- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son pişmanlık fayda etmezIyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Ne gorecekki oglu surekli evdeydi kaza gecirmisti.evde tedavi oluyordu.24 saat birlikteydikAcaba annem ne gördü de bunu söyledi diye düşünmüştür hep ama sizi tanıyorsa problemde etmez herkes eşini bilir canım.Sen rahat ol nasıl verecek hesabını kv![]()
Kadin vefat edince kendimi sorgulama basladi.zaten konuyu acma nedenimde bu bence cunku ne gerek vardi acaba affedilir biseydi de benmi yapmadim anne ogul arasina girdim gibi konular beni mahvetti 3 gunde.tepkiler yorumlar siz bana iyi geldiniz.daha iyiyim.esimle kavusunca bakalim nasil.olacak suana ladar hic kotu bisey demediTopla kendini.
Çocuklarına sarıl.
Üzme daha fazla, harap etme tatlı canını.
Kadin vefat edince kendimi sorgulama basladi.zaten konuyu acma nedenimde bu bence cunku ne gerek vardi acaba affedilir biseydi de benmi yapmadim anne ogul arasina girdim gibi konular beni mahvetti 3 gunde.tepkiler yorumlar siz bana iyi geldiniz.daha iyiyim.esimle kavusunca bakalim nasil.olacak suana ladar hic kotu bisey demediTopla kendini.
Çocuklarına sarıl.
Üzme daha fazla, harap etme tatlı canını.
Neden pişman olmalı sizce,konuyu anlayabildiniz mi,attığı iftirayı okudunuz mu?Son pişmanlık fayda etmez
Ben de gunlerce bunu dusunmustum.ama size bilerek kotuluk yapan biri eger bu fikrinden vazgecip sizin attiginiz adima karsilik verecek ve huzur saglanacaksa gorusun tabii ölüm var.M Manap bende kv ile görüşmüyorum ama senin sebebe göre daha masum (eşimden boşanmasıni istemesi, hakaretler, evimi ve eşimi yönetmeye çalışmalar, eşimi bana şiddet uygulamaya teşvik etme vs.) sebepler..
Evime gelmiyor bende bayramda dahil gitmiyorum ama eşim gidiyor..
Bazen cvredekiler affet felan diyor ölümlü dünya, ölürse vicdan azabi cekersin gibi..
Açıkçası senin konundan etkilendim ve acaba görüşsem mi diye düşünmeye başladım.
Fikirlerinizi merak ediyorum..
Dogru aslinda soylediklerin ben daha sakinim bugun ama cok yiprattim kendimi esime cok uzuldum cunku.kardesi mesaj atmis o gun annem sana yalvardi gelmedin artik istesende goremezsin vefat etti diye o mesaji gorunce ben ne yaptim dedim.neden sordurdum bu kini keske affetseydim esim gorseydi dedim.ama cok gec kadin vefat etti ve beni bir kucak uzuntuyle ve hesaplasmayla basbasa birakti vicdan azabi duyuyorum herseye ragmenVallahi manap,ölen kişiyi mağdur eden bu durumlarda kendisidir.Ölenin arkasından iy konuşturacak olan da kendisidir.
Konunu okudum,kesinlikle senlik bir durum yok,için son derece rahat olsun.
Bazı insanlar için söylenmiş bir söz vardır"Ne kendi eyledi rahat,ne halka verdi huzur,
Yıkıldı gitti dünyadan,dayansın ehli kubur"
Çocukluğumuzu zehir eden bir komşu cadaloz vardı.Annem tecrübesiz genç bir kadın.Bizim 10 yaşında çocukken bile bakkala oyuna gitmemize karışırdı,annemi doldurmaya çalışırdı,ama kendi kızlarını tek başına yurtdışına gönderdi.Hakkımı kesinlikle helal etmedim, etmem.Hesaplar hesaplaşmadan kapanmaz, o kdın da onunla hesaplaşacağın günü beklesin.
Görüşürsem ayni seyleri yapar diye düşünüyorum, sonuçta huylu huyundan vazgeçmez. esim annem hatalarindan ders aldi diyor ama görüşmek benim içimden hiç gelmiyor..Ben de gunlerce bunu dusunmustum.ama size bilerek kotuluk yapan biri eger bu fikrinden vazgecip sizin attiginiz adima karsilik verecek ve huzur saglanacaksa gorusun tabii ölüm var.
Siz taniyorsunuz sonucta gorusmek icin adim atip giderseniz her sey daha kotude olabilir.bu kisinin kendisiyle alakali bence.yinede iyi bir insan gelini dovsun diye ogluna israr edermi
Tesekkur ederim .sakinlesmeye saglikli dusunmeye kendimi suclamayi birakmaya calisiyorumGünlerdir,defalarca girdim buraya,bu konuya yazılan her şeyi okudum. Eşiniz harika bir insanmış.Hiç annesinin oğlu değilmiş.Yuvanızda huzurunuz daim olsun canım.Kendine ve ailene büyük bir iyilik yap. Unut gitsin...
