eşimin annesinde kalması

Karışma
En güzeli böyle
Sen rahat kocan rahat kv rahat
Beğendim

Sorun yapma bence yalnız da kalmıyorsun neyse ki . Annesinin de gönlünü hoş tutuyor böylelikle gereksiz gerginliklerin önü kesilmiş oluyor .

Anneniz yada kardeşiniz geliyorsa neden bırakıp gitmesin ki? Şimdi sen hamile halinle ona geldiğinde hizmet edeceğine eşinizin gitmesi çok iyi ve mantıklı bence. Annesini de düşünecek tabii ki. Anneniz yada kardeşiniz gelmeseydi sizide düşünürdü bence. Problem edilecek hiçbir şey yok bana sorarsanız.
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah

Sizce bir sakıncası yoksa bizcede yok ne diyelim ki. Düzen kurmuşssunuz zaten gibi görünüyor.

Aman yarabbi kockoca adam hamile karısını bırakıp annesinde mi kalıyor
Ve karısı da abartıyor muyum acaba diyor tövbest.
Niye bundan cok ilgincms gibi bahsettinizki birisi hamile karisiysa digeride yasli ve tek yasiyan annesi. Hamilelik bir hastalik veya kotu bir durum degil ki insanlar doguma kadar calisiyor, sporunu yapuyor,carsi pazar dolasiyorlar mesela yani bir gece yanliz kalamaz diye bisey yok

Ben o arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorum

Evet kv geldiginde sadece oturuyor veya uzaniyor hicbir sekilde yardimi yok ve ben agirlastim geldiğinde inanılmaz huzursuz oluyorum duzenim bozuluyor yoruluyorum e tabi kv şanindan arada canimi sıkan laflar da ediyor boylesi daha iyi gibi

Daha ne istiyorsunuz? Ya annem de bizle kalsın, tek başına korkar kadın evde, onu yalnız bırakamam deseydi, o zaman ne yapacaktınız? Evinizde rahat rahat takılın, gelmeniz için sizi zorlamıyor da... Lakin oraya gittiğinden emin olmayı da ihmal etmeyin lütfen. Kayın validenizi arayın, geldi mi iyi misin anne diye yoklayın kadını.

Gayet güzel bir düzen olmuş. Riskli olmayan hamileliklerin abartılmasına ve yalnız yaşayan bir kayınvalide sanki hiç oğlunu doğurmamış gibi yanında kalmasının büyütülmesine gerek yok. eşlerimiz hayatlarımız da ne kadar önemli, ve o eşleri o anneler büyüttü. Kıymet bilmek gerek.

Böyle soruna can kurban
Hiçbişey söylemeyin, illa bişey diyecekseniz sevgi sözcükleri söyleyebilirsiniz eşinize bence

Bebiş olunca gidemez çok fazla zaten. İş için çıkmış gibi düşün sen de kafayı dinle.

onun sızde kalmasında sakınca yok ama hastalık vs olmadıgı muddetce esınızın sızı evını bırakıp annesınde kalması sacma geldı bana kı aynı sehırdemısınız.

Niye siz ödün veriyorsunuz başka kardeşi yokmu eşinizin..benzer şeyleri bende yaşadım karşı taraf mahsus çağırıyor benimki kendi söyledi oğlum benim her haftasonu bana gelecek dedi bende hamileydim ve riskli gebeydim..hem kan sulandırıcı hem insülin vuruldum.doğum yaptım sonrası kaynanam sen çocuk mu doğurdun dedi şuan konuşmuyoruz

sen de git kal gerekirse.. ama ona gitme deme. inan bana antipatik olursun. şimdi hamilesin diye olmaz ama yarın önüne gelir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…