Ve bu from devam ederse bugün gelin olarak yazanlar dert yananlar yarın KV olarak karşımıza çıkacaktırHımm,evet, yaş ortalamasını hesaba katmadım,
sabahın erken saati ya,tam uyanamadım
demek ki,haklısınız şu dönemdeki kayınvaldelerin büyük bir kısmı teknolojik konulara yabancı.
Bu platformdan haberi bile yoktur çoğunun.
Sanırım 5 yıla kalmaz 'ay bu gelinden neler çekiyorum,bir el atın hanımlar' başlıklarını okuruz hep birlikte.
Valla 2 oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri ben de kendime acır oldum
Bu nedir ya?
Ay inanır mısın benim eşim tam tersiydi bilmiyorum ben zamanında öyle tanıdım onu. İlk zamanlarda öyleydi hatta kvnin aşırı zoruna gidiyodu habersiz gitmeler felan. 10 yaşındayken cıkıp giden kimseye haber vermeyen cocukmuş. Dışardan bakıncada kimseye eyvallahi olmayan tipler vardır ya öyle biri. Hiçte öyle değilmiş anam adamın içinden 10 yaşında cocuk çıktı.. son 1 senedir
ama bizde altlı üstlüyüz mutlaka haberi oluyor ben dedim ben giderken bi yere annemlere haber mi veriyorum dedim adama sustu...benimkide aynı bu üretimden galiba
bizde altlı üstlüyüz
çok afedersiniz s.çtığına kadar anlatır arayıp
sinir oluyorum da diyorum herhalde konuşacak birşey bulamıyolar ondan seslenmiyorum
ama nereye gideceğiz kim bize gelecek izin almak nedir kimseyi karıştırmam
Burdaki konulara bakınca şunu anlıyorum.
Kayınvaldeler gelinleri yüzünden adeta hayattan bezmiş ve konu bile açamayacak haldeler.
Ya da gelinlerini konu açacak kadar dikkate almayıp kendi hayatlarına bakıyorlar.
anası sağlam acıtasyon yapmış demek kiAy inanır mısın benim eşim tam tersiydi bilmiyorum ben zamanında öyle tanıdım onu. İlk zamanlarda öyleydi hatta kvnin aşırı zoruna gidiyodu habersiz gitmeler felan. 10 yaşındayken cıkıp giden kimseye haber vermeyen cocukmuş. Dışardan bakıncada kimseye eyvallahi olmayan tipler vardır ya öyle biri. Hiçte öyle değilmiş anam adamın içinden 10 yaşında cocuk çıktı.. son 1 senedir
O zaman kayınvaldenizin egosunu beslemeyi bırakın siz de.Valla tam tersi biliyor musunuz kv geziyor gülüyor oynuyor, sonra bir bahane bularak bana hayatı dar etmek için yol arıyor :) Dün kandil kutlaması yaptım mesela cevap vermeye bile tenezzül etmedi kendileri :) Egosu sayesinde beni hayattan bezdirdi asıl. Ararım sorarım giderim dönüş yapmaz cevap vermez kapıyı açmaz; kendi haline bırakırım aramıyor sormuyor beni ciddiye almıyor bir tek kocasıyla mı evlendi biz neyiz ki diyerek ilgi bekliyor...Anlayan beri gelsin.
merhabasizin yine iyi, biz ayni semtteydik , eski esim , pazara giderken bile arardı , annemlere geçerken aradı izin gibi bişeydi .
Varınca arardı , eve gelince aldığımız şeylerin fiyatlarını söylerdi .
Ben onların iletisimi herhalde boyle , küçük bir yerde yaşadıkları icin başka konuşacakları bişeyleri olmadığı icin sohbet amaçlı konuşuyorlar zannederdim , ayrıca babalık yapıyordu onlara .
Sinir olsam da asla söylemedim bu ne diye , gönlü kirilmasin hep mutlu olsun diye :))
şimdiki aklım olsa asla kabul etmezdim , bu ne böyle , büyü artik derdim .
Sen de önünü al en azından senin yanında yapmamaya baslar sonra da bırakır bu huyunu .
Ya benim rahmetli kayınvalidem hiç bir şeye karışmazdı . Kayınpederimde öyle . Bdv de öğrendim bu kaynana muhabbetinin bu kadar dert olduğunu . Bir de benim eşim yurtdışı bağlantılı çalışıyor . Haftada 3 gün yok . Ben arkadaşlarımla takılırım , yer içer gezerim . Sefan olsun kızım derler :)Oğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin
merhaba canim :)) ben simdi onlarsız çok çok mutluyum , onlari mutlu etmek icin degil kendimi mutlu etmek icin yaşıyorum . Yeniden dünyaya geldim gibi bisey bu .merhaba
sen nasılsın şimdi ??????
Valla gelinle oğlan yanımda olsun evine yatmadan yatmaya insin ,oğlan evlensede çalışsın maaşını kuruşuna kadar bana getirsin, ha öyle olmuyosa gelini rezil ederim hayatı zindan ederim huzur vermem kafasında bi kv var bende. Bende kendime acıyorum
Benim kayınvalidem konu açmayı beceremez
Valla tam tersi biliyor musunuz kv geziyor gülüyor oynuyor, sonra bir bahane bularak bana hayatı dar etmek için yol arıyor :) Dün kandil kutlaması yaptım mesela cevap vermeye bile tenezzül etmedi kendileri :) Egosu sayesinde beni hayattan bezdirdi asıl. Ararım sorarım giderim dönüş yapmaz cevap vermez kapıyı açmaz; kendi haline bırakırım aramıyor sormuyor beni ciddiye almıyor bir tek kocasıyla mı evlendi biz neyiz ki diyerek ilgi bekliyor...Anlayan beri gelsin.
ayni aprtmanda oturanlar icin hep bu yaziliyor ama.cok sacma ne yani ayni binada oturyor diye gesap vermeknya da bu tavirlara katlanmak zorunda mi ? Hadi tavirlar var sikayet etmeye de hakki yok mu cok sacma yani...huzursuz etmek isteyen her turli eder ayni binaya cok da gerek yok, biraz insan iliskilerini ayarlayip mesafe koymaya bakar bu isler, herkes ne istedigini cekinmeden soylerse daha mutlu olur...sen de esine soyle tabi ki rahatsiz oldugunuBunları altlı üstlü oturmayı kabul etmeden düşünecektiniz.
Kabul edince bunlar otomatik getirisi zaten.(istisnalar vardır elbet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?