Sende git beraber kalın. Ayrılma kocandanmerhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir
Evleri soğuk yorgan falan kullanmıyor sabaha kadar uyumuyorum gittigimdemerak ettim siz neden gidip kalmıyorsunuz
iyi biri ise kv niz size de iyi olur
anladım size uygun değilmişEvleri soğuk yorgan falan kullanmıyor sabaha kadar uyumuyorum gittigimde
Yok yalnız kalamam demiyor evini seviyor cogu zaman teklik zor diyor ama öyle bir niyeti yok çok duzenine düşkün kimsede uzun kalmazanasını eve getirmediğine şükredin bence
gidebiliyorsanız siz de gidin eşiniz kaldığında , kadın inşallah yalnız kalamam deyip doldurmuyordur eşinizi
sorun olursa ancak bu olur yoksa ben bir sorun göremedim ne güzel işte herkes yerinde mutlu olsun
Torunlarini goremiyor yani babanneesimin annesi ile gorusmuyorum. dolayisiyla annesi evimize gel(e)miyor. bu durumda esim annesine gidiyor, ayri ulkelerde oldugumuz icin de gittiginde annesinde kaliyor.
eger ki ben de ailelerimizin oldugu sehirdeysem, herkes kendi annesinin evinde kaliyor.
fazla baski gizliligi ve kopmayi getirir. musterih olun.
valla o zaman Allahın sevgili kulusunuzYok yalnız kalamam demiyor evini seviyor cogu zaman teklik zor diyor ama öyle bir niyeti yok çok duzenine düşkün kimsede uzun kalmaz
Evet ayni şehironun sızde kalmasında sakınca yok ama hastalık vs olmadıgı muddetce esınızın sızı evını bırakıp annesınde kalması sacma geldı bana kı aynı sehırdemısınız.
Simdilik böyle arada sizlaniyor tekim tekim diye sonra teklik guzel diyor kv iste bir dedigini bir dedigi tutmuyor bazen cok geriliyorumvalla o zaman Allahın sevgili kulusunuz
yatın kalkın dua edin
Allah herkesi yerinde mutlu etsin
Iki kardesi var erkek sehir dışındalarNiye siz ödün veriyorsunuz başka kardeşi yokmu eşinizin..benzer şeyleri bende yaşadım karşı taraf mahsus çağırıyor benimki kendi söyledi oğlum benim her haftasonu bana gelecek dedi bende hamileydim ve riskli gebeydim..hem kan sulandırıcı hem insülin vuruldum.doğum yaptım sonrası kaynanam sen çocuk mu doğurdun dedi şuan konuşmuyoruz
konu torunlarin babanne tarafindan gorulmesi del, esin annesinde kalmasi idi yanilmiyorsam.Torunlarini goremiyor yani babanne
Tamam oyle yapalim sizde haklisiniz.konu torunlarin babanne tarafindan gorulmesi del, esin annesinde kalmasi idi yanilmiyorsam.
bir gun biri torun-babaanne konusu acarsa, o konuya aciklik getirenbir orneklendirmede bulunurum.
Kimsenin kimseye guveni kalmamis bu dunyada...
Bence onu yanliz gonderme sende git ya annemde kaliyorum diye baska yerde kaliyorsa..
Olaylara hep supeci bakarim sonucta hamilesin erkekler en cok karilarini hamileyken aldatiyorlar bence yanliz gonderme..
Tabi bu benim fikrim esin sana cok baglida olabilir
Yok oyle bir durum olmaz esim bana ve evine baglidir zaten annesine gidince kendisi uc dort defa arar annesiyle konustururKimsenin kimseye guveni kalmamis bu dunyada...
Bence onu yanliz gonderme sende git ya annemde kaliyorum diye baska yerde kaliyorsa..
Olaylara hep supeci bakarim sonucta hamilesin erkekler en cok karilarini hamileyken aldatiyorlar bence yanliz gonderme..
Tabi bu benim fikrim esin sana cok baglida olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?