Eşimin annesinden izin alır gibi herşeyde araması

Valla 2 oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri ben de kendime acır oldum

Bu nedir ya?

Valla gelinle oğlan yanımda olsun evine yatmadan yatmaya insin ,oğlan evlensede çalışsın maaşını kuruşuna kadar bana getirsin, ha öyle olmuyosa gelini rezil ederim hayatı zindan ederim huzur vermem kafasında bi kv var bende. Bende kendime acıyorum

Ay inanır mısın benim eşim tam tersiydi bilmiyorum ben zamanında öyle tanıdım onu. İlk zamanlarda öyleydi hatta kvnin aşırı zoruna gidiyodu habersiz gitmeler felan. 10 yaşındayken cıkıp giden kimseye haber vermeyen cocukmuş. Dışardan bakıncada kimseye eyvallahi olmayan tipler vardır ya öyle biri. Hiçte öyle değilmiş anam adamın içinden 10 yaşında cocuk çıktı.. son 1 senedir

10 yasinda gibi anasinin agzinin icine bakan bir adamla cocuk yapmak cesaret isi. Ben olsam olgunlasmamis bir adama hadi koca sifatini es kaza vermisim baba sifatini vermemek icin ugrasirdim.

Iyi fikirrrr

Ayyy lutfen bunu yap 1 1mirac Bi agzi acik kalsin da napiyosun desin sende bizde rahatlayalim.

Anası ona trip atmıştır şimdi küsüyordur güya anasının gönlünü yapmalar bunlar

Esiniz kendini baski altinda hissettigi icin hesap verme geregi duyuyor bence.sizin gormediginiz yerde kayinvalideniz yine nereye gittiniz neden gittiniz cok geziyorsunuz falan diye trip atiyorsa o da gonlunu yapiyor aklinca.

ben de gelecekteki gelinimi simdiden gormek istemiyorum, tiksindim kv lerden, bu kv ler işi bilmiyor salacan gelini, fazla sokmuycan evine, bak nasil gelin yaranmaya calisir kendini begendirmeye calisir, :) sümük gibi yapisiyolar afedersiniz:))
konu sahibi arkadas kv ye bisey deme eşinle konuş, bir savaşin icindesin her hamlen akilci olmali.

Izin istemek degilde haber vermek bu haberi olsun diye.
Bizde altli ustuz benim eşimde bazen oyle
Bende sinir oluyorum. Bide benimki biyere gidince anahtari birakmak istiyor .Kac kere tartistik ...Maleseff ki altli ustlu oturunca bu durumlar oluyor. Sabir diliyorum size.

Benim eşimde annesine çok düşkündür her insan gibi yani hergün annesi ile telefonda konuşur ve o esnada bi yere gideceksekte bunu söyler sizinki de böyleyse sorun etmeyin bence ama özellikle gideceksiniz diye arıyorsa ve izin alır gibi soruyorsa o zaman sorun olabilir bence biz altlı üstlü değiliz bu arada

Canım benımkı de oyle cok annecı asla annesınden bısey saklamaz herseyı sorar danısır haber verır ben de nefret edıyorum bu huyundan. Evlenelı 5 yıl olacak degısmedı adamm. Ne kavgalar ne kıyametler ne de alıp karsıma konusmalar fayda vermedı. Bosuna ugrasma boyle kabullenmeye ve yaptıklarını onemsememeye calıs. Can cıkmayınca huy cıkmaz ve erkekler asla degısmez.

Ah ah benim kaynanam da ben çektim gelinime çektirmem diyenlerdendi . Ama eski konularimi bi okusan kendi kv sinden beterrrr valla o kadina kurban olsun hic degilse sevmiyomuş belli ediyormuş bizim ki 2 yüzlü anlatsam bitmez.
Aha bı an kendim yazdım sandım..
Ama benimki oskara aday,öyle Melek yüzlü ki gerçek yüzünü gormem 18 yilimi aldı..Allah'a havale ettim..şu mübarek günde..

sizin yine iyi, biz ayni semtteydik , eski esim , pazara giderken bile arardı , annemlere geçerken aradı izin gibi bişeydi .
Varınca arardı , eve gelince aldığımız şeylerin fiyatlarını söylerdi .
Ben onların iletisimi herhalde boyle , küçük bir yerde yaşadıkları icin başka konuşacakları bişeyleri olmadığı icin sohbet amaçlı konuşuyorlar zannederdim , ayrıca babalık yapıyordu onlara .
Sinir olsam da asla söylemedim bu ne diye , gönlü kirilmasin hep mutlu olsun diye :))
şimdiki aklım olsa asla kabul etmezdim , bu ne böyle , büyü artik derdim .
Sen de önünü al en azından senin yanında yapmamaya baslar sonra da bırakır bu huyunu .

benimkide aynı bu üretimden galiba
bizde altlı üstlüyüz
çok afedersiniz s.çtığına kadar anlatır arayıp
sinir oluyorum da diyorum herhalde konuşacak birşey bulamıyolar ondan seslenmiyorum
ama nereye gideceğiz kim bize gelecek izin almak nedir kimseyi karıştırmam

Biara bende öyleydim :)
İlk evlendigimiz zamanlarda herşeyimi anneme haber veriyordum ki normalde o kadar paylasımımız yoktu evlendik hemen biz suraya gidiyoruz biz simdi ucaga bindik indik vs vs eşim bozmasaydı belki akıllanmazdım :)
Ama sizin yeni değil sanırım kendisiyle konusmayı deneyin bence

Oğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin
Burdaki konulara bakınca şunu anlıyorum.
Kayınvaldeler gelinleri yüzünden adeta hayattan bezmiş ve konu bile açamayacak haldeler.
Ya da gelinlerini konu açacak kadar dikkate almayıp kendi hayatlarına bakıyorlar.

Benim kayınvalidem konu açmayı beceremez
Hımm,evet, yaş ortalamasını hesaba katmadım,
sabahın erken saati ya,tam uyanamadım
demek ki,haklısınız şu dönemdeki kayınvaldelerin büyük bir kısmı teknolojik konulara yabancı.
Bu platformdan haberi bile yoktur çoğunun.
Sanırım 5 yıla kalmaz 'ay bu gelinden neler çekiyorum,bir el atın hanımlar' başlıklarını okuruz hep birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…