Valla ya yanına staja gelmeli evli adamlar bu adamınİşte sahalarda görmek istediğimiz hareketler, fairplay ruhuna da bu yakışır.
KarışmaEvet kv ile aramda mesafe var saygiliyim ama cok siki fiki degilim o da emrivaki yapmaz oyle cok sevmez de beni yani anne sicakligini hissetmedim hic . Yakinina tasinalim istedi bir ara ama istemedim genc çünkü ileride ne olur bilmiyorum ama esimle annesinin iliskisine karışmıyorum
Basta ben de bazı sikintilar yasadim laflar sozler kavgalar zamanla oturdu yoksa kanatli erkek yok :)Valla ya yanına staja gelmeli evli adamlar bu adamın
öff nasıl da abartmışsınız ya.Aman yarabbi kockoca adam hamile karısını bırakıp annesinde mi kalıyor
Ve karısı da abartıyor muyum acaba diyor tövbest.
Niye bundan cok ilgincms gibi bahsettinizki birisi hamile karisiysa digeride yasli ve tek yasiyan annesi. Hamilelik bir hastalik veya kotu bir durum degil ki insanlar doguma kadar calisiyor, sporunu yapuyor,carsi pazar dolasiyorlar mesela yani bir gece yanliz kalamaz diye bisey yokAman yarabbi kockoca adam hamile karısını bırakıp annesinde mi kalıyor
Ve karısı da abartıyor muyum acaba diyor tövbest.
Ben o arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorumNiye bundan cok ilgincms gibi bahsettinizki birisi hamile karisiysa digeride yasli ve tek yasiyan annesi. Hamilelik bir hastalik veya kotu bir durum degil ki insanlar doguma kadar calisiyor, sporunu yapuyor,carsi pazar dolasiyorlar mesela yani bir gece yanliz kalamaz diye bisey yok
Evet kv geldiginde sadece oturuyor veya uzaniyor hicbir sekilde yardimi yok ve ben agirlastim geldiğinde inanılmaz huzursuz oluyorum duzenim bozuluyor yoruluyorum e tabi kv şanindan arada canimi sıkan laflar da ediyor boylesi daha iyi gibiAnneniz yada kardeşiniz geliyorsa neden bırakıp gitmesin ki? Şimdi sen hamile halinle ona geldiğinde hizmet edeceğine eşinizin gitmesi çok iyi ve mantıklı bence. Annesini de düşünecek tabii ki. Anneniz yada kardeşiniz gelmeseydi sizide düşünürdü bence. Problem edilecek hiçbir şey yok bana sorarsanız.
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Zaten normalde hayatta yalniz birakmaz kimse yoksa gitmez annem veya kardeşim gelip kaldigi icin gidebiliyor
Daha ne istiyorsunuz? Ya annem de bizle kalsın, tek başına korkar kadın evde, onu yalnız bırakamam deseydi, o zaman ne yapacaktınız? Evinizde rahat rahat takılın, gelmeniz için sizi zorlamıyor da... Lakin oraya gittiğinden emin olmayı da ihmal etmeyin lütfen. Kayın validenizi arayın, geldi mi iyi misin anne diye yoklayın kadını.merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir
Benimde sonrada aklima geldi oyle bir ihtimal ama yazmis yollamistim bikereBen o arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorum
onun sızde kalmasında sakınca yok ama hastalık vs olmadıgı muddetce esınızın sızı evını bırakıp annesınde kalması sacma geldı bana kı aynı sehırdemısınız.merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?