Eşimin annesi

Buna bir şey diyen yok ki tabi ki insan evladına yardımcı olur zorda kalır olur ama sizde gerçekçi olun geçinemiyorsam elimde az miktar para kalıyorsa niye aileden bekliyim ilk önceliğim niye bu olsun kemdim niye çalışıp yardımcı olmuyorum
Baştan beri bi kez elini taşın altına koymamış herşeyi ben yaptım havasında çalışma durumum olsa 1 dakika bile durmam zaten

Erkek arkadaşım kemdi birikimini yapmış meslek sahibi bir insan aılesı hiç bir şey karşılamıcak. Altınlarına kadar kendisi yapmış. Beyaz eşyalarımı kendısı aldı zaten ben her şeyımı aldım yatak odam kaldı. Kendısı oturma odası, misafir odası ayrı olduğu için oranın eşyalarını alıcak. Her halde siz pek bilgili değilsiniz tüm evin perdesi halısı elektronik ürünleri bla bla var ya hani
valla bilgiliyimde canım 13 aylık evliyim beyaz aşya aldı babam 15,000+10,000 ben karacan çanak tabak borç aldım nevresim tak.vs.,5binde halı vs ufak tefek parçalar ödedik.Eşim ne aldı sayım mı L koltuk 6,000 Tv 5000 Yatak odası 12.000 yatak odası başka tek birşey yok halılarım hep teyze hala hediyesi

Baştan beri bi kez elini taşın altına koymamış herşeyi ben yaptım havasında çalışma durumum olsa 1 dakika bile durmam zaten
Kadının durumu var mı? 5 bin yine iyi yardımcı olmuş. Kocasından ayrı tek bir kadın her şeyi nasıl karşılasın. Eşiniz 28 yaşında kocaman adam yani normal evlenirken kendinin karşılaması

valla bilgiliyimde canım 13 aylık evliyim beyaz aşya aldı babam 15,000+10,000 ben karacan çanak tabak borç aldım nevresim tak.vs.,5binde halı vs ufak tefek parçalar ödedik.Eşim ne aldı sayım mı L koltuk 6,000 Tv 5000 Yatak odası 12.000 yatak odası başka tek birşey yok halılarım hep teyze hala hediyesi
ben kendi aldıklarımı düğün olmadan ödedim eşimi aldıklarınız düğünden sonra ay ay ödedik

Buna bir şey diyen yok ki tabi ki insan evladına yardımcı olur zorda kalır olur ama sizde gerçekçi olun geçinemiyorsam elimde az miktar para kalıyorsa niye aileden bekliyim ilk önceliğim niye bu olsun kemdim niye çalışıp yardımcı olmuyorum
ay bunaldım sizden biz sizi anlıyoruzda siz anlamayıp aynı şeyleri yazıyosunuz (:

Aileler ne diye var acaba elbette birey kendi elinden geleni yapmalı çaresiz kalınca da arkasında bı ailesinin olduğunu bilmeli öyle doğurdum diyip ortaya salmak yok
Aile neden mi var? Tüh yazıklar olsun böyle nankör evlatlara.
Ortaya salmamışlar ayrıca, bu yaşa kadar gelinmişse demek ki yedirmişler içirmişler giydirmişler, bu yaştan sonra da bir zahmet yatacağına git çalış elin ekmek tutsun.
Kendine gelince para yok, kaynanaya gelince versin. Oğlum olsa, evde yatan gelin almak istese o gelin de benim parama göz dikse yemin ederim bu kızı alırsan sütümü helal etmem derim, senin kaynana yine çok iyi niyetliymiş. Bu ne yüzsüzlük yahu. Utanmadan konu konu açıp yazıyorsun bir de, aynaya bak ve kendinden utan!

Bı yönden gerçekten çok iyi öncesinde olaylar yaşamıştık bana iftira falan attı mesafemi koydum evime gelipte onu ben aldım bunu ben aldım diye lafını edene kadar yapmaması daha iyi de eşimde yok annemde diyo yılda 1 2 kez anca geliyo iftira olayından sonra bizde bayramlarda gidip 1 saat durup dönüyoruz başında koca olmayinca onu bahane ediyo hepside
Ay lutfen bir nokta koyun cumle sonlarina okuyamadim daraldim resmen.

