Çok sinir bozucu bi durum bizimkide bi yere gidince geldiniz mi gittiniz mi diyo boşver diyip dursunlar artık takmama kararı aldım ben kendilerinden soğutuyorlar sadece sonra bu geline nolduKızlar sinir oluyorum ya. Altlı üstlüyüz zaten ne zaman girip çıktığımızı biliyolar. Bi arkadaşımıza oturmaya gidicektik, hemen annesini arıyo cagırdılar ısrar ettiler biz onlara gidicez haberin olsun diyor. Anneside iyi ne diyim sen bilirsin git diyor sanki izin verirmis gibi havalara giriyor. Bi yandanda ne diyim derken istemediğini belirtiyor. Zaten aram pek yok,ben hiiiç söylemem konuşmam gidicez vs diye.
Her gittiğimiz yer zaten gözlerine batıyor .sinir oldum gene. Sizce tepki vermem gerekir mi yoksa eşimin bu çocuk gibi hallerine katlanmam mı gerek. Ay onu öyle görünce nefret ediyorum ya
Oğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin
ay bizimkide kandilde grup var kardeşlerinin falan olduğu bende ordayım oraya toplu msj atmış kandil msjı. sonra oğlu orda yok ona ayrı msj atmış. eşimde beni arıyor naptın die sonra arada konu geçti annem bana msj attı kandil msjı aradım falan filan. hımm bana gelmedi dedim. nie dedi ne bilim dedimValla tam tersi biliyor musunuz kv geziyor gülüyor oynuyor, sonra bir bahane bularak bana hayatı dar etmek için yol arıyor :) Dün kandil kutlaması yaptım mesela cevap vermeye bile tenezzül etmedi kendileri :) Egosu sayesinde beni hayattan bezdirdi asıl. Ararım sorarım giderim dönüş yapmaz cevap vermez kapıyı açmaz; kendi haline bırakırım aramıyor sormuyor beni ciddiye almıyor bir tek kocasıyla mı evlendi biz neyiz ki diyerek ilgi bekliyor...Anlayan beri gelsin.
ay bizimkide kandilde grup var kardeşlerinin falan olduğu bende ordayım oraya toplu msj atmış kandil msjı. sonra oğlu orda yok ona ayrı msj atmış. eşimde beni arıyor naptın die sonra arada konu geçti annem bana msj attı kandil msjı aradım falan filan. hımm bana gelmedi dedim. nie dedi ne bilim dedimgruptan toplu atmış dedim :)) sen gruptasın die yazmamıştır diyor. e madem öyle oğlunada atmasın dimi büyüksün sen bırakta o arasın senii. sonra ben aradımda konuştum kendim. olması gereknde o zaten bana msj atsın derdnde değilim. ama oğluna atıpta beni ayırma bari yada onada atmada seni oğlun kendi arasın. ama olur mu oğlu o oğluu paşası evinin ayrılmaz direği
aynen çok basit şeyler inanın takmam bunları ama böyle görünce olmuyor yani. ben geçen gün kriz geçirdim zaten ağlaya ağlaya gittim kayınvalideye açtım ağzımı yumdum gözümü ben naptım size falan filan dedim her dk surat laf anneme giderim laf onu yaparm laf ne ararsn ne sorarsın oğlumda oğlum araya onu koyuyosun o evlendi artık torunun olcak bi hevesin yok bilmem ne hem ağladım hem söyledim. böyle yapınca bana beni ümitle aldığını nasıl böyle düşündüğümü yaptığı hiç bişeyi art niyetle yapmadığını kuzum canımm die konuşarak üzülerek anlattı. mesafeli olmadığı için açık sözlüymüş kızı gibi görürmüş edermiş ama mesafeli olalım dersemde kendim bilirmişm falan. ben hassasmışım o kabaymış dikkat edicekmiş.samimiyet herhalde her lafı söylemek oluyor onun nezdinde. iki üç gün melek oldu bana. şimdide gitsem öylede laf yine aynı yani dil aynı susmaz. daha dün kıvırcığın içi yaralı die bi kaçparça çöpe attım. neden attım die kontrol ediyor yaralıda ondan attm dedmBasit basit düşünceler ya...Aslında ben hiç böyle şeyleri önemsemezdim yani bana atmış atmamış falan ama baktım bildiğin kadın ayrım yapıyor bildiğin ego konuşturuyor. Sen misin böyle yapan...Eşime göstere göstere yapıyorum ne yapacaksam. Onun dışında asla bir şey yapmıyorum...
