Eşimin anne babayla aynı binada oturma hevesi ??

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Konu baya uzun ama kısaca anlaticam yorumlarinizda sorduklariniza cevap vercem .

1.5 yıllık evliyim 3 aylık hamileyim. Kv ve kp ile aynı binada oturuyoruz ilk başlarda olur dedim olmadı ayırdık evimizi sonrasında tartışmalar falan ailesiyle baya tartışma oldu ev ayırma konusu hala kv ile doğru dürüst konuşmuyorum

Ve dün gece esim caya yukarı çıkalım dedi ve bende bisi demedim ciktik çay falan iciyoduk kp birden ev konusu açtı ( esim babasının izinden gitti aynı işi yapıyorlar bir tek esim çalışıyor hepimize bakıyor ) arsa alalimda 4 katli ev yapalım eşimin kardeşi askerde ve nişanlı gelince düğünü yapılacak ve ev yok ..

Bende bunu bildiğim için esime öncesinden bana ev al ailenden uzak olsun tamam diye geçiştirdi 1.5 yildir aynı şeyi söylüyorum dinlemiyor eminim babasının dediğini yapicak babası ev yapmaktan ne anlar anlamaz da zaten

Dün gece çok sinirlendim ve eve geldim hiç konuşmadım oda anladi neden sinirlendigimi ya fırsatımız var çıkalım iste güzel bir eve ama yok hep birlikte olunucak ben istemiyorum kaynimla anlasamiyorum çok saygısız esiyle niye anlasim yani istemiyorum diyorum yok

Hep babasının dediğini yapıyor eminim buda böyle olucak . Evime kim girse çıksa hemen kapıya çıkar bakar servis bile gelse yukardan bağırır siz kimsiniz diye bu durum fazlasıyla yordu beni güzellikle anlattım olmadi zor kullandım olmadı napic am şimdi biri bir akıl versin lütfen ya bıktım kv den her şeye karışır bide klima aldık hangi odaya takilacagina kadar karıştı offfff

başta tamam diyip sonradan değiştirebileceğiniz yanılgısına düşmüşsünüz.
bu adam size en başta bunu teklif ettiğinde bu günleri yaşayabileceğinizi tahmin etmeliydiniz.
bence yapacak bişeyiniz yok.

Allah kolaylık versin..Şimdi hamilesiniz diye ayrı çıkmanızı da istemeyecekler belki.Çocuk dogmadan dinletin sözünüzü eşinize dogduktan sonra biraz zor olabilir.Erkeklerin sagı solu belli olmuyor.Çocuk olunca garantiye aldıklarını sanıyorlar istediklerini yapıyorlar eşlerine..

Esimde annesiyle anlasamaz bir babası iste bende inandım napim çok üstüne gidiyorlar diye olur diye ümit ettim

Aynen öyle ama daha napabilirim kafasına silah dayamadigim kaldı ...

Aynen öyle ama daha napabilirim kafasına silah dayamadigim kaldı ...
Eğer ki size değer veriyorsa tamam der..Erkekler tartışma ortamından asla hoşlanmıyor,eşimden biliyorum ne zaman bağırmadan tartışmadan söylesem istedigimi kabul eder..Tartışınca yapacagı varsa da yapmaz.Erkekleri ikna etmenin yolu ayrı eve taşınmanızda kendiniz için degil onun için istiyormuşsunuz gibi anlatırsanız olur.Bende hep bunu uygularım ve işe yarar.Ayrı eve çıkmak senin için daha iyi olucak şöyle yaparız böyle yaparız falan derseniz kabul edebilir.

Agirligini koycaksin esinede ailesinede restini cekeceksin biri yanlislikla zile bassa baska turlude anlarlar boyle insanlar..

Bastan belliymis ki sizin kaderiniz bir kere babasinin dukkanini calistirip tum aileye bakan bir kocan var kisaca onlardan ayrilmaniz mumkun degil sizin. Kazanciniz birmis, simdi ortak is olsada herkesin ayligi belli olsa yine anlarim ama oyle de degil ustune oteki kardes te evleniyormus kisaca bu kv kp koca ve kayin zincirini kirmaniz bana normal sartlarda pke mumkun gelmiyor. Klasik bir arada koloni seklinde yasayan turk ailesi tribi var sizinkilerde evlenirken gorecektiniz bunu zaten gayet ortadaymis. Siz bence kv ile bir oturmadiginiza dua edin. Kocanizin o ortak semayeden para alip kendine ayri ev satin alabilecegine ben ihtimal veremiyorum insallah olur diyelim ama bana pek mumkun gelmiyor heleki babasi kafasina arsa alip ucuza 3 katli ev yapalim fikrini soktuysa oteki kardesinde isine gelir. Oteki kardesin isi varmi yoksa odami kocanizin islettigi dukkandan gecinecek zor is valla kv elti idare etmek zorunda kalacaksiniz..

Ailesinden uzakta yasamamis okumaya gitmemis ailesinden baska iste calismamis kisaca bagimsiz bir hayati olmamis kisilerin sorunu bu 50 sinede gelse kocaniz babasinin sozunden cikamayacaktir bu ne yazikki boyle surup gider adamin karakteri bu sekilde yerlesmis baska turlusune izin vermemis anne babasi ..

bakalım yeni gelin isteyecek mi?
benim kayın pederin de böyle bir planı varmış eskiden...
Şimdiden el üstünde hergün arayıp siz bilirsiniz diyor niye istemesin benim gibi oda ev ayrı olucak yeme içme bir ilk zamanlardaki yani şimdi öyle değil. Kp nin akrabası bide kp el üstünde tutar yaşadım biliyorum

Onuda denedim kavga etmeden sakin sakin konuştum tamam diyor hep ama babası bisi diyince o daha ağır basiyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…