"Hayirdir biryere giderken anandan izin mi alıyorsun?" deseydiniz.Kızlar sinir oluyorum ya. Altlı üstlüyüz zaten ne zaman girip çıktığımızı biliyolar. Bi arkadaşımıza oturmaya gidicektik, hemen annesini arıyo cagırdılar ısrar ettiler biz onlara gidicez haberin olsun diyor. Anneside iyi ne diyim sen bilirsin git diyor sanki izin verirmis gibi havalara giriyor. Bi yandanda ne diyim derken istemediğini belirtiyor. Zaten aram pek yok,ben hiiiç söylemem konuşmam gidicez vs diye.
Her gittiğimiz yer zaten gözlerine batıyor .sinir oldum gene. Sizce tepki vermem gerekir mi yoksa eşimin bu çocuk gibi hallerine katlanmam mı gerek. Ay onu öyle görünce nefret ediyorum ya
E 3 yıl oldu canım kabul edeli... pekte böyle değildi. Aileside takıyodu yok hiç haber vermiyosunuz vs diye. bu aralar bi yalakalık başladı uyuz gibiBunları altlı üstlü oturmayı kabul etmeden düşünecektiniz.
Kabul edince bunlar otomatik getirisi zaten.(istisnalar vardır elbet)
O bilmez buralari ama arkamdan neler diyo nelerOğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin
Sen kaynanaları bır araya gelınce dınle ozamanOğlu olana acıyorum artık
Gelinler de hiç az değil canımO bilmez buralari ama arkamdan neler diyo neler
Kaynanalar gelinlerinin hayatina burnunu sokmazsa gelin/kaynana sorunu diye birsey kalmaz eminGelinler de hiç az değil canım
Eee bugünün gelinleri yarının KV leri diyebilirsiniz o zamanSen kaynanaları bır araya gelınce dınle ozaman
İla oluyor İnan kiKaynanalar gelinlerinin hayatina burnunu sokmazsa gelin/kaynana sorunu diye birsey kalmaz emin
Not; kv ile cok iyi anlasan bir gelinim.
Oğlu olana acıyorum artık
Ah ah benim kaynanam da ben çektim gelinime çektirmem diyenlerdendi . Ama eski konularimi bi okusan kendi kv sinden beterrrr valla o kadina kurban olsun hic degilse sevmiyomuş belli ediyormuş bizim ki 2 yüzlü anlatsam bitmez.Eee bugünün gelinleri yarının KV leri diyebilirsiniz o zaman
Ben Kaynanam gibi olmam diyenide biliyorum
Son yorumu ağzımla kuş tutsam yaranamadım oldu
Ee tabı anne kız bıle yerı gelıyor anlasamıyor normal degıl mı? Ufak tefek sıkayetler olur ben takmam yuzune de soylerım. Burda ne kv ler gorduk gerçekten yuva bozan, ne kocalar gorduk anasının etegının altından cıkamayan.Eee bugünün gelinleri yarının KV leri diyebilirsiniz o zaman
Ben Kaynanam gibi olmam diyenide biliyorum
Son yorumu ağzımla kuş tutsam yaranamadım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?