Eşimin,anne olamami yuzume vurmasi

Nerden başlayacağımı bilmiyorum,
Ben 2 yılı geçkin bi markette calisiyorum sorumluluğum olmadığı halde magaza müdürü ayrildi işten ve onun tüm sorumluluğu artı kendi alanimla ilgi isler üzerime yüklendi 9 saat yeri geliyor 12 13 saat ayakta çalışıyorum ustelik meniskus yirtigim var ameliyat olmama rağmen yeniledi ve çok zorlanıyorum işten ayrılmak istiyorum fakat esim bana destek olacağı yerde üstüme Daha çok gelmeye başladı senede 2 kere sayım oluyor ve gece sabaha kadar çalışılıyor ozaman da sabah 8 den ertesi gün öğlen 1 kadar çalıştım uykusuz yorgun ve ben artık dayanamıyorum işi bırakacam şu halimi gormuyormusun dedim esim olacak kişiye bana dediği ne varmış halinde asla kabul etmiyor çalışacakmisim eğer calismazsam babamın evine gidecekmişim o sabahtan akşama kadar calisacakmista ben evde yan gelip yatacakmisim Daha bi sürü şey( 6 yıllık evliyiz bu sürede 3 kere bebek kaybettim ve doktorlarin çoğu bende genetik bozukluk olduğunu ve çocuğumun olamayacağını söyledi.) Bende erkek olarak çalışması gerektigini söyledim çok yorulduğumu söyledim bana verdiği cevap ise sende kadın olarak yapman gerekeni yapamadın diyerek çocuk veremediğimi dile getirdi çok kırıldım Daha öncede yüzüme vurdu bu durumu artık çok soğudum çalışmazsan babanın evine git dedi ya sırf o dedi diye değil ama söyledikleri yüzünden ayrılmayı düşünüyorum haklimiyim sizce babam arkamda durur eminim kendi ayaklarımın üzerindede dururum vesselam ama artık kendinden çok soğuttu esim zaten artik deger de vermiyor, çok yorgunum mutsuzum

Durupta bunları dinlediğiniz kabahat
Ben her zaman kadının çalışmasını savunurum ama burada gücünüzü ve sağlığınızı aşan bir iş var ve kocanızın üslubu leş
Ayrılın hayatınıza bakın, karısından çalıştığını esirgeyen adamdan bi b... olmaz

Boşayın şu dağ ayısını. İnşallah sizin yerinize çocuk doğurup işi süresiz bırakma planları yapan birini bulur. 😁

Eğer çocuğumuz olmuş olsaydı ki ozaman calisamayacaktim zaten yinede babanın evine gidersin mi diyecektin dedim evet çocuğuda alıp giderdin diyo gözü parada değilmiş zoruna giden o sabahtan akşama kadar çalışırken benim evde yatmammis hergun mutsuz olacağıma 1 kac hafta mutsuzluk yaşarım atlatırım diyorum 10 güne kadar işten ayrılıyorum zaten o zaman kararım bellide adım aticam sagolun yazmak bile yetti rahatladim
Hı hıı kesin derdi para mara değildir aynen. Vermeyin maaş falan, derdi neymiş o zaman anlaşılır nasılsa.

Eğer çocuğumuz olmuş olsaydı ki ozaman calisamayacaktim zaten yinede babanın evine gidersin mi diyecektin dedim evet çocuğuda alıp giderdin diyo gözü parada değilmiş zoruna giden o sabahtan akşama kadar çalışırken benim evde yatmammis hergun mutsuz olacağıma 1 kac hafta mutsuzluk yaşarım atlatırım diyorum 10 güne kadar işten ayrılıyorum zaten o zaman kararım bellide adım aticam sagolun yazmak bile yetti rahatladim
Yani bi yandan bakınca çocuğun olsa daha zor olabilirdi durumunuz. Şu raddede bir şeyler çözülmeden çocuğunuz olsa da zaten bu tavırları değişmeyecek. Dediğim gibi sebep çocuk para vs değil. Peki evlenğiniz ilk zamanlar da böyle miydi iletişiminiz sevginiz nasıldı

