Eşimin anne babayla aynı binada oturma hevesi ??

Onuda denedim kavga etmeden sakin sakin konuştum tamam diyor hep ama babası bisi diyince o daha ağır basiyor hep
Eşinizin ailesiyle bağımlılıgı var işten dolayı o yüzden haksız da olsalar düşüncesiz de olsalar onlara mecbur sanırım kiraya geçecekseniz çıkmaz üstüne çocuk olcak masraf artacak.Eline daha da para kalmayacak.Keşke başında demeseydiniz tamam diye..

Soyle yapisik,ailesinden ayrilamayan adamlar evlenmesin.

Kizlar artik kabul etmeyin ayni apt ayni ev falan

Bu adam dinlemez seni.hic sanmiyorum
Ilk başta salaklik ettim iste çok iyilerdi anneme hep nasıl istiyorsa öyle yapar derdi geldim 1 hafta sonra işler öyle değilmiş . Bir ara sinir hastası oldum halada gecmedi

Tanıştırıldığım kişininde böyle bir talebi var. Net konuştum istemiyorum dedim. Zaten henüz sevgili bile değiliz. Tahmin ettiğim, düşündüğüm her şeyi yaşadığınızı yazmışsınız. Demekki iyimser olup kabul etmemek gerekiyor. En başında muhabbeti kessem daha mı iyi olur acaba Tek erkek çocuğum, kız kardeşlerim evlenip gittiğinde onların yanında kim kalacak? Kendi dairelerimiz varken neden başkasının evinde oturalım? gibi cümleler sarf ediyor çıldırıyorum

Ay ne ollumsuz konustun be kp nin dükkanı değil o esim 13 yaşında çalışmaya başladı kp hiç dükkan açmadı yaptıkları iş ile ilgili . Kaynimda zaten askere gitmeden esimle çalışıyordu ve gitmeden gelince bana dükkan acicaksiniz abim beni kafasının estiği gibi kovsun dükkandan falan dedi esimde adam gibi çalış kimse sana bisi diyemez dedi kaynim kabul etmedi esimde benim gibi sıfırdan kurarsin işini dedi yani iş ayrı sadece baba mesleği eşimin büyük abiside bu işi yapıyor evi başka yerde dükkanı başka yerde kimseye hesap vermiyor yani esime ailene bak yine bisi demem ama onlardan uzak yaşamak isti yorum iste konu bu

Her yolu denedin olmadi...en iyisi hicbirsey yapmamak uzun sure yola gelinceye kadar konusma kizmadan kavga etmeden kin tutmadan keyfine hayatina bak yokmus gibi davran bazi hizmetlerinde nde yoksun birak ama perisan etme..tavrinda net kararli ol o zman yola gelir isteklerini soylersin yaparsa ne ala yapmazsa ayni devam et seni suclayacak firsatta vermezsen cok pisman olur sabrin karsina dayanamaz ve yola gelir diye dusunuyor

Kiraya mi iş ne alaka esim 13 yaşında kurdu dükkanını kp başka şekilde yapıyormuş esim büyüttü onları şimdi kp çalışmıyor diye onlarada bakıyor. Çıksak niye kiraya çıkalım esim okuyan 2 abisine ev aldı da bana mi almicak

Sakin kabul etme sakin pisman olursun bak çok seviyorsan da kalbine gom derim suanki problemim bu benim yaşadıklarımı anlatsam red edersin adami

Nasıl yani anlamadım ???
Yani ev konusunda kendi aileniz yardımcı olabilir mi? Fazladan bir daireniz varsa, size verebilirler mi, ya da şu semtte ev alırsanız, peşinata yardımcı oluruz vs derler mi? Ancak biraz da olsa hazıra konarsa, eşinize ayrı eve taşınmak belki cazip gelebilir.

