Eşimin anne babayla aynı binada oturma hevesi ??

Canim sen sorunlarini cozmeye calis bi an once burda bazi arkadaslarin tek onerisi ayril olur bosu bosuna canini skma belki duzelir insaallah ..

Benimailem uzakta esimde oraya gitmek istemez iş yok diye

Suan oturduğum mahallede kalmak istiyorum çünkü eskiden cama cikmazsam kapıya gelip nerdesin diyen komşular vardı kv ile daha eski oldukları için kv arkamda konuşmuş onlarda tavır alıyorlar kimse yok yani bu mahallede kalmak istiyorum yani. Bende pek görüşmem ama olmuyor iste

Evlenmeden esine ne isteyip ne istemedigi soylemis olsaydin ve ona ragmen bunlari yapsaydi haksiz olurdu ama sen kabul edip gelmissin ve aile apartmani yapilabilecek en buyuk hata

Aynen eşimin kardeşine de babası demiş nasıl sana dükkan acim abinin yanında kal sana harçlığını veriyordu şimdide maaş verir ama borç olduğu zaman karısının altınları var derler hep ..

Kp biz oturmadan önce ne bana ne esime sormadan mutfak dolaplarini yaptırmış hiç memnun degilim kaziklanmis zaten evin duvarlarının rengi bile sorulmadı adam malzemeden anlamıyor ...

Kısaca caresizim ...

Evlenmeden esine ne isteyip ne istemedigi soylemis olsaydin ve ona ragmen bunlari yapsaydi haksiz olurdu ama sen kabul edip gelmissin ve aile apartmani yapilabilecek en buyuk hata
Ayrı evler olacağı için kabul ettim ben ama olmuyor iste yapamıyorum onlar ustumde hep yük gibi

Yuva kurmak çok kolay ya ayrıl siz hiç ki sorun yasamiyorsunuz ..
siz cok taviz verdiniz basta ayni yeri kabul etmekle. o yüzden esin seni gercekten göz dagi vermeden ciddiye dahi almaz. üstelik ben ayrilin demedim. biraz ailenin yanina git göz dagi verin dedim. aglayan kendinsin. tartisma her evlilktwnolur ama inan bastan böyle beraber oturmalari ben kabul etmezdim. olacaklaf belli cünki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…