Ben 2 yılı geçkin bi markette calisiyorum sorumluluğum olmadığı halde magaza müdürü ayrildi işten ve onun tüm sorumluluğu artı kendi alanimla ilgi isler üzerime yüklendi 9 saat yeri geliyor 12 13 saat ayakta çalışıyorum ustelik meniskus yirtigim var ameliyat olmama rağmen yeniledi ve çok zorlanıyorum işten ayrılmak istiyorum fakat esim bana destek olacağı yerde üstüme Daha çok gelmeye başladı senede 2 kere sayım oluyor ve gece sabaha kadar çalışılıyor ozaman da sabah 8 den ertesi gün öğlen 1 kadar çalıştım uykusuz yorgun ve ben artık dayanamıyorum işi bırakacam şu halimi gormuyormusun dedim esim olacak kişiye bana dediği ne varmış halinde asla kabul etmiyor çalışacakmisim eğer calismazsam babamın evine gidecekmişim o sabahtan akşama kadar calisacakmista ben evde yan gelip yatacakmisim Daha bi sürü şey( 6 yıllık evliyiz bu sürede 3 kere bebek kaybettim ve doktorlarin çoğu bende genetik bozukluk olduğunu ve çocuğumun olamayacağını söyledi.) Bende erkek olarak çalışması gerektigini söyledim çok yorulduğumu söyledim bana verdiği cevap ise sende kadın olarak yapman gerekeni yapamadın diyerek çocuk veremediğimi dile getirdi çok kırıldım Daha öncede yüzüme vurdu bu durumu artık çok soğudum çalışmazsan babanın evine git dedi ya sırf o dedi diye değil ama söyledikleri yüzünden ayrılmayı düşünüyorum haklimiyim sizce babam arkamda durur eminim kendi ayaklarımın üzerindede dururum vesselam ama artık kendinden çok soğuttu esim zaten artik deger de vermiyor, çok yorgunum mutsuzum
Ben kendi adıma bu forumda kimseye ayrıl, boşan yazmadım. Tuhaf geliyordu böyle bilip bilmeden hiç tanımadığım birine boşan diye tavsiye vermek. Ama nasip sizeymiş; Boşanın...

O şartlarda bir iş çalışarak sağlıklı hamilelik geçirebileceğini mi sanıyorsun ?

Ayrıca genetik bozukluk olsa da tüp bebekle doğru embriyoyu seçebiliyorlar.

Eşiniz haksız
Ayrılın bence
Babanız arkanızda ise bir süre çalışmazsınız
Dinlenirsiniz
Sonra da daha rahat bir işe girersiniz.
Mesleğiniz falan var mı ?

Ne demek çalışmazsan babanın evine gönderirim?Eş mi yoksa köle olarak mı seçti sizi kendine?Kadının çalışmasını sonuna kadar destekliyorum ama bu şekilde değil.Üstune bir de hakaret işitiyorsunuz,nerenin öküzü bu adam?Çocuk olmaması aslinda sizin hayranına,inşallah bosanirsiniz bu pislik heriften😤.
Poşetin içindeki bir eşya sanki kadın.gidip babasının kapısına bırakıp gelecek.

Eşiniz korkunç biri ama maalesef ülkemiz ekonomik açıdan o kadar rezil bir durumda ki yeri geliyor melek gibi insanların bile sinirlerini bozup, ilişkilerini kötü etkileyebiliyor.benim sevgilim melek gibidir, ben memurum ama bazen bana da gelenler geliyor.evlenirsek falan benim yüküm daha fazla olacak belli ki.boşver diyorum o da gıdayı, gezmeyi, tozmayı karşılar diye ama arada sırada sinirlenmekten de kendimi alamıyorum.dört tarafımız çulsuzlarla çevrili maalesef.zaten çok iyi biri değilmiş, ekonomi de tuz biber olmuş bence.sonuçta ikiniz de kendinizi paralıyorsunuz ve iki kuruş kazanıyorsunuz belli ki.

Hiç bisey yokmuş olmamış gibi normal konuşması yokmu ne bi gonul alma ne başka bisey aileme demedim bilseler babam 1 dakika durdurmaz çeker alır zaten ama onları üzmek istemiyorum hasta babam zaten şuan sadece onların durumu beni üzüyor yoksa çoktan bırakmıştım zaten kalben bıraktım artık
Koskoca kadınsınız, çocukmuşsunuz gibi çeker alırlar falan demeyin siz de şimdi.erkeklere kızıyoruz babanın evine bırakırım falan diyorlar diye kadınlar olarak siz de aynı şeyi yapmayın allah aşkına.gıcık oldum.yok babanın evine bırakırım, yok çeker alırlar beni falan.... çocuk ya da eşya değildir kadınlar şu dilinizi bir değiştirin artık.bunlar hep bilinçaltına yerleşmiş yobaz düşünceler işte.

