Alkol zaten çoğunluk ile zevkle içilen bir şey değildir. Tadına bayılan var mı gerçekten şu meretlerin. Nefret ederim tadından ama bir ortama girince eğer içesim gelirse bir duble falan atarım.
Böyle durumlarda alkole sarılmanın sebebi ise acı ile baş etmek içindir. Alkolle nasıl acı ile baş edilir diyenler olmuş, sarhoş ediyor en basiti. Bazı insanlar ise alkol aldığı zaman rahatlar ve acıyı daha özgür yaşar. Ağlaması, içini dökmesi kolaylaşır.
Sizin yaptığınız en büyük hata eşinizi olduğu gibi kabul etmemek ve değiştirmeye çalışmak olmuş.
Evlenmeden önce ben de alkole tahammül edemezdim. Tadını, kokusunu gerçekten sevmiyorum. Annem dindar bir insan, genel olarak ailem öyle. Babam daha esnektir. Bizim ev de ağırlıklı olarak annemin sözünün geçmesine rağmen babam 2 ayda bir iş yerinden arkadaşları ile rakı balık yapardı annemin hiç karıştığını, içmeyeceksin dediğini görmedim. Benim eşim de kullanıyor. Dozunda içtiği sürece sorun yok ama annesini kaybetse biliyorum ki zil zurna olacak denli içer ve o denli içse dahi sesimi çıkarmam. Herkesin acı ile baş etme şekli farklıdır çünkü.