Esimin annesi vefat etmis

Allah rahmet eylesin eşinizi yanlız bırakmayın her seye rağmen.

Hepimiz birgün öleceğiz.
Annelerimiz babalarımız kardeşlerimiz bizler çocuklarımız torunlarımız...

Keşke kv nin böyle çirkin bir iftira atmasıyla hatırlanmasaymış. Ama imtihan dünyası bu.

Neticede siz eşinize engel olmamışsınız. (tabiki kimse kimseyi böyle birşey için engelleyemez) Hatta gitmeyi teklif etmişsiniz, daha öncede git gör demişsiniz. Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız.

Bizde eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Annesi ağır bir ameliyat olacaktı. Eşim gitmek istemedi ben zorladım gidip 10 dakika ameliyat öncesi gördük. Ölümlü dünya sonuçta. Ha, sonra yine görüşüyoruz orası ayrı.

Simdi aranizin bozuk olma sebebini gordum. Madem esinde gelme dedi.. birak esin gitsin sende cocuklarla sobra gidersin mezarina
Evet esimi biraktim simdi havalimanina donerken agladim.kendimi sucladim annesini goremedi belki ben sucluyum israr etmeliydim sagken git diye

Canım başın sağolsun. Senlik bir durum yok, çok çirkin bir iftira atmış.
Teklif de etmişsin, kendini zorlayıp gitmene gerek Yok bence.
Sucluyorum kendimi cunku son yol ölüm ben gitmedigim icin oda gitmedi diye dusunuyorum kadin sagken

Iste ben onu beceremedim ne kendim gittim nede esimi gonderebildim

Evet esimi biraktim simdi havalimanina donerken agladim.kendimi sucladim annesini goremedi belki ben sucluyum israr etmeliydim sagken git diye
Eşinizin annesi olabilir ama öbür taraftan iftira atılan suçsuz günahsız kuzu da esinizin kendi kanı ciğeri...esinizin annesine olan tepkisi sizin kırılmaniz üzülmeniz değil ucunun kendi kanına canina dokunmasidir.

Valla baya bir sacmalik
Allah 'ın bildigini 7 sulalelimin de bildiğini neden kuldan saklayacagim
Birilerinin birbirleriyle küs olduğunun anlaşılması sanki cok büyük bir problem.
Allah biliyor kusuz. O densiz de bilse ne olcak diye düşünürüm bende umrumda olmaz yani
Hatta ben genelde küs olanlari anlarım
Arasi bozuk olanlari anlarim
Bir eve bir ortama girdiğimde bunu hissederim
Bazi insanlarin yüzlerinden yaşanmışlıkları da anlarım
Yetenek bi nevi bu
Hemen derim hatta boyle boylemi diye
Şaşırırlar :)

Sucluyorum kendimi cunku son yol ölüm ben gitmedigim icin oda gitmedi diye dusunuyorum kadin sagken
Canım bizde aynı durumdayız, bende her bayramda, Kandil’de, anneler gününde eşime aramasını söylerim.
Allah gecinden versin, birşey olursa suçlu hissetmek istemem, annesidir sonuçta.
Ama koca adamlar, kendi iradeleri var.
Bu dünya ölümlü dünya..
Yapacak birşey Yok..
Kötü hissetme..
Sen iyi insan olma çabanı göstermişsin..
Böyle bir iftirada kim olsa aynı tavrı gösterirdi, emin ol...

Oda bir utanc tabii benim acimdan .ama onlar hep affedip barismami bekledi.yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…