Benim ailem alrabalardan bir şey almasına karşı ihtıyacın mı var kafası bu yüzden baya para harcadım malum mutfak ürünleri göze az gibi gelsede inanılmaz para gidiyor. Beyaz eşyalarda normalde kız tarafı alır buzdolabı hariç ki zaten akrabalarda kıza amca hala vs gibi alır. Kuzenlerımde hep öyle oldu. Ben alıcaktım ama erkek arkadaşım süpriz olarak almış. Bu da hoşuma gitti tabi sonuçta ailemin durumu kendisinden çok fazla iyi ama hiç bunu düşünmeden kendisi almış. Ben sevmiyorum doğrusu diğer türlü her şeyı aılesıne aldıran tipleri

Bazı arkadaşların evlenecek insanlar kendine güveniyorsa evlensin tavrını da doğru bulmuyorum şuan evlenmek ile 3 yıl önce evlenmek bile bir değil aile yardımı olmadan çok çok zor ama gönlü olmayan yapmasın elbette

ayrıca siz başka konuda nişanlanıcam yazmıştınız daha önce hatta geçen hafta falandı hemen nişanladınızda eşyaları aldınız bile öyle mi :-)
Çok komiksiniz cidden okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Nişanlanıcam eş adayım birikim yapmış şunları alıcak diyorum alınan beyaz eşyalar onlarda aldığı yerde depoda beklemede bunları bilebilirsiniz. Hem ben niye size kendimi ispat etme gibi durumum olsun burada arkadaşlarım biliyor yeterince sizin inanıp inanmamanız pekte umrumda değil :kahve:

Çok komiksiniz cidden okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Nişanlanıcam eş adayım birikim yapmış şunları alıcak diyorum alınan beyaz eşyalar onlarda aldığı yerde depoda beklemede bunları bilebilirsiniz. Hem ben niye size kendimi ispat etme gibi durumum olsun burada arkadaşlarım biliyor yeterince sizin inanıp inanmamanız pekte umrumda değil :kahve:
ben okuduklarımız gayet iyi anlıyorum sizde çok düşünerek yazıyorsunuz zorlamayın bu kadar kendinizi

burada maddi gücü sizinle denk olmayan insanlarla egonuzu tatmin etmeyin

Çalışmıyorum kusura bakmayın da duruumu yoktu ailemin borçla harçla beyaz eşyayı alabildiler sadece yatak odasını kız tarafı Aliyo diye kanun mu var
Ee kaynana alacak diye de bir kanun yok. Yani aslında mevzu su 2 tarafta size bisey almak zorunda değil alırlarsa gönüllerinden kopmuştur ne güzel keşke alsalardı ama alınmıyorsa da bunu şikayet etmek mantıklı değil. Evlenmeyi bilen 2 insanın o evin icinide doldurmayı bilmesi lazım .

ben okuduklarımız gayet iyi anlıyorum sizde çok düşünerek yazıyorsunuz zorlamayın bu kadar kendinizi
Lütfen beyaz eşya harıç ne aldığımı şuraya atar mısınız? Merak ettım. Mobılya şu şu mu alıncak demişim yoksa aldık mı demişim:işsiz:

benim ne aldığımı mı merak ediyosun canım işine baksana sen ayrıca nerede görülmüş ki nişanlanmadan eşya alındığı çok merak ediyorsan yazdım yukarda
Tamam anladım anlamıyorsunuz yazılanları 😂😂😂 ben sizi değil kendimi diyorum ne almışım mobılya olarak siz nişanlancaksınız mobılya almışsınız diyorsunuz ya neyse uğraşamıcam okuduklarını anlamayan biriyle

Peki siz ayda 500 tl ile nasıl geçiniyorsunuz??
Ben 500 tl ile geçinmek zorunda olduğumu bilsem biraz daha bekler birikim yapar öyle evlenirim. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz!
Ayrıca aileler yardım etmek zorunda değillerdir. Siz artık EVLENMİŞsiniz. Bunun getirdiği sorumluluklara da katlanacaksanız maalesef bunu kabul ederek evlenmişsiniz!
Bir de ben evleneceğim diye ailemi asla bir borcun altına sokmam yoksa maddi durumu ailemin asla yardım beklemem ben çalışır yaparım. Ha varsa onlar da sonuna kadar destek olurlar zaten.

Back
X