- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Sen yorum yapma cnm istersen sen bosanmillete sarip durma ya edebinle yaz yada sus. sana fikrini soran olmadi haddini bil
ben allaha sükür mutluyum istedigim konuyada yorum yazarim sana soracsk degilim. aptallik edip bir yasayip sonrada gelip burda aglayip sizlamanin faydasi yok. isinize gelmeyen yorumlarda olunca yazmayinmis?! niye kk tapusunu senin yazmicakmisim. haddini asmaSen yorum yapma cnm istersen sen bosan
burda yaptigin tripleri kvdene ve kocana yap sen belki ise yararSen yorum yapma cnm istersen sen bosan
Helal valla canim:))Sen yorum yapma cnm istersen sen bosan
Cok benciller kimse ezemez tabiki ama birlikte yasanmak istenicek insan degillerYazık annene ...
Geri zekalı miknatisiyim ben cnm sen üstüne alınma sorun bendeburda yaptigin tripleri kvdene ve kocana yap sen belki ise yarar
aynenGeri zekalı miknatisiyim ben cnm sen üstüne alınma sorun bende
aynen bunuda duymak istemiyor ama yorum yaznkcaksinmisÇok seçenek yok gibi maalesef. Ya sağlam bir rest çekip tehditle falan ayrı eve çıkıp ailesinin tüm triplerine göğüs gereceksiniz ya da böyle devam edecek. Ki böyle devam edersiniz gibime geliyor çünkü baştan vermişsiniz tavizi.
Basina gelmeyen bilmez canim sen istedigin kadar iyi ol onlar seni el kizi goruyor her aile bir olmuyor iste..Ben de kadinlar kulubundeki cogu kadini anlayamiyorum acikcasi. Hep bi kv kp sorunlari, hep anlasmazlik... Belki siz de onlari yabanci olarak gormeseniz, esinizin anne babasi sonucta evlendikten sonra sizin de bir nevi 2. anneniz babaniz. Bu sekilde dusunseniz belki daha hosgorulu olursunuz. Esiniz de ailesine duskun biri belli, ailesiyle yakin yasamak istiyor onu da daraltmayin daha fazla lutfen. Esim beni ailemden ayirmak istese, surekli onlardan yakinsa ben katlanamazdim dogrusu. Esin iyi sabrediyo
Kv kp görmediğin belli zaten her halinden ben kendi ailemi bırakıp 12 saatlik yolu gelmissem karşımdaki adamda bana aynisiaynısını yapicak . Sen hiç baba evinde el bebek gul bebek buyutulup kv evine hizmetçi diye anildiniz mi ailen seni görmeye geldiğinde ailene kızınız bir ise yaramıyor denildi mi esinle mutlu mesut oldugun için kocana sen karını çok simartiyorsun denildi mi bunları yaşadın mi sen yasamadin ben de klavyeden yorum yapabilirim sadce bu değil daha bir sürü şey..Ben de kadinlar kulubundeki cogu kadini anlayamiyorum acikcasi. Hep bi kv kp sorunlari, hep anlasmazlik... Belki siz de onlari yabanci olarak gormeseniz, esinizin anne babasi sonucta evlendikten sonra sizin de bir nevi 2. anneniz babaniz. Bu sekilde dusunseniz belki daha hosgorulu olursunuz. Esiniz de ailesine duskun biri belli, ailesiyle yakin yasamak istiyor onu da daraltmayin daha fazla lutfen. Esim beni ailemden ayirmak istese, surekli onlardan yakinsa ben katlanamazdim dogrusu. Esin iyi sabrediyo
Cok haklisin canim ben seni cok iyi anliyorum ben adliye personeliyim ayrilanlari da cok gordum her defasinda pskolojim alt ust olurdu sonradan ayrilanlarda pisman olurdu ama ne fayda..Kv kp görmediğin belli zaten her halinden ben kendi ailemi bırakıp 12 saatlik yolu gelmissem karşımdaki adamda bana aynisiaynısını yapicak . Sen hiç baba evinde el bebek gul bebek buyutulup kv evine hizmetçi diye anildiniz mi ailen seni görmeye geldiğinde ailene kızınız bir ise yaramıyor denildi mi esinle mutlu mesut oldugun için kocana sen karını çok simartiyorsun denildi mi bunları yaşadın mi sen yasamadin ben de klavyeden yorum yapabilirim sadce bu değil daha bir sürü şey..
Ayni evle ayni apartman arasinda cok az fark varr suan ikna kabiliyetine kalmis ama esininde sana hak vermesi lazim ailesini kendi ailesine karistirmamaliAyrı evler olacağı için kabul ettim ben ama olmuyor iste yapamıyorum onlar ustumde hep yük gibi
Kiz ne yapabilirim diye yardim beklyor belki ayni durumda olan vardir diye cevap hemen ayril olmamali ayrilcak olsa buraya yazmaz zatenn..
Kv kp görmediğin belli zaten her halinden ben kendi ailemi bırakıp 12 saatlik yolu gelmissem karşımdaki adamda bana aynisiaynısını yapicak . Sen hiç baba evinde el bebek gul bebek buyutulup kv evine hizmetçi diye anildiniz mi ailen seni görmeye geldiğinde ailene kızınız bir ise yaramıyor denildi mi esinle mutlu mesut oldugun için kocana sen karını çok simartiyorsun denildi mi bunları yaşadın mi sen yasamadin ben de klavyeden yorum yapabilirim sadce bu değil daha bir sürü şey..
Aynen öyle yaşamadan bilemezsin bide hemen bosan diyen insanlar da varCok haklisin canim ben seni cok iyi anliyorum ben adliye personeliyim ayrilanlari da cok gordum her defasinda pskolojim alt ust olurdu sonradan ayrilanlarda pisman olurdu ama ne fayda..
Benim esimle aramda hiç bir zaman çok büyük sorun yaşamadım hep ailesi ama.bu konuda babasını dinliyor beni değil konu bu şükür kvden kurtuldum konuşmuyoruz suan. Ama ben rahat olmak tek olmak istiyorum yalnızlığı çok severimKonu sahibinin sıkıntısı gerçekten büyük, bunu herkes anlıyor. Fakat arkadaş çözüm istemiş, fikir istemiş ama hiç biri çözüm olmuyor. Sakince konuş denmiş, konuştum işe yaramadı; rest çek denmiş o da olmadı diyor. Yani bu seferde insanın aklına "ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin" sözü geliyor.
Çünkü anladığım kadarıyla, konu sahibi arkadaş "aa yeter ben ayrı ev istiyorum yada bitti bu evlilik" dese, eşi "hay hay sen bilirsin" diyecek gibi.
Çok üzücü durumlar bunlar, her yolu denemişsin sanki, yazdıklarından bunu çıkardım. Sakince konuşmak, yada kavga etmek veya çekip gitmek rest çekmek...Üstelik hamilesin, üzme kendini. Bu aralar bazı şeyler daha da fazla batıyor olabilir gözüne, hamilelikten de olabilir. Bebeğini de üzme, sakinleşip tekrar tekrar konuşmak belki işe yarar. Umarım herşey gönlünce olur. Keşke en başından kabul etmeseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?