- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Eşinizin ailesiyle bağımlılıgı var işten dolayı o yüzden haksız da olsalar düşüncesiz de olsalar onlara mecbur sanırım kiraya geçecekseniz çıkmaz üstüne çocuk olcak masraf artacak.Eline daha da para kalmayacak.Keşke başında demeseydiniz tamam diye..Onuda denedim kavga etmeden sakin sakin konuştum tamam diyor hep ama babası bisi diyince o daha ağır basiyor hep
Ilk başta salaklik ettim iste çok iyilerdi anneme hep nasıl istiyorsa öyle yapar derdi geldim 1 hafta sonra işler öyle değilmiş . Bir ara sinir hastası oldum halada gecmediSoyle yapisik,ailesinden ayrilamayan adamlar evlenmesin.
Kizlar artik kabul etmeyin ayni apt ayni ev falan
Bu adam dinlemez seni.hic sanmiyorum
Baştan kabul etmissiniz. Eşiniz fikrini değiştirmez ne yaparsanız yapın. Belki rest çekebilirsiniz ama korkarım ki oda elinizde patlar. Başka önerim maalesef yokBende dinlemesi için napabilirim diye soruyorum. .
Ay ne ollumsuz konustun be kp nin dükkanı değil o esim 13 yaşında çalışmaya başladı kp hiç dükkan açmadı yaptıkları iş ile ilgili . Kaynimda zaten askere gitmeden esimle çalışıyordu ve gitmeden gelince bana dükkan acicaksiniz abim beni kafasının estiği gibi kovsun dükkandan falan dedi esimde adam gibi çalış kimse sana bisi diyemez dedi kaynim kabul etmedi esimde benim gibi sıfırdan kurarsin işini dedi yani iş ayrı sadece baba mesleği eşimin büyük abiside bu işi yapıyor evi başka yerde dükkanı başka yerde kimseye hesap vermiyor yani esime ailene bak yine bisi demem ama onlardan uzak yaşamak isti yorum iste konu buBastan belliymis ki sizin kaderiniz bir kere babasinin dukkanini calistirip tum aileye bakan bir kocan var kisaca onlardan ayrilmaniz mumkun degil sizin. Kazanciniz birmis, simdi ortak is olsada herkesin ayligi belli olsa yine anlarim ama oyle de degil ustune oteki kardes te evleniyormus kisaca bu kv kp koca ve kayin zincirini kirmaniz bana normal sartlarda pke mumkun gelmiyor. Klasik bir arada koloni seklinde yasayan turk ailesi tribi var sizinkilerde evlenirken gorecektiniz bunu zaten gayet ortadaymis. Siz bence kv ile bir oturmadiginiza dua edin. Kocanizin o ortak semayeden para alip kendine ayri ev satin alabilecegine ben ihtimal veremiyorum insallah olur diyelim ama bana pek mumkun gelmiyor heleki babasi kafasina arsa alip ucuza 3 katli ev yapalim fikrini soktuysa oteki kardesinde isine gelir. Oteki kardesin isi varmi yoksa odami kocanizin islettigi dukkandan gecinecek zor is valla kv elti idare etmek zorunda kalacaksiniz..
Ailesinden uzakta yasamamis okumaya gitmemis ailesinden baska iste calismamis kisaca bagimsiz bir hayati olmamis kisilerin sorunu bu 50 sinede gelse kocaniz babasinin sozunden cikamayacaktir bu ne yazikki boyle surup gider adamin karakteri bu sekilde yerlesmis baska turlusune izin vermemis anne babasi ..
Güzellikle de konuşmuşsun, ayrılıkla da tehdit etmişsin. Başka yapacak ne kaldı ki?Bende dinlemesi için napabilirim diye soruyorum. .
Kiraya mi iş ne alaka esim 13 yaşında kurdu dükkanını kp başka şekilde yapıyormuş esim büyüttü onları şimdi kp çalışmıyor diye onlarada bakıyor. Çıksak niye kiraya çıkalım esim okuyan 2 abisine ev aldı da bana mi almicakEşinizin ailesiyle bağımlılıgı var işten dolayı o yüzden haksız da olsalar düşüncesiz de olsalar onlara mecbur sanırım kiraya geçecekseniz çıkmaz üstüne çocuk olcak masraf artacak.Eline daha da para kalmayacak.Keşke başında demeseydiniz tamam diye..
Sakin kabul etme sakin pisman olursun bak çok seviyorsan da kalbine gom derim suanki problemim bu benim yaşadıklarımı anlatsam red edersin adamiTanıştırıldığım kişininde böyle bir talebi var. Net konuştum istemiyorum dedim. Zaten henüz sevgili bile değiliz. Tahmin ettiğim, düşündüğüm her şeyi yaşadığınızı yazmışsınız. Demekki iyimser olup kabul etmemek gerekiyor. En başında muhabbeti kessem daha mı iyi olur acabaTek erkek çocuğum, kız kardeşlerim evlenip gittiğinde onların yanında kim kalacak? Kendi dairelerimiz varken neden başkasının evinde oturalım? gibi cümleler sarf ediyor çıldırıyorum
Nasıl yani anlamadım ???Güzellikle de konuşmuşsun, ayrılıkla da tehdit etmişsin. Başka yapacak ne kaldı ki?