Kuzenim bana gelirken hep rahatsız oluyor zile basmaz arar kapıyı ac der kaynanan yukardan bakmasın der hep

Bunları anlat güzellikle boguluyorum de anlat.
Ben de ayni apt kvkp evli gorumce 3 daire ic iceyiz. Sorsan sorun çıkarıyorlar mi hayır. Ama ben huzursuzum gorumcem gulse eşim tvyi kisiyor kavga mi diye keza bizim sesler de onlar da.

Eskiden daha sık gorusurdum simdi hafta bir bile degil. Senin elinde mesafe. Kp ilk avizeme karismaya kalkti sustum esime dedimki bu böyle olmaz ev bizim mi emanet mi ona göre bileyim ona göre oturayim. Esimin soyledigine gore bize gelmeye cekiniyorlar.
Inan seviyorum onları ama bu yakınlık boğuyor beni sen de yapabilirsin mesafe koyabilirsin.
Sabirla ikna edebilirsin
Ilkinde eşim hayir der
Ikincisinde mantikli mi diye bakar
3. De gizli gizli arastirma yapar soylediklerimle ilgili
Ben pes etmicem sen de vazgecme ama huzurundan da olma
3. Yas a gore anlatir gibi sabirla..
Mesela ev mi yapilacak olabilir o kadar ekonomi varsa ama siz eski evde kalin yeniye kiraci girsin :) gibi bilmiyorum icinde bulundugunuz duruma gore çözüm uretin

Anne baba ev yapalim birlikte aile apartmaninda oturalim diyince adamlarda nasil hayir desin hele ki babadan kalma is onlarinda isi zor valla
Ama ayni apartmanda zor benim annem cok cekti hala da cektiriyorlar

Bana kalirsa kp kucuk oglunu (belliki sorunluymus biraz) kocana yamamaya calisiyor, buyuk abi ve karisi buyuk akillik edip evini damini isini ayirmis, sizin kilit bu kucuk oglani sirtlanmamakta. Sayet kp onuda kocana yamarsa vay sizin halinize, kp ve kv ogullarinin icinde en saf ve yumusak yuzlu kocani bulmus anlasilan 2 oglu dururken size kaldigina gore onlara bakmak, onlarinkide bosanda semerini ye gibi olmus. Hem adama kendilerine baktirip hemde ev insaat borcunun altina sokacaklar. Turkiyede o isi bilen insaat isinden anlayan bir yakinin yoksa yada kendin anlamiyorsan muteahit ve insaat sirkentleri hatta en kucuk booya siva ustasina kadar hepsi katmer katmer kazik atar ve atmayta kalkar isten anlamadigini anladiginda ve ortada insaat yarim elin mahkum kalirsin. Kisaca kolay degil o isler onuda kocanin kafasina sok yani ...

eeee sende suc kaynanaya cok yüz vermissin klimayalı karıstır sanane de gec sparis verdin eve gelene kim o mu dedi gaganı iceri sok de uyuz olurum öyle tiplere esinle huzurun bozuluyosa iki taraflıda bozuluyo susup aglıcana bari lafını söyle agla

ayril....

ozaman ailenin yanina dön oda onlarla oturusun

Adam ailenin safi yaa ben anladim , buyuk anne babasinin zihniyetini anlayip evini isini ayirip oteye kacmis, kucukde issiz gucsuz abisinin dukkani tirtiklamis kucuk ayagina arada gezmis kaynamis olan ortancaya olmus, onu saf bilip yuklenmisler hem kendilerine baktirip hemde adamin hayatini yonetiyorlar. hos oda azicik aklini kullansin anaysa ana babaysa baba bunlari 2 evladi daha var dimi. Adam cocuk yasta sifirdan baslamis dukkan koselerinde calismaya simdide adamin omzuna insaat yuku yukleyecekler, tek adam anney ebabaya kendi karisina cocuguna birde kucuk kardesiyle yeni geline bakacak.
Olay acikca bu , o kucuk kardes belliki sorumsuz abisi dukkandan falan kovduuna gore, kv kp ona guvenip sermaye verip dukkan bile acacaklarini sanmam yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…