Evet malesef masumum 1 haftalikti ben bunu duydugumda ne sut kalmisti ne evde huzurSen hakkını helal etsen ne olacak. Büyük kızının hakkına girmiş işte.
Amin tesekkur ederim arkadasim.malesef boyle olmasini asla istemezdimAllah rahmet eylesin. Çekecekleri Allah ile onun arasında yani ama kalp bir kere kırıldığı zaman da insanın içinden rahmet okumak bile ağızda kalıyor.. Yinede rabbim mekanını cennet eylesin..
Okudum. Bana saçma gelen çocuklar rezil olur lafı. Cenaze evinde çocuğuyla giden hiç insan görmedik sanki.
Oylemi dersin .sanki engel oldum gibi.cunku sensiz gitmem dedikce ben gelmem dedim oda gitmedi.fakat ara sor git dedim kac kezCanım bizde aynı durumdayız, bende her bayramda, Kandil’de, anneler gününde eşime aramasını söylerim.
Allah gecinden versin, birşey olursa suçlu hissetmek istemem, annesidir sonuçta.
Ama koca adamlar, kendi iradeleri var.
Bu dünya ölümlü dünya..
Yapacak birşey Yok..
Kötü hissetme..
Sen iyi insan olma çabanı göstermişsin..
Böyle bir iftirada kim olsa aynı tavrı gösterirdi, emin ol...
Cok sucluyorum aralarina ben girdim diye.ama o benim cocugum icin p.c dedi affedemedimİftira atılmış ötesi yok. Bundan öncesi için pişman olunacak bişey yok. Cenazeye de gerek yok dediyse eşiniz gerek yoktur. Kendinizi suçlamayın hiç.
Bahsettiğiniz mesele burada hergun okumaya alışık olduğumuz KV,KP cekismelerinden,oğlumun evi ,benim oğlum daha kariyerli tantanalarindan değil.Ben bu tur gereksiz konusmalarda kimi zaman gulerim,kimi zaman lafimi soylerim ama kusmem.Ancak size soylenen,yapılan yutulur birşey degil. Yutana da sonrasında "acabalarim devam ediyor" çok rahat söylenir.Cocuklarimi bile görmeyi haketmez bu tür insanlar.Oda bir utanc tabii benim acimdan .ama onlar hep affedip barismami bekledi.yapamadim
Amin tesekkur ederim.esimi yolcu ettim gitti ben cocuklarimla kaldim evdeÇoğunluk git demis çok güzel insanı bir yaklaşım olmuş.ama şahsen benim kaynana ölse gitmem denilen sözler yapılan davranışlar unutulmuyor hanımlar.bence gitmeyin yinede allah rahmet etsin tabi.
Gitme. Magmaya degmis seviyeleri. Dirisinden gormussün gorcegini. Ölusunede gerek yok. Ölmus gitmis kotu de konusmamak lazim ama önce o kp nin kafasini ezeceksin.Daha once evlenip bosandigim icin fakat uzeri den 10 kusur yil gecmisti.babasida geldi evime test yaptirin dedi tamam dedim ama esim yaptirmadi
Kin duymuyorumki o kadar yok saymistim kadini ama esime cok uzuldum.omuzlari dustu hic aglamadiOyle bi iftira atmissa gitseydiniz ve hakkimi helal etmiyorum deseydiniz.ben bunu hayatimdaki bazi insanlara yapmak istiyorum.
Oda bir utanc tabii benim acimdan .ama onlar hep affedip barismami bekledi.yapamadim
Kucuk kizim meme emdigi icin daha cok istemedi esim bence cunku seker hastasiyim yol aktarmali ucus cocuklari o nedenle dusundu .buyuk kizim uykusuz kalinca ateslenir bunlarda etkili oldu.iftira konusu elbette yuva yikarAma atladığınız ve belli ki bilmediğiniz önemli nokta cenaze evindeki ağıt yakılan matemli ortam çocuklara göre değildir. Belli yaş grubu ölüme anlam veremez ve psikolojisini kötü etkiler. Yetişkin insan bile kötü hissediyor.
Şahsen ben de küçük çocuğu olan birinin cenaze, mevlüt gibi sessizlik gereken yerlerde olmasını doğru bulmuyorum.
Çocuğunu emanet edecek biri yoksa kişi bana "çocukla gelemem" dese asla kusuruna bakmam. Zira oğlum küçük ve çok hareketli olduğu için ben katılmam..
Ayrıca birine "çocuğun başka erkekten" demek bana göre basit bir olay değildir..
Tabi ki gururlu olan kimse gitmezdi..Oylemi dersin .sanki engel oldum gibi.cunku sensiz gitmem dedikce ben gelmem dedim oda gitmedi.fakat ara sor git dedim kac kez
Hic gormediler bunun icin cabada sarf etmediler buyuk kizim 7 yasina geldiBahsettiğiniz mesele burada hergun okumaya alışık olduğumuz KV,KP cekismelerinden,oğlumun evi ,benim oğlum daha kariyerli tantanalarindan değil.Ben bu tur gereksiz konusmalarda kimi zaman gulerim,kimi zaman lafimi soylerim ama kusmem.Ancak size soylenen,yapılan yutulur birşey degil. Yutana da sonrasında "acabalarim devam ediyor" çok rahat söylenir.Cocuklarimi bile görmeyi haketmez bu tür insanlar.
Esim evden kovmustu o donem babasini sonrada hic arayip sormadi zaten.daha anlatmak istemedigim cok konu var ama yinede esimin haline cok uzuldumGitme. Magmaya degmis seviyeleri. Dirisinden gormussün gorcegini. Ölusunede gerek yok. Ölmus gitmis kotu de konusmamak lazim ama önce o kp nin kafasini ezeceksin.
Hayir malesef .en son gelisinde kayinpederim kocadan yuklu geldin belki nerden bilelim dedi.Kv kp veya tüm aile pişman olup sizden özür diledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?