Ölünün arakasından konuşmam hiç hoş değilGitme tabii ki cocugunu baskasindan oldugunus soyleyecek kadar terbiyesiz bir kadinin olusunu dirisini seytan gorsun. Obur dunyada da ceksin iftiralarinin bedelini
Esimi tek basina birakmak onlarin icinde asla istemezdim fakat boyle oldu.Tabi ki gururlu olan kimse gitmezdi..
Aynı şeyi eşin için düşün, senin ailen ona benzer bir iftira atsa gelir miydi, kendine yedirip..
Bence vebal senden gitmiş..
Bende eşime diyorum, ara ben yüzüne bakmasam da sen çağır, torununu görsün diye..
Kendini suçlama, bu laftan sonra gidip elini öpecek değildin ya..
Eşinin gelme demesi de mantıklı olmuş.
Biri birşey der şimdi, ne acısına verebilirsin, ne de o ortamda cevap verebilirsin.
Gerek Yok böyle bir şeyin içinde kalmana.
Bende bunu rica ettim esimden fakat bunu yapmak sana guvenmiyorum anlamina gelir dedi.yaptirmadiCok sacma 10 yil olmussun eski esinden ayrilali. Keşke testi yaptırıp alnının ortasına çaksaydın kv ve kp in.
Esime cok uzuldum aglayamadi surekli cocuklari oksadi sadece.cok gariptiÖlünün arkasından deli dülü konuşturmayın beni gözünüzü seveyim, öldü de badem gözlü mü oldu? Bırak ya ne düşünüyorsun ana oğul göremediler diye, kendi etmiş işte.
Hayir malesef .en son gelisinde kayinpederim kocadan yuklu geldin belki nerden bilelim dedi.
Pismanlik daha cok esim sagken goremedi diye bunada ben sebep oldum o yuzdenYa eşin cahil salağın biri olup onlara inanıp, seni yeni doğmuş bir bebekle tartaklayıp sokağa atsaydı?
Dünyada kim ödeyecekti bunun vebalini 2 masum insandan başka?
Herkes dünyada bir sınava tabidir. Kv hırsına yenik düşüp şeytana uymuş.. Her şeyin bir bedeli var..
Benim de ölürken hakkımı helal etmediğim cenazesine bile gitmediğim biri var. Ve asla pişman değilim..
Pismanlik daha cok esim sagken goremedi diye bunada ben sebep oldum o yuzden
Deselerdi keske en azindan esim kanadi kirik serce gibi dolanmazdi bugun.Daha neyin vicdan azabı arkadaşım bu? Boşversene..
Herkes dünyada ektiğini biçer. Hepimiz öleceğiz. Oldu o zaman her gün birine iftira atıp cenazede edilen "helal olsun" lafı ile paçayı sıyıralım..
Onlar "biz cahillik ettik affet" dedi de sen mi affetmedin sanki?
Eşinin şanssızlığı ailesi olmuş malesef..
Offf çok kötü çok.Bişey yazmak istemiyorum ama gitmeyin.Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Esime cok uzuldum aglayamadi surekli cocuklari oksadi sadece.cok garipti
Haklisin aslinda ama suan bunu kendime kabul ettirmekte zorluk cekiyorum buyukluk goster affet diyenlere bir cevap veremem artik cunku bitti öldü kadinHayır sen değil onlar sebep oldu..
Bunlari sizlerden duydukca belki kendime gelebilirim.sanki icimden bir ses surekli sen sebep oldun sen suclusun kadin öldü cocugunu goremedi suclu sensin surekli bunlarKel keçel de olsa annesi eh illa tuhaf oluverir de sizlik vicdan yapacak bir şey yok, cidden yok yani. Eşinize destek olun, hoş davranın, sarılın bol bol tamam gerisini düşünecek pozisyonda olmamalısınız, uğradığınız iftira çok ağır ve oğlunu göremediyse, bunun sebebi de rahmetlinin kendisi. Cenazesine de gitmenize lüzum yok eşinizin dediği gibi.
Oo bu işte iyi olmamış gerçekten düşmanlık sebebi insan kendi namusuna dermi bunuTesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Affedip barışmak mı? Yuh ki ne yuh sizden bunu bekleyenlere.Ben burda çıldırdım.Oda bir utanc tabii benim acimdan .ama onlar hep affedip barismami bekledi.yapamadim
Haklisin aslinda ama suan bunu kendime kabul ettirmekte zorluk cekiyorum buyukluk goster affet diyenlere bir cevap veremem artik cunku bitti öldü kadin
Bunlari sizlerden duydukca belki kendime gelebilirim.sanki icimden bir ses surekli sen sebep oldun sen suclusun kadin öldü cocugunu goremedi suclu sensin surekli bunlar
Sagol iyiki varsiniz.tabii cok zor gunlerdi.cok agladim yiprandim sutum cekildi daha ne sorunlar yasadim.esime yalvardim birgun ne olur testi yaptir cocugun akli erecek duyacak birgun diye korkuyorum dedim akli ermeden yaptir kapansin dedim ama yaptirmadi.ama si.di ben degil de o öldüğü icin kinanan ben olacagimBüyüklük her konuda gösterilmez malesef.
Dediğim gibi eşiniz ailesine inanıp sizi perperişan bıraksaydı o büyüklük göster diyenler mi elinizden tutacaktı? Hepsi kapatır kapısını otururdu.. Bunu yeri gelirse onlara söyleyin bakalım..
Dile dolanan şey namus.
Boşanan kadınlar kaç yıl geçerse geçsin gidip eski kocalarıyla düşüp kalkıyor o zaman onların pis zihniyetine göre..
Siz ne kadar üzülmüşsünüzdür kimbilir. Yeni doğum yapmış bir lohusa yahu. Şaka gibi..
Sizlik bir durum değil. Gerçekten değil..
Herkes bunu bekledi tam olarak yapmadigim icin vicdansiz gelin oldum ölüm dosegindeki kadina oglunu gondermeyen oldumAffedip barışmak mı? Yuh ki ne yuh sizden bunu bekleyenlere.Ben burda çıldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?