Okudumda madem o kadar iftira atmış konu sahibi neden üzülüyor. Gereksiz iyi kişi oynamaya gerek yok. İnsanın böyle iftira atan düşmanı öldüğünde Allah rahmet eylesin der geçer cenazesine falan gitmez pişmanlıkta duymaz. Ama karşıdaki kişiye zamanında haksızlık yapıldıysa laflar başka yere çekildiyse o zaman pişmanlık duyulur. Benim kaynanam namusuma dil uzatırsa ve kaynanam öldüğünde cenazesine gitmem pişman olmamda. Ama kaynanama haksızlık ettiysem lafları büyüttüysem işte o zaman pişman olurumNeden pişman olmalı sizce,konuyu anlayabildiniz mi,attığı iftirayı okudunuz mu?
Cok tesekkur ederim arkadasim.beni ayaga kaldirdiniz bu sozlerinizle.vefat haberinden sonra bir sorgulama icine girdim esimin ailesiyle baglarini kopartan kisi gibi sucladim durdum kendimi ama eger o boyle kotu sozler sarf etmeseydi belki hersey cok daha guzel olacakti.Başından beri okudum ve gerçekten bu kadar olgun yaklaşım sergileyen birinin üzülmesini istemiyorum. Bu durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yokmuş zaten. Bu sitede basit konularda bir sürü kv konusu açan üyeler var. Geçmiş konularınıza baktım kvden yakınan, şikayet eden, bela okuyan bir konu dahi açmamışsınız. Bu da sizin kalitenizi fazlasıyla gösteriyor zaten. Çocuk benzemiyor diye böyle bir çıkarımda bulunmak affedilebilir bir şey değil. Arkadaşım ve eşi esmer insanlardı. Çocuğu da görseniz gözler renkli, sarışın. Eşinin babannesi (Bayağı uzak akraba) öyleymiş. Yani çocuğun anne babaya, dede nineye benzemesi diye bir şart yok. Vicdanlısınız, bu sizin en büyük hazineniz. Mutlulukla kalın.
Ben sizin gibi dusunmuyorum.insanlar degisebilir gercekten pisman olabilir.Görüşürsem ayni seyleri yapar diye düşünüyorum, sonuçta huylu huyundan vazgeçmez. esim annem hatalarindan ders aldi diyor ama görüşmek benim içimden hiç gelmiyor..
Hatta bir ay önce doğum yaptım, eşimden telefona beni istedi hayırlı olsun demek icin kabul etmedim, görüşmedim telefonda bile..
Ancak sizin konu beni düşündürdü..
Nedenmi uzuluyorum cunku insanimOkudumda madem o kadar iftira atmış konu sahibi neden üzülüyor. Gereksiz iyi kişi oynamaya gerek yok. İnsanın böyle iftira atan düşmanı öldüğünde Allah rahmet eylesin der geçer cenazesine falan gitmez pişmanlıkta duymaz. Ama karşıdaki kişiye zamanında haksızlık yapıldıysa laflar başka yere çekildiyse o zaman pişmanlık duyulur. Benim kaynanam namusuma dil uzatırsa ve kaynanam öldüğünde cenazesine gitmem pişman olmamda. Ama kaynanama haksızlık ettiysem lafları büyüttüysem işte o zaman pişman olurum
Aman denizcim sakin ol olurmu....lutfenNeden pişman olmalı sizce,konuyu anlayabildiniz mi,attığı iftirayı okudunuz mu?
Ben üzülmekle ilgili bişey demedim. Allah rahmet eylesin derim ama gitsemiydim ah tüh demem. Ortada gerçekten bir iftira varsa.Nedenmi uzuluyorum cunku insanim
Yazinizi iyi okuyun .ilk satirda konu sahibi neden uzuluyor yazmissiniz.gitsemiydim tuh demiyorum.esimi gondermek icin daha fazla caba gostermem gerekirmiydi seklinda yazilarim var.gercekten boyle bir konusma gecmese idi yada esime degil bana soylediler deseydim hakliydiniz fakat konu direk esimle konusuldu.kendisi duydu kendisi cevap verdi ve gorusmeyi kendisi kendi kesti.ben sunu aradim bu konumda kadin vefat etmis otesi yok hatalarim varmi.tekrar etmemek adina neden cunku esimin babasi sag.eger hatam var ise duzeltmek adina vicdanim var elbet uzuluyorum hic degilse esim adina cok uzgunum.pismanliklarimda var bunuda soyledim kadin aradi acmadim keske acsaydim dedim.siz hic hayatinizda yanlis karar verip keske boyle yapmasaydim demedinizmiBen üzülmekle ilgili bişey demedim. Allah rahmet eylesin derim ama gitsemiydim ah tüh demem. Ortada gerçekten bir iftira varsa.
Esim hep normaldi aslinda .ama ben ispat cabasina girmistim.gecmis yillari disundukce bunu anliyorum normal bir babaydi yani .ikinci dogduktan sonra ben biraz taktim onu seviyor buyugu ayiriyor gibi seklinde ama lohusaliktan sonra o duygularimda bitti.ara ara tabii hep huzursuzluk nedeni oldu bu konu ailede