Eşimin anlayışsızlığı

Gitmemekte haklısın. Rahat olmayacağım bir yere ben de gitmek istemem. Ailecek gidilen yere de kusura bakmasın eşimi tek göndermem. Abileri ile tek takılsınlar ailecek görüşmek zorunda değilsiniz
Heh işte ben de böyle düşünüyorum hep. Takılmasınlar demiyorum ki. Tamam görümcem de var ama o da eltilere uyuyor tamamen izole oluyorum. Napim diyaloglarına yüzsüzce dalayım mı? Akşam eve geldik karnıma ağrı girdi sabaha kadar.

Eşine saygı duyulmayan yere gitmeyiversin.
Not : görümceyi es geçmişim
İşte olmuyor öyle birlik beraberlik bozuluyor. Konu sahibesi git bir köşede ye iç keyfine bak hayat bunları kafaya takmak için çok kısa. Bırak görümce patlıcan soysun enişte mangalı yellesin sen de keyfine bak. Arada laf çarpan olursa da ver cevabını yeni gelin değilsin ya 10 yıl olmuş artık kıdemlisin

İyide sen istemiyorsun diye neden oda gitmesin? Cok bencil bir dusunce hani her zaman olmasada ara sira gidebilirsin esin icin ne var bunda bukadar abartacak ayrica neden insanlar durduk yere topluca sana tavir alip laf soksunlar karşılıklı biseyler olmussa olmustur

Valla aslında bir akrabam daha var aynısını ona da eşinin ailesi yapıyor. Kocası aynı durumlarda kesinlikle eşini aile ortamına sokmadığı gibi kendisi de gitmiyor. Madem sana saygısızlık yapıyorlar gitmeyiz hayatım, ben kardeşlerimle görüşürüm diyor. Valla ne adamlar var, bizimki de saygısızlık yapıldıkça anlatıyorum, hoşuna mı gidiyor nedir tövbe yarabbi.

Bence hata burda başlıyor işte siz fazla umursuyorsunuz sorup konuşmaya çalışıyorsunuz. Boşverinsene milletin kahrını siz niye çekesiniz madem öyle bir surat da siz yapın.
Ha canınız sıkıldığında da bir aykut elmas vine'ı açın birşeyciğiniz kalmaz.

Az önce bir arkadaş daha dedi bencil diye. Demekki doğruluk payı da var. Ben biraz daha eşim bana saygısızlık yapılınca arkamda dursun istiyorum ama işte olmuyor napalım. biraz oturup sakinleşmem en iyisi olacak galiba.

:) Çok haklısınız. Ben oltaya geliyorum galiba. Hiç oralı olmadan hayata devam etmem lazım. Aykut elması hep izliyorum ezberledim zaten :)))

Bizim ailenin şamar oğlanı yengem. Ne kaynanadan ne görümcelerden bir gün takdir görmez. Her bayram herkesten önce gider ev temizler filan ama aslaa kimseye yaranamaz her fırsatta laf işitir , kovulmaktan beter edilir. Ama herhese cevabını verir hiç altta kalmaz

Çok doğru. Artık nefret etmişim, tahammülüm kalmamış. En iyisi bir köşede oturup keyfine bakmak.

öküzgiller yüzünden eşinizden neden soğuyorsunuz? bu onların ekmeğine yap sürmek olur.

gitmek istemediğinizi söyleyin kendisi gidiyorsa gitsin. bu yüzden eşinizle kötü olmayın

Kontrollü demek ki. Cevabını verdiği için içimin yağları eridi. Ben cevap verince sinir tutuyor, ellerim boşalıyor. Dalasım geliyor. O yüzden içime atıyorum.

Zaten birlik ve beraberlik yokmuş ki. Hangi birlikte bir kişi dışlanır. Hiç istenmediğiniz bir ortamda bulundunuz mu? Çok rahatsız edici bir durum bence. Aynı ortamdasınız ama kimse konuşmuyor ya da laf sokuyor. Ne işim var öyle ortamda N napoleon28

öküzgiller yüzünden eşinizden neden soğuyorsunuz? bu onların ekmeğine yap sürmek olur.

gitmek istemediğinizi söyleyin kendisi gidiyorsa gitsin. bu yüzden eşinizle kötü olmayın

ahahaha Öküzgiller :))) Valla eşim de bir kere öyle demişti eltilerim için. Öküzleri kafana takma demişti. O da biliyor ama benden evliya olmamı bekliyor. Mesela eşim yerde uzanmış, kardeşinin yanındaki boşluğa. Oraya örtü sermiştik. Eltim diyor ki benim eşim için, ayyy her yeri kapladı az ötede uzansaydı. Yav sen şimdi niye böyle laf sokuyorsun? Ben cevap versem, patlayacam, hiç ses etmedim. Sırf milletin pikniği bozulmasın diye.

Bende olsam gitmezdim ne yalan solim yapmacik insanlardan havalri insanlardan nefret ederimki burnu havalaliardn hele slm bile vermem gecerim hatta gelinimzle ck tartismamiz oldu bu konuda sana selma vermeyen havalilara sn ne diye selm veriyosun diye sana verene sende ver diyorum ama o napim isde yanimdan geciyolar diye veriyorm diyo yanindn gecen sanada verebilir tmm birkere iki kere 3 kere verdin bir kerede onlar versin selam yk vermezler yani bu konuda sizin gibi bnde evimde otururdum esimide yollamazfmki zaten aileyle gidiliyosa oda gitmezdi

Peki eşimi de yollamazdım derken, bunu nasıl yapıyorsunuz? Şöyle oluyor, gitmeni istemiyorum diyorsunuz o da sizi dinliyor dimi? İşte ben bunu yapamıyorum. Helal olsun yapanlara. Sen de gitme diyorum ollllmuyor.

Bence yıldızlarınız uyuşmuyorsa ben bunu gayet normal buluyorum gitmeyin sürekli sizi aşağı çekiyorlarsa değer vermiyorlarsa gitmenin bir manası yok eşiniz gitsin , herkesle anlaşmak uyumlu olmak zor karşı taraf size karşı tavır aldıysa mümkünatı yok bunlar tek taraflı olmuyor zaten bunuda size hissettirmişler , ben sizi haklı buldum yine konuşulur küs olunmaz ama mesafe iyidir

Evet. Tam olarak böyle. Çok rahatsız oluyorum. Ama napim, ya bu deveyi güdecem, ya da bu diyardan gidecem.

Çok doğru işte tam bunu istiyorum ama eşimin de gitmesini istemiyorum. Napayım o gitsin gidiyorsa çözümü bu galiba. Ben de kendi ailemi ziyaret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…