Benim kv şimdi milletten laf arama telaşına düşmüş, eşim anlatmıyor sanırım konuştuklarını da duymuyorum haydi hayırlısı:)
aynen çok basit şeyler inanın takmam bunları ama böyle görünce olmuyor yani. ben geçen gün kriz geçirdim zaten ağlaya ağlaya gittim kayınvalideye açtım ağzımı yumdum gözümü ben naptım size falan filan dedim her dk surat laf anneme giderim laf onu yaparm laf ne ararsn ne sorarsın oğlumda oğlum araya onu koyuyosun o evlendi artık torunun olcak bi hevesin yok bilmem ne hem ağladım hem söyledim. böyle yapınca bana beni ümitle aldığını nasıl böyle düşündüğümü yaptığı hiç bişeyi art niyetle yapmadığını kuzum canımm die konuşarak üzülerek anlattı. mesafeli olmadığı için açık sözlüymüş kızı gibi görürmüş edermiş ama mesafeli olalım dersemde kendim bilirmişm falan. ben hassasmışım o kabaymış dikkat edicekmiş.samimiyet herhalde her lafı söylemek oluyor onun nezdinde. iki üç gün melek oldu bana. şimdide gitsem öylede laf yine aynı yani dil aynı susmaz. daha dün kıvırcığın içi yaralı die bi kaçparça çöpe attım. neden attım die kontrol ediyor yaralıda ondan attm dedmdaha pazar günü evdeyiz oğlunu arıyor ben şuraya gidicemde sen götürür müsün götürmezsen zaten kendim giderimde önce seni arayım dedim. yahu pazar insaf dimi bigün tek evdeyiz eşimle madem gidiceksn nie arıosun :) dolmuş parası vermeye kıyamıyoruz biz yada işimize öyle geliyor. eşimde sen git falan ddi gitti. ay ne anlatayım arkadaşlarına oturmaya gidicek ama her lafın sonunda oğlum bi denk gelmedi o yüzden size gelemedim diyor. eşim götürcek yani annesiini heryree. sabır diliyorum ve o krizden sonra artık takmıyorum sorgulamıyorum eşime bıraktım oda farkında gerekeni yapıyor bazen söylüyorum artık.. bitmez çilemiz galiba.
hahavalla benim eşimde bir keresinde benim babam mangala gidelim demişti.
bende eşime soyledim babam mangala çağırıyo diye.
eşim aynen şöyle soyledi;
''ya ben az once annemle konustum ya mangaldan hiç bahsetmedim. şimdi duyarsa bana çok kırılır ''
bi bağırdım kalk diye :))
çocuk musun sen ya diye,
ondan sonra da bi keresinde eve eşimin halalarını babannesini vs. davet edicektim eşim anasını aramış anne napalım çağıralım mı sence diyo. anası da çağırmayın dedi (kv görümceleri ve kaynanasıyla arası berbat)
eşimde çağırmayalım dedi bana.
bende hemen aradım halasını davet ettim.:))))
üstüne kv aradım dedim sende gel otururuz, biliyorum aranız kötü ama ben çağırıyımda sen ister gel ister gelme dedim :)
o evde hizmet eden biziz. o evde çamaşır bulaşık yemek temizlik hersey bize bakıyor.
birisi gelecekse veya bir yere gidilecekse biz karar vermeliyiz.
dilini koparırım evime karışanın :)
aynen eğer o durumdan sonra değişseydı inanabilirdim ama malesef inanamıorum.. tek sevindiğim eşimi mutlu görüyorm o olaydan sonra ama farkettiklerimi yansıtmıorum üzülmesn die. Tabiki kıskançlık canım anneme gidiorm die suratı düşerse kayınvalidenin bunu neye yorarsın tabiki kıskançlığa. onu bile söyledim valla evime gelip gidiosunz neyimi gördünüz güler yüzlü karşılarım ederm ne istiosanız yaparm dedm. oğlunuzu elinizden almadım evlendi artık falan dedim. yok kızım olur mu öyle şeyy ben memnunum senden suratını asık görsem gelmem etmem merak etme falan. hikaye ya ben ona söyledm yanlışlarını farkında ama Allaha havale ettm belki biraz dikkat eder ne diyim sabır sabır sabıır :)Hiç inanmadım valla kv nin şu söylediklerine zira benimki de aynı senaryoyu sallıyorAslında bunların hepsinin temel ve tek sebebi ; KISKANÇLIK. NOKTA.
