Eşimin anne babayla aynı binada oturma hevesi ??

Sen yorum yapma cnm istersen sen bosan
ben allaha sükür mutluyum istedigim konuyada yorum yazarim sana soracsk degilim. aptallik edip bir yasayip sonrada gelip burda aglayip sizlamanin faydasi yok. isinize gelmeyen yorumlarda olunca yazmayinmis?! niye kk tapusunu senin yazmicakmisim. haddini asma

Çok seçenek yok gibi maalesef. Ya sağlam bir rest çekip tehditle falan ayrı eve çıkıp ailesinin tüm triplerine göğüs gereceksiniz ya da böyle devam edecek. Ki böyle devam edersiniz gibime geliyor çünkü baştan vermişsiniz tavizi.

Ben de kadinlar kulubundeki cogu kadini anlayamiyorum acikcasi. Hep bi kv kp sorunlari, hep anlasmazlik... Belki siz de onlari yabanci olarak gormeseniz, esinizin anne babasi sonucta evlendikten sonra sizin de bir nevi 2. anneniz babaniz. Bu sekilde dusunseniz belki daha hosgorulu olursunuz. Esiniz de ailesine duskun biri belli, ailesiyle yakin yasamak istiyor onu da daraltmayin daha fazla lutfen. Esim beni ailemden ayirmak istese, surekli onlardan yakinsa ben katlanamazdim dogrusu. Esin iyi sabrediyo

Kiz ne yapabilirim diye yardim beklyor belki ayni durumda olan vardir diye cevap hemen ayril olmamali ayrilcak olsa buraya yazmaz zatenn..

aynen bunuda duymak istemiyor ama yorum yaznkcaksinmis

Basina gelmeyen bilmez canim sen istedigin kadar iyi ol onlar seni el kizi goruyor her aile bir olmuyor iste..

Kv kp görmediğin belli zaten her halinden ben kendi ailemi bırakıp 12 saatlik yolu gelmissem karşımdaki adamda bana aynisiaynısını yapicak . Sen hiç baba evinde el bebek gul bebek buyutulup kv evine hizmetçi diye anildiniz mi ailen seni görmeye geldiğinde ailene kızınız bir ise yaramıyor denildi mi esinle mutlu mesut oldugun için kocana sen karını çok simartiyorsun denildi mi bunları yaşadın mi sen yasamadin ben de klavyeden yorum yapabilirim sadce bu değil daha bir sürü şey..

Cok haklisin canim ben seni cok iyi anliyorum ben adliye personeliyim ayrilanlari da cok gordum her defasinda pskolojim alt ust olurdu sonradan ayrilanlarda pisman olurdu ama ne fayda..

Kiz ne yapabilirim diye yardim beklyor belki ayni durumda olan vardir diye cevap hemen ayril olmamali ayrilcak olsa buraya yazmaz zatenn..

Konu sahibinin sıkıntısı gerçekten büyük, bunu herkes anlıyor. Fakat arkadaş çözüm istemiş, fikir istemiş ama hiç biri çözüm olmuyor. Sakince konuş denmiş, konuştum işe yaramadı; rest çek denmiş o da olmadı diyor. Yani bu seferde insanın aklına "ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin" sözü geliyor.

Çünkü anladığım kadarıyla, konu sahibi arkadaş "aa yeter ben ayrı ev istiyorum yada bitti bu evlilik" dese, eşi "hay hay sen bilirsin" diyecek gibi.

Çok üzücü durumlar bunlar, her yolu denemişsin sanki, yazdıklarından bunu çıkardım. Sakince konuşmak, yada kavga etmek veya çekip gitmek rest çekmek...Üstelik hamilesin, üzme kendini. Bu aralar bazı şeyler daha da fazla batıyor olabilir gözüne, hamilelikten de olabilir. Bebeğini de üzme, sakinleşip tekrar tekrar konuşmak belki işe yarar. Umarım herşey gönlünce olur. Keşke en başından kabul etmeseydin..

Benim esimle aramda hiç bir zaman çok büyük sorun yaşamadım hep ailesi ama.bu konuda babasını dinliyor beni değil konu bu şükür kvden kurtuldum konuşmuyoruz suan. Ama ben rahat olmak tek olmak istiyorum yalnızlığı çok severim

Bende ayni katta oturuyorum esimin ailesiyle ilk zamanlar ilk zamanlar iyiydik bi sıkıntı yoktu simdi basladi dertler nedir bizim bu anne baba düşkünü kocalardan cektigimiz sen artik kendi yuvani kurdun ya kendi yuvana bak ama yok bi onlarda var aile sanki biz agac kovugundan bittik. Bu evden nefret ediyoeum tasinalim diyoeum dinlemiyor varsa yoksa annesi babasi kardesleri yegeni en son sirada ben varim katlaniyorum napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…