- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Gercekten cok sıkıntıli bir durum ..Kuzenim bana gelirken hep rahatsız oluyor zile basmaz arar kapıyı ac der kaynanan yukardan bakmasın der hep
Ayril diye yorum yapmissiniz ya ne kadar kolay demi ayrilmasi ayrilinca cok guzel bir hayat bekliyor demi ..ozaman ailenin yanina dön oda onlarla oturusun
Benimailem uzakta esimde oraya gitmek istemez iş yok diyeYani ev konusunda kendi aileniz yardımcı olabilir mi? Fazladan bir daireniz varsa, size verebilirler mi, ya da şu semtte ev alırsanız, peşinata yardımcı oluruz vs derler mi? Ancak biraz da olsa hazıra konarsa, eşinize ayrı eve taşınmak belki cazip gelebilir.
Suan oturduğum mahallede kalmak istiyorum çünkü eskiden cama cikmazsam kapıya gelip nerdesin diyen komşular vardı kv ile daha eski oldukları için kv arkamda konuşmuş onlarda tavır alıyorlar kimse yok yani bu mahallede kalmak istiyorum yani. Bende pek görüşmem ama olmuyor isteBunları anlat güzellikle boguluyorum de anlat.
Ben de ayni apt kvkp evli gorumce 3 daire ic iceyiz. Sorsan sorun çıkarıyorlar mi hayır. Ama ben huzursuzum gorumcem gulse eşim tvyi kisiyor kavga mi diye keza bizim sesler de onlar da.
Eskiden daha sık gorusurdum simdi hafta bir bile degil. Senin elinde mesafe. Kp ilk avizeme karismaya kalkti sustum esime dedimki bu böyle olmaz ev bizim mi emanet mi ona göre bileyim ona göre oturayim. Esimin soyledigine gore bize gelmeye cekiniyorlar.
Inan seviyorum onları ama bu yakınlık boğuyor beni sen de yapabilirsin mesafe koyabilirsin.
Sabirla ikna edebilirsin
Ilkinde eşim hayir der
Ikincisinde mantikli mi diye bakar
3. De gizli gizli arastirma yapar soylediklerimle ilgili
Ben pes etmicem sen de vazgecme ama huzurundan da olma
3. Yas a gore anlatir gibi sabirla..
Mesela ev mi yapilacak olabilir o kadar ekonomi varsa ama siz eski evde kalin yeniye kiraci girsin :) gibi bilmiyorum icinde bulundugunuz duruma gore çözüm uretin
Yazık annene ...Anne baba ev yapalim birlikte aile apartmaninda oturalim diyince adamlarda nasil hayir desin hele ki babadan kalma is onlarinda isi zor valla
Ama ayni apartmanda zor benim annem cok cekti hala da cektiriyorlar
he cnm heAyril diye yorum yapmissiniz ya ne kadar kolay demi ayrilmasi ayrilinca cok guzel bir hayat bekliyor demi ..
Aynen sana da he..he cnm he
kendi isine bak senAynen sana da he..
Evlenmeden esine ne isteyip ne istemedigi soylemis olsaydin ve ona ragmen bunlari yapsaydi haksiz olurdu ama sen kabul edip gelmissin ve aile apartmani yapilabilecek en buyuk hataKonu baya uzun ama kısaca anlaticam yorumlarinizda sorduklariniza cevap vercem .
1.5 yıllık evliyim 3 aylık hamileyim. Kv ve kp ile aynı binada oturuyoruz ilk başlarda olur dedim olmadı ayırdık evimizi sonrasında tartışmalar falan ailesiyle baya tartışma oldu ev ayırma konusu hala kv ile doğru dürüst konuşmuyorum
Ve dün gece esim caya yukarı çıkalım dedi ve bende bisi demedim ciktik çay falan iciyoduk kp birden ev konusu açtı ( esim babasının izinden gitti aynı işi yapıyorlar bir tek esim çalışıyor hepimize bakıyor ) arsa alalimda 4 katli ev yapalım eşimin kardeşi askerde ve nişanlı gelince düğünü yapılacak ve ev yok ..
