Malesef hamileyken bu son aylarda ayri uyuyorum uyuyamiyorum daha doğrusuDoktorlar çocuk olduktan sonra bile hatta kavgalıyken bile yatağınızı ayırmayın birlikte uyuyun diyorken hem de... tabi bir yandan da onun gelip sizde kalıp sana zahmet vermesi ihtimali var bu halinleiki ucu çoklu denklem
Olayi baska yöne cekmeyin yok öyle bir şey gidince annesinden ararİşyerine mi çok yakın annesinin evi? Yani gece geç saate kadar yanında oturup evine dönemiyor mu? Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama geceyi başka yerde geçirmek için bahane gibi şeyler geçiyor aklımdannSonra kızıyorum kendime fesatım diye ya
Bu şekilde konuşup hamile bı bayana ortada olmayan bişey için ne kadar kuşku sokuyosunuz içine , ve hamile bayanlar dahada hassasken daha hassas düşünceli yorum yapmanızı tavsiye ederim. Konu sahibi sana gelince KV sevmeyebilirsin yada aranız iyi olmayabilir , hamilede olabilirsin eğer son aylarında değilsen eşinin gidip annesinde kalması , onu tek bırakmamak istemesi ki bunu her zaman yapmıyor bazen gidiyor bu çok doğal ve eşini tebrik ettim hayırlı evlat. KV kocası olsa yalnız olmasa tabiki istemem kalmasını , ama kadın yalnız ve o bir anne yalnız birakilmayida hak etmiyor. Bende KV eşimin ailesini hiç sevmem ama ne olursa olsun KV yalnız kalsa eşim gitsin kalsın annesini baksın yedirsin icirsin , bizlerde anne oluyoruz lütfen kocalarinizi bu kadar annelerinden kiskanmayin , birbirinizi kıyaslama yin. BiZde evlatlar buyutucez , büyütüyoruz , yalnız kalsak esimiz ölse oğlum gelmiş kalmış bir gün bu sorun oluyorsa zaten 9 ay boşuna tasimisimdir. Herşeyin hayırlısı..İşyerine mi çok yakın annesinin evi? Yani gece geç saate kadar yanında oturup evine dönemiyor mu? Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama geceyi başka yerde geçirmek için bahane gibi şeyler geçiyor aklımdannSonra kızıyorum kendime fesatım diye ya
merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir
Kimsenin kimseye guveni kalmamis bu dunyada...
Bence onu yanliz gonderme sende git ya annemde kaliyorum diye baska yerde kaliyorsa..
Olaylara hep supeci bakarim sonucta hamilesin erkekler en cok karilarini hamileyken aldatiyorlar bence yanliz gonderme..
Tabi bu benim fikrim esin sana cok baglida olabilir
Belki kendi eslerine guvenmiyorlardir cunku bu konu anca bu kadar cekilir baska tarafaya nasıl bi fitneliktir bu. hamile bir kadına bu söylenir mi? kötü düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen..
Haklisiniz teşekkür yorum icinBu şekilde konuşup hamile bı bayana ortada olmayan bişey için ne kadar kuşku sokuyosunuz içine , ve hamile bayanlar dahada hassasken daha hassas düşünceli yorum yapmanızı tavsiye ederim. Konu sahibi sana gelince KV sevmeyebilirsin yada aranız iyi olmayabilir , hamilede olabilirsin eğer son aylarında değilsen eşinin gidip annesinde kalması , onu tek bırakmamak istemesi ki bunu her zaman yapmıyor bazen gidiyor bu çok doğal ve eşini tebrik ettim hayırlı evlat. KV kocası olsa yalnız olmasa tabiki istemem kalmasını , ama kadın yalnız ve o bir anne yalnız birakilmayida hak etmiyor. Bende KV eşimin ailesini hiç sevmem ama ne olursa olsun KV yalnız kalsa eşim gitsin kalsın annesini baksın yedirsin icirsin , bizlerde anne oluyoruz lütfen kocalarinizi bu kadar annelerinden kiskanmayin , birbirinizi kıyaslama yin. BiZde evlatlar buyutucez , büyütüyoruz , yalnız kalsak esimiz ölse oğlum gelmiş kalmış bir gün bu sorun oluyorsa zaten 9 ay boşuna tasimisimdir. Herşeyin hayırlısı..
Hic kv gelmesin demedim o da arada gelir ama uyuyamam gelince inanilmaz horluyor odalar arasi sabahi sabah ediyorumnormalde gidebilir o onun annesi başbaşa kalmak isteyebilir ben karışılmaması taraftarıyım. ama hamile iken bırak kv gelsin çok sıkıntılı biri değilse maksat senin yalnız kalmaman.
merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir
merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir[/QUOTE
Merhabalar aynı durum bendede var 9 yıldır evdeyim esim kv gider kalır yalnız oldugu için bende hamilelimi zaman zaman yalnız geçirdim .. benim sana tavsiyem huzurunu bozmaman .. 2 gun gitmesi seni uzmez hatta bazen guzel bile olabilir ... hayatı olduğu gibi mutlu ve huzurlu olmak için yaşa. .]
Her sey olabilir acsin gozunu yuvasina sahip ciksinya nasıl bi fitneliktir bu. hamile bir kadına bu söylenir mi? kötü düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen..
Her sey olabilir acsin gozunu yuvasina sahip ciksin
Her sey olabilir acsin gozunu
Hanimefendi rica ediyorum sacma sapan fikirlerinizi kendi evliliginizde uygulayin bu durum farkli o durum farkli oyle bir sey olsa farkli baslik acardim illa antipatik olmaya calismak istiyorsanız buyrun yazın
Her sey olabilir acsin gozunu yuvasina sahip ciksin
Gercekten gülüyorum depresyonda olabilirortada yıkılan bir yuva yok olmayan bir şeyi hamile kadına söylemeye insan utanır dicektim bu yorumunuzla utanmanız da yok onu anladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?