eşimin annesinde kalması

Kalsın bence sorun değil hatta bazen eşime derim git ananda kal diye ama kendisi gitmez ama tabi siz hamileyken gitmesi doğru değil

anasını eve getirmediğine şükredin bence
gidebiliyorsanız siz de gidin eşiniz kaldığında , kadın inşallah yalnız kalamam deyip doldurmuyordur eşinizi
sorun olursa ancak bu olur yoksa ben bir sorun göremedim ne güzel işte herkes yerinde mutlu olsun

Sende git beraber kalın. Ayrılma kocandan

merak ettim siz neden gidip kalmıyorsunuz
iyi biri ise kv niz size de iyi olur

Evleri soğuk yorgan falan kullanmıyor sabaha kadar uyumuyorum gittigimde
anladım size uygun değilmiş
hasta olsanız ilaç da alamazsınız zor olur
eşiniz sizi sıkmayan ortayı bulan bir adammış maşallah
oturun annenizle kardeşinizle bakın keyfinize :)

Yok yalnız kalamam demiyor evini seviyor cogu zaman teklik zor diyor ama öyle bir niyeti yok çok duzenine düşkün kimsede uzun kalmaz

Torunlarini goremiyor yani babanne

Iki kardesi var erkek sehir dışındalar

Eşiniz gittiğinde size karşı doldurmaya falan çalışmıyorsa evinizde huzursuzluk çıkarmıyorsa gitsin kalsın siz de zaten tek kalmıyormuşsunuz siz de bu sebeple ailenizle vakit geçiriyorsunuz güzel bir şey.
Benim annem de tek yaşasa ben de onda kalmak isterdim ayda bir ya da iki defa.

Kimsenin kimseye guveni kalmamis bu dunyada...
Bence onu yanliz gonderme sende git ya annemde kaliyorum diye baska yerde kaliyorsa..
Olaylara hep supeci bakarim sonucta hamilesin erkekler en cok karilarini hamileyken aldatiyorlar bence yanliz gonderme..
Tabi bu benim fikrim esin sana cok baglida olabilir

İşyerine mi çok yakın annesinin evi? Yani gece geç saate kadar yanında oturup evine dönemiyor mu? Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama geceyi başka yerde geçirmek için bahane gibi şeyler geçiyor aklımdann‍Sonra kızıyorum kendime fesatım diye ya

Doktorlar çocuk olduktan sonra bile hatta kavgalıyken bile yatağınızı ayırmayın birlikte uyuyun diyorken hem de... tabi bir yandan da onun gelip sizde kalıp sana zahmet vermesi ihtimali var bu halinle iki ucu çoklu denklem

Yok oyle bir durum olmaz esim bana ve evine baglidir zaten annesine gidince kendisi uc dort defa arar annesiyle konusturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…