Esimin annesi vefat etmis

Gitme tabii ki cocugunu baskasindan oldugunus soyleyecek kadar terbiyesiz bir kadinin olusunu dirisini seytan gorsun. Obur dunyada da ceksin iftiralarinin bedelini
Ölünün arakasından konuşmam hiç hoş değil

Cok sacma 10 yil olmussun eski esinden ayrilali. Keşke testi yaptırıp alnının ortasına çaksaydın kv ve kp in.

Esimi tek basina birakmak onlarin icinde asla istemezdim fakat boyle oldu.
Cok yogun duygular yasiyorum pismanlik aci uzuntu hepsi cok karisik

Hayir malesef .en son gelisinde kayinpederim kocadan yuklu geldin belki nerden bilelim dedi.

Daha neyin vicdan azabı arkadaşım bu? Boşversene..

Herkes dünyada ektiğini biçer. Hepimiz öleceğiz. Oldu o zaman her gün birine iftira atıp cenazede edilen "helal olsun" lafı ile paçayı sıyıralım..

Onlar "biz cahillik ettik affet" dedi de sen mi affetmedin sanki?
Eşinin şanssızlığı ailesi olmuş malesef..

Pismanlik daha cok esim sagken goremedi diye bunada ben sebep oldum o yuzden

Deselerdi keske en azindan esim kanadi kirik serce gibi dolanmazdi bugun.
Esimin haline uzuluyorum onunla gitmeyi kabul etsem annesini gorebilecekti belki

Esime cok uzuldum aglayamadi surekli cocuklari oksadi sadece.cok garipti

Kel keçel de olsa annesi eh illa tuhaf oluverir de sizlik vicdan yapacak bir şey yok, cidden yok yani. Eşinize destek olun, hoş davranın, sarılın bol bol tamam gerisini düşünecek pozisyonda olmamalısınız, uğradığınız iftira çok ağır ve oğlunu göremediyse, bunun sebebi de rahmetlinin kendisi. Cenazesine de gitmenize lüzum yok eşinizin dediği gibi.

Bunlari sizlerden duydukca belki kendime gelebilirim.sanki icimden bir ses surekli sen sebep oldun sen suclusun kadin öldü cocugunu goremedi suclu sensin surekli bunlar

Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Oo bu işte iyi olmamış gerçekten düşmanlık sebebi insan kendi namusuna dermi bunu
Allah günahlarını affetsin başınız sağolsun ama yine de gidin bencede

Haklisin aslinda ama suan bunu kendime kabul ettirmekte zorluk cekiyorum buyukluk goster affet diyenlere bir cevap veremem artik cunku bitti öldü kadin

Büyüklük her konuda gösterilmez malesef.
Dediğim gibi eşiniz ailesine inanıp sizi perperişan bıraksaydı o büyüklük göster diyenler mi elinizden tutacaktı? Hepsi kapatır kapısını otururdu.. Bunu yeri gelirse onlara söyleyin bakalım..
Dile dolanan şey namus.
Boşanan kadınlar kaç yıl geçerse geçsin gidip eski kocalarıyla düşüp kalkıyor o zaman onların pis zihniyetine göre..

Siz ne kadar üzülmüşsünüzdür kimbilir. Yeni doğum yapmış bir lohusa yahu. Şaka gibi..
Sizlik bir durum değil. Gerçekten değil..

Bunlari sizlerden duydukca belki kendime gelebilirim.sanki icimden bir ses surekli sen sebep oldun sen suclusun kadin öldü cocugunu goremedi suclu sensin surekli bunlar

Allah aşkına ölünün arkasından konuşacağım madem, bizim ölünün arkasından konuşayım: Babamın anneannesi, kvnizin size attığı iftiranın aynını anneme atmış benden için. Ben babamın kızı değilmişim, olamazmışım çünkü babamın çocuğu olamazmış, kesin annem birilerinden peydahlamış beni. Annem hamile kaldığında uğradığı iftira ki babam ile annem çocukları olsun diye 8 yıl tedavi görmüşler. Bu cahil de kalkmış anneme bu iftirayı atmış işte, sonra bir iki kişi de bunla katılmışlar, iftiraya. Annemin kimseyle küs olduğuna şahit değilim ve fakat gitmediği ve "Hakkımı helal etmiyorum" dediği tek kişi bu kadın. Beni göstermemiş, beni hiç görmemiş o kadın, annemin üzüntüden 3 aylık sütü kesilmiş ve düşük tehlikesi atlatmış öncesinde.
Kadın geberirken "Getirin kızımı torunumu göreyim, haklarını helal etsinler çok büyük kötülük ettim, hakkını helal etsin" diye inleye inleye gitmiş. Ölüm döşeğine gelene kadar neredeydi aklın derler adama, ölürken ben de hakka girdiğime inlerim, sağlıkta diyeydi kıymeti olurdu belki.

Neyse, annemle öyle sohbet ederken anlatmıştı, ben de "İyi etmişsin, gitsen şimdi şu an sana kızıyor olurdum" dedim. Bu kadar. Benim, annemin sağlığı ile oynamaya ne hakkı var durduk yere? İnsan olaydı da iftira atmayaydi, dili bu iğrençliğe varacakken "Ölüm var ölüm" deyip de kendini susturabileydi, ölürken yasinini baş ucunda okuyuvereydik, suyunu neyim tutaydik. Kendi etti öyle gözü açık gitti.

Sizinkini de düşünmeyin artık. Kendi hazırladı kendini bu duruma. O kadar.

Son düzenleme:
Sagol iyiki varsiniz.tabii cok zor gunlerdi.cok agladim yiprandim sutum cekildi daha ne sorunlar yasadim.esime yalvardim birgun ne olur testi yaptir cocugun akli erecek duyacak birgun diye korkuyorum dedim akli ermeden yaptir kapansin dedim ama yaptirmadi.ama si.di ben degil de o öldüğü icin kinanan ben olacagim

Attığı iftiraya rağmen gidin , hatta ruhuna bir Fatiha okuyun. Öbür dünyada iftiranin hesabı sorulacak zaten. Siz insanlığınızi yapmış olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…