Eşimin annesinden izin alır gibi herşeyde araması

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar sinir oluyorum ya. Altlı üstlüyüz zaten ne zaman girip çıktığımızı biliyolar. Bi arkadaşımıza oturmaya gidicektik, hemen annesini arıyo cagırdılar ısrar ettiler biz onlara gidicez haberin olsun diyor. Anneside iyi ne diyim sen bilirsin git diyor sanki izin verirmis gibi havalara giriyor. Bi yandanda ne diyim derken istemediğini belirtiyor. Zaten aram pek yok,ben hiiiç söylemem konuşmam gidicez vs diye.

Her gittiğimiz yer zaten gözlerine batıyor .sinir oldum gene. Sizce tepki vermem gerekir mi yoksa eşimin bu çocuk gibi hallerine katlanmam mı gerek. Ay onu öyle görünce nefret ediyorum ya

"Hayirdir biryere giderken anandan izin mi alıyorsun?" deseydiniz.

Bunları altlı üstlü oturmayı kabul etmeden düşünecektiniz.

Kabul edince bunlar otomatik getirisi zaten.(istisnalar vardır elbet)
E 3 yıl oldu canım kabul edeli... pekte böyle değildi. Aileside takıyodu yok hiç haber vermiyosunuz vs diye. bu aralar bi yalakalık başladı uyuz gibi

Cok sinir bir durum kayinvalidenize tepki vermeyin kotu siz olursunuz. Esinize tepki verin hos ben olsam tepki de vermezdim izin alacaksan al yok alamiyorsan ben gidiyorum derdim :)
Yani gideceginiz yere tek basima giderdim.

Oğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin

Siz hesap vermediginiz zaman ne dusundugunuzu tahmin ediyordur.Tabi esiniz ana kuzusu! ayni apartmanda oturmak zaten yürek işi....Allah kolaylik versin...

Çok merak ediyorum kendi beynini hangi amaçla kullanıyor acaba ?
Birgün sizde kendi ailenizi arayıp izin alın..
Sorarsada ne bileyim sen hep izin alıyorsun ya merak ettim hangi kafayla düşünüyorsun o an diye..
Vallahi işin zor altli üstlü oturmadan geçtim henüz daha kendisi birey olmayan birisiyle evlisiniz.

Cok komik ya
Ne demek, anne bir arkadasa gitcez haberin olsum

Desene esine; sen kac yasindasin ya?
Annene neden soruyorsun?

Evlenecek yasa gelmeden evlenmis senin ki.

Sen de annene haber ver bundan sonra.
Ara onun yaninda ..anne haberin olsun suraya gidicez..de

Eee bugünün gelinleri yarının KV leri diyebilirsiniz o zaman
Ben Kaynanam gibi olmam diyenide biliyorum
Son yorumu ağzımla kuş tutsam yaranamadım oldu
Ah ah benim kaynanam da ben çektim gelinime çektirmem diyenlerdendi . Ama eski konularimi bi okusan kendi kv sinden beterrrr valla o kadina kurban olsun hic degilse sevmiyomuş belli ediyormuş bizim ki 2 yüzlü anlatsam bitmez.

Eee bugünün gelinleri yarının KV leri diyebilirsiniz o zaman
Ben Kaynanam gibi olmam diyenide biliyorum
Son yorumu ağzımla kuş tutsam yaranamadım oldu
Ee tabı anne kız bıle yerı gelıyor anlasamıyor normal degıl mı? Ufak tefek sıkayetler olur ben takmam yuzune de soylerım. Burda ne kv ler gorduk gerçekten yuva bozan, ne kocalar gorduk anasının etegının altından cıkamayan.

Evlenmiş kocaman adam annesınden ızın alıyor normal mi? Asırı komık anormal bır durum.
Boyle konulara sok oluyorum cocuk mu bu ya :) gelısememıs galıba evlenmeseymıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…