aynen eğer o durumdan sonra değişseydı inanabilirdim ama malesef inanamıorum.. tek sevindiğim eşimi mutlu görüyorm o olaydan sonra ama farkettiklerimi yansıtmıorum üzülmesn die. Tabiki kıskançlık canım anneme gidiorm die suratı düşerse kayınvalidenin bunu neye yorarsın tabiki kıskançlığa. onu bile söyledim valla evime gelip gidiosunz neyimi gördünüz güler yüzlü karşılarım ederm ne istiosanız yaparm dedm. oğlunuzu elinizden almadım evlendi artık falan dedim. yok kızım olur mu öyle şeyy ben memnunum senden suratını asık görsem gelmem etmem merak etme falan. hikaye ya ben ona söyledm yanlışlarını farkında ama Allaha havale ettm belki biraz dikkat eder ne diyim sabır sabır sabıır :)
Butun kaynanalarin kadinlar kulübüne uye olduğunu mu düşünüyorsunuz? Buralari bilseler becerebilseler bize birakmazlar zaten. Benimki bu arkadan konusmalari genelde kendi cevresiyle kızıyla yapar buralari bilmezOğlu olana acıyorum artık
Evliyim cancağızım:)evli misniz bilmiyorum ama yinede şunu söylemek istiyorum :) kayınvalideler öyle konu açmaz oğlullarına demez zaten maşallah dilleri yeter. çünkü kayınvalidelerdeki algı şu : benim oğlum ve gelen bize geldi artık bizim himayemizde lafımıda çekmem söylerim havasındalar. o yüzden bizde sırf saygısızlık olmasın eşim üzülmesin arkada kalmasın die kayınvalideye laf söylemiyoruz ya eşimize dioruz yada gelip buraya rahatlamaya çalışıyoruz napalım canım.
son olarakta böyle laf vurmalar söylenmeler olduğunda bi anda patlıyosunuz gidiosunuz kayınvalideye yanlışlarını anlatıyosunuz. sana söylediği tek kelimede şu oluyor : ben sana olan samimiyetimden öyle davrandım yanlış anlamazsın die düşündüm kızım gibi gördm ben böyleyim ama mesafeli olalım dersende sen bilirsin diyorlar :) güler msn ağlar mısın. yani samimiyete dayanarak laf vurmak kızmak konuşmak falan buna dayanıyormuşşbenm bildiğim insan samimiyete dayanarak susar bazı şeylerde ama yok canım neredee :)
güya kendisi yaşadığını bana yaşatmıyormuşş :) daha beteri yani.. benimde oğlum olcak Allah hayırlısını versin herşeyinn. anneme gitmeme surat asan bi kv dem var ve yakınımdada oturmadığı halde böyle siz düşünün gerisini daha anlatacağım çokta 1.5 senede roman olur ..
bunları bizzat yaşadımda yaşıyorumda o yüzden yani kaynanalar gelipte yazmaz buraya onlar zaten yapacaklarını diceklerini diyip rahatlıyor olan geline oluyor :)
Yo düşünmüyorum KV uye olsa hiç olmasa muhalif bir ses çıkarButun kaynanalarin kadinlar kulübüne uye olduğunu mu düşünüyorsunuz? Buralari bilseler becerebilseler bize birakmazlar zaten. Benimki bu arkadan konusmalari genelde kendi cevresiyle kızıyla yapar buralari bilmez
yaklaşık bi 20 küsür sene sonra ben acacağım kara murat ben olacağım.aranan kaynana benim bennn diyeceğimOğlu olana acıyorum artık
Yirmiyaklaşık bi 20 küsür sene sonra ben acacağım kara murat ben olacağım.aranan kaynana benim bennn diyeceğim
aynen eğer o durumdan sonra değişseydı inanabilirdim ama malesef inanamıorum.. tek sevindiğim eşimi mutlu görüyorm o olaydan sonra ama farkettiklerimi yansıtmıorum üzülmesn die. Tabiki kıskançlık canım anneme gidiorm die suratı düşerse kayınvalidenin bunu neye yorarsın tabiki kıskançlığa. onu bile söyledim valla evime gelip gidiosunz neyimi gördünüz güler yüzlü karşılarım ederm ne istiosanız yaparm dedm. oğlunuzu elinizden almadım evlendi artık falan dedim. yok kızım olur mu öyle şeyy ben memnunum senden suratını asık görsem gelmem etmem merak etme falan. hikaye ya ben ona söyledm yanlışlarını farkında ama Allaha havale ettm belki biraz dikkat eder ne diyim sabır sabır sabıır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?