Allah rahmet eylesin. Keşke siz de gitseniz. Böyle zamanlarda küslük olmamalı.Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesiAllah rahmet eylesin,konuşmama sebebiniz neydi?
Amin tesekkur ederim.esim cocuklar rezil olur diye istemediAllah rahmet eylesin.. bence sende git
Tesekkur ederim .aminAllah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Sizinde basiniz sağolsun
Teklif ettim fakat kabul etmediSiz de gidin bence. gelenekselci yaklasmak istemem konuya ama bizim millette düğünde bayramda cenazede çiftlerin yaninda esleri yoksa cenaze menaze demezler kötü konusmaktan çekinmezler. Eşinizin cani son derece sıkkındır zaten siz de yaninda olun ileride keske dememek icin
Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadiGitme tabii ki cocugunuj baskasindan oldugun us soyleyecek kadar terbiyesiz bir kadinin olusunu dirisini seytan gorsun. Obur dunyada da ceksin iftiralarinin bedelini
Çok büyük bir ayıp etmiş,vicdanen rahat olun o zaman eşiniz gitsin annesi sonuçta ama ben yerinizde olsam gitmezdim.Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Simdi aranizin bozuk olma sebebini gordum. Madem esinde gelme dedi.. birak esin gitsin sende cocuklarla sobra gidersin mezarinaAmin tesekkur ederim.esim cocuklar rezil olur diye istemedi
Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?