- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Valla 2 oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri ben de kendime acır oldum
Bu nedir ya?
Hahahahahahahaha ya kiyamam Allah bağışlasın. Bide simdiki nesil daha bilmiş oldu ya benim gelinim olsa parcalar heralde beni
Valla gelinle oğlan yanımda olsun evine yatmadan yatmaya insin ,oğlan evlensede çalışsın maaşını kuruşuna kadar bana getirsin, ha öyle olmuyosa gelini rezil ederim hayatı zindan ederim huzur vermem kafasında bi kv var bende. Bende kendime acıyorumValla 2 oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri ben de kendime acır oldum
Bu nedir ya?
Ay inanır mısın benim eşim tam tersiydi bilmiyorum ben zamanında öyle tanıdım onu. İlk zamanlarda öyleydi hatta kvnin aşırı zoruna gidiyodu habersiz gitmeler felan. 10 yaşındayken cıkıp giden kimseye haber vermeyen cocukmuş. Dışardan bakıncada kimseye eyvallahi olmayan tipler vardır ya öyle biri. Hiçte öyle değilmiş anam adamın içinden 10 yaşında cocuk çıktı.. son 1 senedirEe tabı anne kız bıle yerı gelıyor anlasamıyor normal degıl mı? Ufak tefek sıkayetler olur ben takmam yuzune de soylerım. Burda ne kv ler gorduk gerçekten yuva bozan, ne kocalar gorduk anasının etegının altından cıkamayan.
Evlenmiş kocaman adam annesınden ızın alıyor normal mi? Asırı komık anormal bır durum.
Boyle konulara sok oluyorum cocuk mu bu ya :) gelısememıs galıba evlenmeseymıs.
Ay inanır mısın benim eşim tam tersiydi bilmiyorum ben zamanında öyle tanıdım onu. İlk zamanlarda öyleydi hatta kvnin aşırı zoruna gidiyodu habersiz gitmeler felan. 10 yaşındayken cıkıp giden kimseye haber vermeyen cocukmuş. Dışardan bakıncada kimseye eyvallahi olmayan tipler vardır ya öyle biri. Hiçte öyle değilmiş anam adamın içinden 10 yaşında cocuk çıktı.. son 1 senedir
Cok komik ya
Ne demek, anne bir arkadasa gitcez haberin olsum
Desene esine; sen kac yasindasin ya?
Annene neden soruyorsun?
Evlenecek yasa gelmeden evlenmis senin ki.
Sen de annene haber ver bundan sonra.
Ara onun yaninda ..anne haberin olsun suraya gidicez..de
Aha bı an kendim yazdım sandım..Ah ah benim kaynanam da ben çektim gelinime çektirmem diyenlerdendi . Ama eski konularimi bi okusan kendi kv sinden beterrrr valla o kadina kurban olsun hic degilse sevmiyomuş belli ediyormuş bizim ki 2 yüzlü anlatsam bitmez.
sizin yine iyi, biz ayni semtteydik , eski esim , pazara giderken bile arardı , annemlere geçerken aradı izin gibi bişeydi .Kızlar sinir oluyorum ya. Altlı üstlüyüz zaten ne zaman girip çıktığımızı biliyolar. Bi arkadaşımıza oturmaya gidicektik, hemen annesini arıyo cagırdılar ısrar ettiler biz onlara gidicez haberin olsun diyor. Anneside iyi ne diyim sen bilirsin git diyor sanki izin verirmis gibi havalara giriyor. Bi yandanda ne diyim derken istemediğini belirtiyor. Zaten aram pek yok,ben hiiiç söylemem konuşmam gidicez vs diye.
Her gittiğimiz yer zaten gözlerine batıyor .sinir oldum gene. Sizce tepki vermem gerekir mi yoksa eşimin bu çocuk gibi hallerine katlanmam mı gerek. Ay onu öyle görünce nefret ediyorum ya
Burdaki konulara bakınca şunu anlıyorum.Oğlu olana acıyorum artık
Aman buneya hergun kırk tane kaynana konusu açılır mı ya
Bir kaynanada çıkmaz ki gelinin böyle desin
Benim kayınvalidem konu açmayı beceremezBurdaki konulara bakınca şunu anlıyorum.
Kayınvaldeler gelinleri yüzünden adeta hayattan bezmiş ve konu bile açamayacak haldeler.
Ya da gelinlerini konu açacak kadar dikkate almayıp kendi hayatlarına bakıyorlar.
Hımm,evet, yaş ortalamasını hesaba katmadım,Benim kayınvalidem konu açmayı beceremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?