Varsa bir birikimin, ya da ailenin bir evi; burada oturabiliriz diye net bir adres göstermek tek kalan çare sanki.
Yani ev konusunda kendi aileniz yardımcı olabilir mi? Fazladan bir daireniz varsa, size verebilirler mi, ya da şu semtte ev alırsanız, peşinata yardımcı oluruz vs derler mi? Ancak biraz da olsa hazıra konarsa, eşinize ayrı eve taşınmak belki cazip gelebilir.Nasıl yani anlamadım ???
Kuzenim bana gelirken hep rahatsız oluyor zile basmaz arar kapıyı ac der kaynanan yukardan bakmasın der hep
ozaman ailenin yanina dön oda onlarla oturusunDenemedigimimi sanıyorsun her yolu denedim ama yok ille onlarla oturucak
Ay ne ollumsuz konustun be kp nin dükkanı değil o esim 13 yaşında çalışmaya başladı kp hiç dükkan açmadı yaptıkları iş ile ilgili . Kaynimda zaten askere gitmeden esimle çalışıyordu ve gitmeden gelince bana dükkan acicaksiniz abim beni kafasının estiği gibi kovsun dükkandan falan dedi esimde adam gibi çalış kimse sana bisi diyemez dedi kaynim kabul etmedi esimde benim gibi sıfırdan kurarsin işini dedi yani iş ayrı sadece baba mesleği eşimin büyük abiside bu işi yapıyor evi başka yerde dükkanı başka yerde kimseye hesap vermiyor yani esime ailene bak yine bisi demem ama onlardan uzak yaşamak isti yorum iste konu bu
kendi sucun niye bastan ayni yere tasiniyorsun!!!Şimdiden el üstünde hergün arayıp siz bilirsiniz diyor niye istemesin benim gibi oda ev ayrı olucak yeme içme bir ilk zamanlardaki yani şimdi öyle değil. Kp nin akrabası bide kp el üstünde tutar yaşadım biliyorum
eeee sende suc kaynanaya cok yüz vermissin klimayalı karıstır sanane de gec sparis verdin eve gelene kim o mu dedi gaganı iceri sok de uyuz olurum öyle tiplere esinle huzurun bozuluyosa iki taraflıda bozuluyo susup aglıcana bari lafını söyle aglaKonu baya uzun ama kısaca anlaticam yorumlarinizda sorduklariniza cevap vercem .
1.5 yıllık evliyim 3 aylık hamileyim. Kv ve kp ile aynı binada oturuyoruz ilk başlarda olur dedim olmadı ayırdık evimizi sonrasında tartışmalar falan ailesiyle baya tartışma oldu ev ayırma konusu hala kv ile doğru dürüst konuşmuyorum
Ve dün gece esim caya yukarı çıkalım dedi ve bende bisi demedim ciktik çay falan iciyoduk kp birden ev konusu açtı ( esim babasının izinden gitti aynı işi yapıyorlar bir tek esim çalışıyor hepimize bakıyor ) arsa alalimda 4 katli ev yapalım eşimin kardeşi askerde ve nişanlı gelince düğünü yapılacak ve ev yok ..
Bende bunu bildiğim için esime öncesinden bana ev al ailenden uzak olsun tamam diye geçiştirdi 1.5 yildir aynı şeyi söylüyorum dinlemiyor eminim babasının dediğini yapicak babası ev yapmaktan ne anlar anlamaz da zatene
Dün gece çok sinirlendim ve eve geldim hiç konuşmadım oda anladi neden sinirlendigimi ya fırsatımız var çıkalım iste güzel bir eve ama yok hep birlikte olunucak ben istemiyorum kaynimla anlasamiyorum çok saygısız esiyle niye anlasim yani istemiyorum diyorum yok
Hep babasının dediğini yapıyor eminim buda böyle olucak . Evime kim girse çıksa hemen kapıya çıkar bakar servis bile gelse yukardan bağırır siz kimsiniz diye bu durum fazlasıyla yordu beni güzellikle anlattım olmadi zor kullandım olmadı napic am şimdi biri bir akıl versin lütfen ya bıktım kv den her şeye karışır bide klima aldık hangi odaya takilacagina kadar karıştı offfff
ayril....Tanıştırıldığım kişininde böyle bir talebi var. Net konuştum istemiyorum dedim. Zaten henüz sevgili bile değiliz. Tahmin ettiğim, düşündüğüm her şeyi yaşadığınızı yazmışsınız. Demekki iyimser olup kabul etmemek gerekiyor. En başında muhabbeti kessem daha mı iyi olur acabaTek erkek çocuğum, kız kardeşlerim evlenip gittiğinde onların yanında kim kalacak? Kendi dairelerimiz varken neden başkasının evinde oturalım? gibi cümleler sarf ediyor çıldırıyorum
ozaman ailenin yanina dön oda onlarla oturusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?