• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin annesine yakalandik

konu sahibi kayınvalideye yakalnmş o anki durum kayınvalideden bişey olmaz diye düşündüm ama sonra senin mesajını okuyunca içimden doru sölüyor geçenlerde böle olayı ben yaşadım ewiniz yok mu sizin diye geçirmiştim çok sinir olmştm...

artık psikolojm mi bozuldu nedir anlayamıyorum :KK43:
Bunun bozuk psikolojiyle alakası yok bence. Alışkın değiliz kültür olarak buna bu kadar. Ha bunu gerçekten normal bulan arkadaşları olup da söyleyenlere son derece saygılıyım, ama bunu çağdaşlık unsuru olduğunu düşünüp de kendi düşündüğünden farklı söyleyen gurubu eleştiriyorum ben konuyu eleştirmekten ziyade.

Konunun geneli desteklemiş de çok fazla çelişkili bir durum.

Seninki cok farkli ve haklisin. Goz gore gore ne gerek var oyle harekete. Ayrica yaninda esin olsaydi nah yaparlardi.
Neresi farklı ki? Biri koridor; biri araba?

Gören biri kvalide; biri elti.

Ama neden ikisinde de belli “o an istemişler”. Kocası değil mi sonuçta

Detaylar o kadar önemli olsaydı hiç çıkılmazdık koridor olayından.

Neresi farklı ki? Biri koridor; biri araba?

Gören biri kvalide; biri elti.

Ama neden ikisinde de belli “o an istemişler”. Kocası değil mi sonuçta

Detaylar o kadar önemli olsaydı hiç çıkılmazdık koridor olayından.

Koridorda operken kayinvalidenin gorme ihtimalini dusunmemisler. O an gelmez sanmislardir. Ne biliyim ayrintilari bilmiyorum. Nasil bir ev bilmiyorum. Kv gelince ayrilmislar. Yani ben yapmam kv nin gorme ihtimali olan bi yerde. Annemin evinde bizim icin dosedikleri kocaman yatak odamiz var. Ben orda sevisemeuen bi insanim annemler evde diye :) yine de goreceli olarak daha normal geldi..

Ama digerinde anladigim elti arabanin icindeyken bile bile opusmusler ya. Cok cirkin geldi bana.

Koridorda operken kayinvalidenin gorme ihtimalini dusunmemisler. O an gelmez sanmislardir. Ne biliyim ayrintilari bilmiyorum. Nasil bir ev bilmiyorum. Kv gelince ayrilmislar. Yani ben yapmam kv nin gorme ihtimali olan bi yerde. Annemin evinde bizim icin dosedikleri kocaman yatak odamiz var. Ben orda sevisemeuen bi insanim annemler evde diye :) yine de goreceli olarak daha normal geldi..

Ama digerinde anladigim elti arabanin icindeyken bile bile opusmusler ya. Cok cirkin geldi bana.
Benim ikisi de aynı. Yani elti önden görmeseymiş madem ya da görme ihtimalini düşünmediler aynen koridorda ateşlenenler gibi. Yani bu öyle bir an ki demek vakit ve insan kavramı hesaplanamıyor.:KK45:

Koridorda da kpeder de görebilirdi, eşinin erkek kardeşi de.

Ben tabulardan çok uzak biriyim, saygı kriterlerim falan standart değil sigarayla saygının olmayacağını düşünmek gibi.

Ama koridorda öpüşmek bir taraftan planlı yakalanmak bile olabilir. Kvalideye gönderme. “baaak çok mutluyuz “ diye. Tabi kişileri tanımadığımız için kesin nedeni budur diyemeyiz ama bu bile olabilir yatak öncesi öpüşmenin.

BenIpek BenIpek Bence su konudan uzaklas biraz.
Anliyorum cok ilgini cekti,ama her güzel seyin bir sonu vardir degil mi?
Illa dogru budur diye kendini parcalamana gerek yok ki..Sana zarar:):)
Sonu mu geldi yoksa? Konu mu kapandı?

Bir konu açıyorsan gelen her yoruma karşı açık olman gerekir bence ki ben senin şahsına bir şey demedim. Farkındaysan senin dışında bir sürü yorumum var. Ama eleştiriye açık olmayınca cımbızlanıyor tabi.

Sonu mu geldi yoksa? Konu mu kapandı?

