- 15 Temmuz 2013
- 4.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.853
- 358
Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Evet esimi biraktim simdi havalimanina donerken agladim.kendimi sucladim annesini goremedi belki ben sucluyum israr etmeliydim sagken git diyeSimdi aranizin bozuk olma sebebini gordum. Madem esinde gelme dedi.. birak esin gitsin sende cocuklarla sobra gidersin mezarina
Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Sucluyorum kendimi cunku son yol ölüm ben gitmedigim icin oda gitmedi diye dusunuyorum kadin sagkenCanım başın sağolsun. Senlik bir durum yok, çok çirkin bir iftira atmış.
Teklif de etmişsin, kendini zorlayıp gitmene gerek Yok bence.
Amin evet cok aci seyler yasadikYenilir yutulur cinsten değilmiş sözleri
Allah affetsin
Iste ben onu beceremedim ne kendim gittim nede esimi gonderebildimHepimiz birgün öleceğiz.
Annelerimiz babalarımız kardeşlerimiz bizler çocuklarımız torunlarımız...
Keşke kv nin böyle çirkin bir iftira atmasıyla hatırlanmasaymış. Ama imtihan dünyası bu.
Neticede siz eşinize engel olmamışsınız. (tabiki kimse kimseyi böyle birşey için engelleyemez) Hatta gitmeyi teklif etmişsiniz, daha öncede git gör demişsiniz. Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız.
Bizde eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Annesi ağır bir ameliyat olacaktı. Eşim gitmek istemedi ben zorladım gidip 10 dakika ameliyat öncesi gördük. Ölümlü dünya sonuçta. Ha, sonra yine görüşüyoruz orası ayrı.
Eşinizin annesi olabilir ama öbür taraftan iftira atılan suçsuz günahsız kuzu da esinizin kendi kanı ciğeri...esinizin annesine olan tepkisi sizin kırılmaniz üzülmeniz değil ucunun kendi kanına canina dokunmasidir.Evet esimi biraktim simdi havalimanina donerken agladim.kendimi sucladim annesini goremedi belki ben sucluyum israr etmeliydim sagken git diye
Diriyken küs olduğum kişi cenazeme de gelsin istemem açıkçası, o yüzden gitmediğin iyi olmuş bence, kötü bir yorum olarak algılama bunu, gerçek düşüncem bu, tutarlı olmaktan yanayım
Arkadaşın sülale böyle düğünde cenazede görüşürler geri kalan günler kanlı bıçaklı, eee neymiş düğüm de cenazede küslük olmazmış, saçmalık
Bahane etmiyoruz ben teklif ettim kendisi kabul etmediKadın ölmüş zaten siz eşiniz için gideceksiniz gitseniz de. Çocukları niye bahane ediyorsunuz karşılıklı anlamadim. Kendi cenazeniz olsa aman çocuğum küçük gidemem mi diyeceksiniz?
Daha fazlasida var ama uzatmak istemedimOff cok cirkin ama ya.
Allah günahlarını affetsin. Bașın sağolsun canımTesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Bosver gitme ne isin var!Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Canım bizde aynı durumdayız, bende her bayramda, Kandil’de, anneler gününde eşime aramasını söylerim.Sucluyorum kendimi cunku son yol ölüm ben gitmedigim icin oda gitmedi diye dusunuyorum kadin sagken
Daha once evlenip bosandigim icin fakat uzeri den 10 kusur yil gecmisti.babasida geldi evime test yaptirin dedi tamam dedim ama esim yaptirmadiYuhhhh
Bu derece demek
Ben olsam gitmezdim
Bu iftirayı neye dayanarak attı ya
Namus soz konusu olunca küsmek yasak olmuyor diye biliyorum. Ben olsam ben de gitmem. Baska adamdan olma torunlarının(!) cenazesinde işi yok!Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Oda bir utanc tabii benim acimdan .ama onlar hep affedip barismami bekledi.yapamadimBen sizin durumunuzda bir olay yaşasam...yüzüme ve ya eşime oğullarını aldattigim,torunlarının başkasından olduğu söylense "ne ölüme ne dirime" derim ve hicbirsekilde görüşmem.Cok büyük bir iftira bu,kim ne der diye düşünmem.Ustelik akraba içinde bu olayı bilen varsa cenaze evinde fısır fısır konuşulur da...
Bunu bende dusundum erkek kardesi bunu yapabilecek kapasitede biriAdam birisinin bir laf etmesi ihtimaline karsilik esini dışarda tutmak istiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?