Esimin annesi vefat etmis

Çoğunluk git demis çok güzel insanı bir yaklaşım olmuş.ama şahsen benim kaynana ölse gitmem denilen sözler yapılan davranışlar unutulmuyor hanımlar.bence gitmeyin yinede allah rahmet etsin tabi.

Allah rahmet eylesin. Çekecekleri Allah ile onun arasında yani ama kalp bir kere kırıldığı zaman da insanın içinden rahmet okumak bile ağızda kalıyor.. Yinede rabbim mekanını cennet eylesin..
Amin tesekkur ederim arkadasim.malesef boyle olmasini asla istemezdim

Okudum. Bana saçma gelen çocuklar rezil olur lafı. Cenaze evinde çocuğuyla giden hiç insan görmedik sanki.

Ama atladığınız ve belli ki bilmediğiniz önemli nokta cenaze evindeki ağıt yakılan matemli ortam çocuklara göre değildir. Belli yaş grubu ölüme anlam veremez ve psikolojisini kötü etkiler. Yetişkin insan bile kötü hissediyor.

Şahsen ben de küçük çocuğu olan birinin cenaze, mevlüt gibi sessizlik gereken yerlerde olmasını doğru bulmuyorum.
Çocuğunu emanet edecek biri yoksa kişi bana "çocukla gelemem" dese asla kusuruna bakmam. Zira oğlum küçük ve çok hareketli olduğu için ben katılmam..

Ayrıca birine "çocuğun başka erkekten" demek bana göre basit bir olay değildir..

Oylemi dersin .sanki engel oldum gibi.cunku sensiz gitmem dedikce ben gelmem dedim oda gitmedi.fakat ara sor git dedim kac kez

İftira atılmış ötesi yok. Bundan öncesi için pişman olunacak bişey yok. Cenazeye de gerek yok dediyse eşiniz gerek yoktur. Kendinizi suçlamayın hiç.
Cok sucluyorum aralarina ben girdim diye.ama o benim cocugum icin p.c dedi affedemedim

Oda bir utanc tabii benim acimdan .ama onlar hep affedip barismami bekledi.yapamadim
Bahsettiğiniz mesele burada hergun okumaya alışık olduğumuz KV,KP cekismelerinden,oğlumun evi ,benim oğlum daha kariyerli tantanalarindan değil.Ben bu tur gereksiz konusmalarda kimi zaman gulerim,kimi zaman lafimi soylerim ama kusmem.Ancak size soylenen,yapılan yutulur birşey degil. Yutana da sonrasında "acabalarim devam ediyor" çok rahat söylenir.Cocuklarimi bile görmeyi haketmez bu tür insanlar.

Kucuk kizim meme emdigi icin daha cok istemedi esim bence cunku seker hastasiyim yol aktarmali ucus cocuklari o nedenle dusundu .buyuk kizim uykusuz kalinca ateslenir bunlarda etkili oldu.iftira konusu elbette yuva yikar

Oylemi dersin .sanki engel oldum gibi.cunku sensiz gitmem dedikce ben gelmem dedim oda gitmedi.fakat ara sor git dedim kac kez
Tabi ki gururlu olan kimse gitmezdi..
Aynı şeyi eşin için düşün, senin ailen ona benzer bir iftira atsa gelir miydi, kendine yedirip..
Bence vebal senden gitmiş..
Bende eşime diyorum, ara ben yüzüne bakmasam da sen çağır, torununu görsün diye..
Kendini suçlama, bu laftan sonra gidip elini öpecek değildin ya..
Eşinin gelme demesi de mantıklı olmuş.
Biri birşey der şimdi, ne acısına verebilirsin, ne de o ortamda cevap verebilirsin.
Gerek Yok böyle bir şeyin içinde kalmana.

Hic gormediler bunun icin cabada sarf etmediler buyuk kizim 7 yasina geldi

Gitme. Magmaya degmis seviyeleri. Dirisinden gormussün gorcegini. Ölusunede gerek yok. Ölmus gitmis kotu de konusmamak lazim ama önce o kp nin kafasini ezeceksin.
Esim evden kovmustu o donem babasini sonrada hic arayip sormadi zaten.daha anlatmak istemedigim cok konu var ama yinede esimin haline cok uzuldum

Ya eşin cahil salağın biri olup onlara inanıp, seni yeni doğmuş bir bebekle tartaklayıp sokağa atsaydı?
Dünyada kim ödeyecekti bunun vebalini 2 masum insandan başka?

Herkes dünyada bir sınava tabidir. Kv hırsına yenik düşüp şeytana uymuş.. Her şeyin bir bedeli var..
Benim de ölürken hakkımı helal etmediğim cenazesine bile gitmediğim biri var. Ve asla pişman değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…