Eşimin annesinden izin alır gibi herşeyde araması

Ve bu from devam ederse bugün gelin olarak yazanlar dert yananlar yarın KV olarak karşımıza çıkacaktır

Kadın sorunca söylese bile gıcık da arayıp haber vermek ne oluyor

Anında neden haver verdiğini sorardım

Yani annesi ne demiş de arayıp hesap verme ihtiyacı hasıl olmuş

Valla 2 oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri ben de kendime acır oldum

Bu nedir ya?

Ben de yeni evliyim oğlum olmasından korkar hale geldim. B0yük konuşmak istemiyorum, annelik duygusu daha tatmadım. Ama şimdilik fikrim, benim annem gibi bir kayınvalide olmak isterim. Ne gelin der ne gidin der, gittiğin zaman elinden gelenin fazlasını yapar. Yapamayağı sözleri vermez, verdiği sözü yerine getirir. Arar sorar, biz aramayı unutunca laf sokmaz direk kızım arada eşin de arasın beni, ben küsmüyorum ama sesini duyalım onun da der. Kaynanam gibi her gittiğimizde ne aradığınız ne sorduğunuz var( haftada en az 1 kere gideriz zaten yan yana daireler) aramayınca dünyadan haberiniz yok vs. Daha neler neler sokmadığı laf yok yani. Oğlunu kıskanır, hep evinde hizmet edilsin ister. Böyle kayınvalide olmayalım yeter. Çocuklarımıza özgürlük tanıyalım. Onlar zaten döner dolaşır gelir. Yazdıkların size değil içimden geldi devam ettim.

Ne oluyorsa evlendikten sonra oluyor zaten bu birbirlerine düşkünlük.

ama bizde altlı üstlüyüz mutlaka haberi oluyor ben dedim ben giderken bi yere annemlere haber mi veriyorum dedim adama sustu...

Burdaki konulara bakınca şunu anlıyorum.
Kayınvaldeler gelinleri yüzünden adeta hayattan bezmiş ve konu bile açamayacak haldeler.
Ya da gelinlerini konu açacak kadar dikkate almayıp kendi hayatlarına bakıyorlar.

Valla tam tersi biliyor musunuz kv geziyor gülüyor oynuyor, sonra bir bahane bularak bana hayatı dar etmek için yol arıyor :) Dün kandil kutlaması yaptım mesela cevap vermeye bile tenezzül etmedi kendileri :) Egosu sayesinde beni hayattan bezdirdi asıl. Ararım sorarım giderim dönüş yapmaz cevap vermez kapıyı açmaz; kendi haline bırakırım aramıyor sormuyor beni ciddiye almıyor bir tek kocasıyla mı evlendi biz neyiz ki diyerek ilgi bekliyor...Anlayan beri gelsin.

anası sağlam acıtasyon yapmış demek ki

O zaman kayınvaldenizin egosunu beslemeyi bırakın siz de.
Egosunu besleyip üzerine sinir olmaktansa onunla ilgilenmeyip, sitemlerini yarım kulakla dinlemek daha mantıklı değil mi?
Şikayetlenen o olsun,siz değil.
Sizin göreviniz değil kayınvaldenizi pohpohlamak,eşiniz bir şey söylerse;
'sen anneni istediğin gibi nazlayabilirsin ama benden bekleme' deyin geçin kenara.
'Anlayan beri gelsin' demişsiniz ya;
Bu tip insanları anlamaya çalışmak beyhude bir çaba,hayat da bunun için çok kısa.

merhaba
sen nasılsın şimdi ??????

Oğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin
Ya benim rahmetli kayınvalidem hiç bir şeye karışmazdı . Kayınpederimde öyle . Bdv de öğrendim bu kaynana muhabbetinin bu kadar dert olduğunu . Bir de benim eşim yurtdışı bağlantılı çalışıyor . Haftada 3 gün yok . Ben arkadaşlarımla takılırım , yer içer gezerim . Sefan olsun kızım derler :)
Ne manyak insanlar var .
İki oğlum var ileri de ne halleri varsa görsünler yeter ki mutlu olsunlar

Bir arada yaşam olunca ilişkiler laçkalaşabiliyor sizdeki gibi ama bunu normal kabul edeceksiniz artık sen söylemesende cam arkasından bakarak gidip geldiğini zaten görecekler
Tabi eşinin yaptığı doğru değil hani merdivende karşılaşsan bizde şuraya gidiyoruz denirde ayrıyeten arayıp söylemek garip

merhaba
sen nasılsın şimdi ??????
merhaba canim :)) ben simdi onlarsız çok çok mutluyum , onlari mutlu etmek icin degil kendimi mutlu etmek icin yaşıyorum . Yeniden dünyaya geldim gibi bisey bu .
Çok üzüldüm,büyük hayal kırıklığı yaşadım canımdan çok sevdigim adamdan bu hareketleri görünce ama çok sukur atlattım hepsini :))

Peki bu kendini yetiştirememiş adama neden çocuk yaptınız?
Hiç korkmadınız mı çocuk üzerinde otorite bile kuramaz, anne baba olarak tek başımıza karar alamayız diye?..

Şehzadesi padişah olmuş valide sultan tribi...

Bunları altlı üstlü oturmayı kabul etmeden düşünecektiniz.

Kabul edince bunlar otomatik getirisi zaten.(istisnalar vardır elbet)
ayni aprtmanda oturanlar icin hep bu yaziliyor ama.cok sacma ne yani ayni binada oturyor diye gesap vermeknya da bu tavirlara katlanmak zorunda mi ? Hadi tavirlar var sikayet etmeye de hakki yok mu cok sacma yani...huzursuz etmek isteyen her turli eder ayni binaya cok da gerek yok, biraz insan iliskilerini ayarlayip mesafe koymaya bakar bu isler, herkes ne istedigini cekinmeden soylerse daha mutlu olur...sen de esine soyle tabi ki rahatsiz oldugunu

Evliliyimizin ilk aylarinda benim eşim de annesine soyluyordu gideceyimiz yeri. En son dayanamadim, eşimle konustum, sen evlisin, hesap vermeyi birak dedim. Kapidan ciktiginda soyle, agzimizdan ciktigi an degil, sen evlisin artik. Konusmamdan sonra annesine haber vermeyi birakti. Aslinda hesap vermek gibi gorunuyo ama aslinda bu bir aliskanlik. Bekarken annelerine her seyi soyledikleri icin evlendikten sonra da soylemeye devam ediyorlar. Ara-sira evli olduklarini hatirlatmak lazim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…