Çocuk sahibi olamayan bir kadın olarak kendim yaşamış kadar üzüldüm anlattıklarınıza, söylenenlere..

Eşiniz bunları söyleyecek, kötü imalarda bulunacak kadar kalpsizse yarın bir gün sizi aldatıp üstüne de sizi suçlar. Babanız arkanızda duruyorsa neden kendinizi üzüp yoruyorsunuz? Böyle bir kafa yapısına ne yapsanız yaranamazsınız. Tavsiyem kendi hayatınıza bakın, mutlu olun.

Okurken gözlerim doldu, çok üzüldüm eşinizden gördüğünüz bu muameleye… Sizi başının üstünde taşıyacağı yerde ettiği laflara bakın. Bu adam sizi haketmiyor, baba olmayı da keza.

eş değil canım o hödük. ben senin yerinde olsam çıkar giderim babamın yanına sonrasında biraz para bıraktırır kendime evime çıkarım. evlatlarımla

Bosanirsaniz kimse niye bosandin demez.

Bosanmayacaksiniz ama boşanmanız lazım

Hiç bisey yokmuş olmamış gibi normal konuşması yokmu ne bi gonul alma ne başka bisey aileme demedim bilseler babam 1 dakika durdurmaz çeker alır zaten ama onları üzmek istemiyorum hasta babam zaten şuan sadece onların durumu beni üzüyor yoksa çoktan bırakmıştım zaten kalben bıraktım artık
Niye uzulsunler sana bisey olsa uzulmeyecekler mi. Ne kadar pis bi insan sen bi daha asla calismam mi diyosun sanki bi sure ara verip masa basi bi is bulursun. Saglik durumun elvermiyorsa ne yapacaksin baska? Canının bi kiymeti yok bu adamin gozunde farkinda misin yani bu adam daha ne kadar kötü olabilir?

Kalk hadi hemen bugun işi de bırak o eşi de çek git babanin evine cok mantikli bisey soyluo eşin dedigini yap hemen. Biraz kafani dinle otur dinlen rahat et. İse de gitme mesaileri öne sür mail at mesaj at kanit olsun maaşıni dusukten yatiriolarsa elden para aliosan onu da ispatla kendini tazminatla attir yani oyle istifa etme kuru kuru.

Belki bu adamdan olmuyodur cocuk ayrica allah biliyodur da vermiodur bu merhametsiz adamin eline çocuk. Bu isler hic belli olmaz baskasiyla bi kere denersin oluverir. Bi de eminim ki sen artik az uzanayim diye hamile kalmak istiyosundur yoksa deli olmak lazim canim bu adam seni mahveder hamileyken bile her yerde her kosulda çalıştirir.

Salağa bak takmis kafayi calismaya :) gerçekten tam bi süzük ya bu kadar kolay vazgecebilecegi çocuğu ona bahşedemedin diye konuşması da tamamen üste cikabilmek için çalışma konusunda. Yani adamin cocuk mocuk istediği de yok. O senin gorevin diye söylüyor. Rezil bi adam bununla ayni yataga degil ayni toplu taşımaya girilmez.

babanıza çok bişey belli etmezsiniz
alışırlar merak etmeyin
embesil kötü eşinizin yanında kalmaktan daha iyi

benim için boşanmak çocuk varsa sıkıntı. çocuğu olan insana kolay kolay boşan diyemem çünkü o bağ kopmuyor çocuk eksik kalıyor vs vs.
ama çocuk yok ve çalışmazsan babanın evine gidersin diyen bi insan müsvettesi var. üstelik sağlık sorununuza rağmen. şunu da söyleyim zaten birkaç yıla çocuk olmuyor diye sizi maddi olarak sömürdükten sonra boşanır yeniden evlenir alel acele. gelecekteki müstakbel eşine bi şeyler yapmak için sizi sadece sömürüyor. boşanın

Eşşek gibi çalıştıktan sonra babanın evinde de kalırsın, değer görürsün üstelik

Back
X