse de müsait misin diye sormadı bana. Bebel huysuzdu. Hazırlık yok. Deyin. Eşinizi iyice bi utandırın. Herkesin icinde ne diyeceğini bilemesin. Oldu bitti.
Kusuyorum olan bana oluyor oda kusuyor takı ben konuşana kadar yani eşimin umrunda olmuyoraynı yaştaymışız canım. hiçte zor değil... zararın neresinden dönsen kardır.. sana yapılan bu kötülüğün farkına var.. seni sen olmaktan çıkarıyorlar farkında olmadan. ayrıca şu an sadece sana değil bebeğine de kötülük yapıyorlar resmen. ikinizin de biriibirinize alışma sürecini böyle verimsiz. düşüncesiz bir ortamda geçirmene sebep oluyorlar..tepkini net olarak ortaya koy. ve eşinin düşünce yapısı değişmeden de tepkini değiştirme bence..
ya allah aşkına böyle insanlar için niye düzenini bozsun konu sahibi. daha küçücük bebeği vr. yapması gereken tavrını net ortaya koymak.. kendisinin bir birey olduğunu, özellikle yeni anne olduğu belirtip bu zamanlarında kalabalık ortamda bulunmak istemediğini belirtecek.. anlamayanlara da anlayacağı dilden konuşacak.Küçük eve taşının misafir odası ya da oturma odası yapmayın böylece evde rahat edemez gelemezler
Kafa göz şişmiş derken??? Anlamadık?Valaha eşim. Beni nasıl sindirdiyse o hep hakli olduğu için diyemiyorum çünkü kavga ediyoruz sonuc bide ben bakmışım ki kafa göz sis ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?