Bende bunu bildiğim için esime öncesinden bana ev al ailenden uzak olsun tamam diye geçiştirdi 1.5 yildir aynı şeyi söylüyorum dinlemiyor eminim babasının dediğini yapicak babası ev yapmaktan ne anlar anlamaz da zaten
Dün gece çok sinirlendim ve eve geldim hiç konuşmadım oda anladi neden sinirlendigimi ya fırsatımız var çıkalım iste güzel bir eve ama yok hep birlikte olunucak ben istemiyorum kaynimla anlasamiyorum çok saygısız esiyle niye anlasim yani istemiyorum diyorum yok
Hep babasının dediğini yapıyor eminim buda böyle olucak . Evime kim girse çıksa hemen kapıya çıkar bakar servis bile gelse yukardan bağırır siz kimsiniz diye bu durum fazlasıyla yordu beni güzellikle anlattım olmadi zor kullandım olmadı napic am şimdi biri bir akıl versin lütfen ya bıktım kv den her şeye karışır bide klima aldık hangi odaya takilacagina kadar karıştı offfff
millete sarip durma ya edebinle yaz yada sus. sana fikrini soran olmadi haddini bilAynen sana da he..
Aynen eşimin kardeşine de babası demiş nasıl sana dükkan acim abinin yanında kal sana harçlığını veriyordu şimdide maaş verir ama borç olduğu zaman karısının altınları var derler hep ..Bana kalirsa kp kucuk oglunu (belliki sorunluymus biraz) kocana yamamaya calisiyor, buyuk abi ve karisi buyuk akillik edip evini damini isini ayirmis, sizin kilit bu kucuk oglani sirtlanmamakta. Sayet kp onuda kocana yamarsa vay sizin halinize, kp ve kv ogullarinin icinde en saf ve yumusak yuzlu kocani bulmus anlasilan 2 oglu dururken size kaldigina gore onlara bakmak, onlarinkide bosanda semerini ye gibi olmus. Hem adama kendilerine baktirip hemde ev insaat borcunun altina sokacaklar. Turkiyede o isi bilen insaat isinden anlayan bir yakinin yoksa yada kendin anlamiyorsan muteahit ve insaat sirkentleri hatta en kucuk booya siva ustasina kadar hepsi katmer katmer kazik atar ve atmayta kalkar isten anlamadigini anladiginda ve ortada insaat yarim elin mahkum kalirsin. Kisaca kolay degil o isler onuda kocanin kafasina sok yani ...
Yuva kurmak çok kolay ya ayrıl siz hiç ki sorun yasamiyorsunuz ..ozaman ailenin yanina dön oda onlarla oturusun
Kimseye sardigim yok bende fikrimi soyluyorum cnm ..millete sarip durma ya edebinle yaz yada sus. sana fikrini soran olmadi haddini bil
Onlara göre ayrılmak çok kolayAyril diye yorum yapmissiniz ya ne kadar kolay demi ayrilmasi ayrilinca cok guzel bir hayat bekliyor demi ..
Ben seni cok iyi anliyorum canim sen sorunlarini halletmeye calis aile yapisi ayni degil hepimizin..Onlara göre ayrılmak çok kolay
Ayrı evler olacağı için kabul ettim ben ama olmuyor iste yapamıyorum onlar ustumde hep yük gibiEvlenmeden esine ne isteyip ne istemedigi soylemis olsaydin ve ona ragmen bunlari yapsaydi haksiz olurdu ama sen kabul edip gelmissin ve aile apartmani yapilabilecek en buyuk hata
siz cok taviz verdiniz basta ayni yeri kabul etmekle. o yüzden esin seni gercekten göz dagi vermeden ciddiye dahi almaz. üstelik ben ayrilin demedim. biraz ailenin yanina git göz dagi verin dedim. aglayan kendinsin. tartisma her evlilktwnolur ama inan bastan böyle beraber oturmalari ben kabul etmezdim. olacaklaf belli cünki...Yuva kurmak çok kolay ya ayrıl siz hiç ki sorun yasamiyorsunuz ..
bana söyleme fikrini kendine saklaKimseye sardigim yok bende fikrimi soyluyorum cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?