Bir konu açıyorsan gelen her yoruma karşı açık olman gerekir bence ki ben senin şahsına bir şey demedim. Farkındaysan senin dışında bir sürü yorumum var. Ama eleştiriye açık olmayınca cımbızlanıyor tabi.
Yok ben sana uzuluyorum gercekten
Bu kadar kaptirma yani.. Senin iyiligin icin konumu bile kapatabilirim bak,istermisin soyle lutfen bana cekinme tamam?opuyorum

Misafirlikte , koridorda opusmeyi goze aliyorsan, birinin gorme ihtimalini de zaten goze almissindir. Kayinvalidenin evinde amcan gorecek degil herhalde. Bir sure gitmeyebilirsin ama unutulur mu dersen hayir unutulmaz.

Yok ben sana uzuluyorum gercekten
Bu kadar kaptirma yani.. Senin iyiligin icin konumu bile kapatabilirim bak,istermisin soyle lutfen bana cekinme tamam?opuyorum
Cımbızladığın gibi bir de eksik okuyorsun. Yani oku öyle yorum yap madem laf yetiştirmek istiyorsan.

Kendi düşüncem doğru diye parçalamıyorum kendimi. Okusaydın eğer birkaç mesaj yukarıda “düşünceler özgündür” ifadesi kullandım.

Deseydim eğer “ne takacaksın kvalideni o senin kocan değil mi helal olsun devam” o zaman sorun olmazdı yazdıklarım. Halbuki ikisi de düşünce. Sadece birbirinin zıttı. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım.

Cımbızladığın gibi bir de eksik okuyorsun. Yani oku öyle yorum yap madem laf yetiştirmek istiyorsan.

Kendi düşüncem doğru diye parçalamıyorum kendimi. Okusaydın eğer birkaç mesaj yukarıda “düşünceler özgündür” ifadesi kullandım.

Deseydim eğer “ne takacaksın kvalideni o senin kocan değil mi helal olsun devam” o zaman sorun olmazdı yazdıklarım. Halbuki ikisi de düşünce. Sadece birbirinin zıttı. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım.
Neden rahatsiz olayim ki? Senin yazdigin bir cok seyi begendim hatta..
Ama sayfalarca kendi fikrini dayatmaya calisip sonra da " aman bana ne herkes ozgurdur,herkesin kendi dusuncesidir" vs demek ne kadar dogru.. Elestiriye benim kadar acik bir insan yoktur su yeryuzunde
Benim kizdigim elestiri degil sabote..
Bir kere yorum yapip gecersin herkes gibi.. 10 sayfa kendi fikrini yazmak zorunda degilsin yani .. Umarim anlatabildim
Ha cok yazmak istiyorsan ac bir konu ,sabahlara kadar yaz,cekirdek citliyerek hem de ;);)

Neden rahatsiz olayim ki? Senin yazdigin bir cok seyi begendim hatta..
Ama sayfalarca kendi fikrini dayatmaya calisip sonra da " aman bana ne herkes ozgurdur,herkesin kendi dusuncesidir" vs demek ne kadar dogru.. Elestiriye benim kadar acik bir insan yoktur su yeryuzunde
Benim kizdigim elestiri degil sabote..
Bir kere yorum yapip gecersin herkes gibi.. 10 sayfa kendi fikrini yazmak zorunda degilsin yani .. Umarim anlatabildim
Ha cok yazmak istiyorsan ac bir konu ,sabahlara kadar yaz,cekirdek citliyerek hem de :KK66::KK66:

Bence sen Türkçeyi yanlış ve eksik biliyorsun ki kullandığın kelimeleri ya yanlış seçiyorsun ya da anlamını bilmeden kullanıyorsun.

Sabote etmek derken aşağıdaki hangisini demek istedin acaba?

sabote (nedir ne demek)
  1. Baltalama.
etmek (nedir ne demek)
  1. Bir işi yapmak
    Örnek: Şemsi, sıra düştükçe emlak komisyonculuğu ediyordu. H. Taner
  2. Bir durumu ortaya çıkarmak.
  3. "İyi, kötü" zarflarıyla birlikte davranmak.
  4. Bulmak, erişmek
    Örnek: Hemşerileri gelir, kemençe gibi bir çalgıyla sabahı ederlerdi. R. H. Karay
  5. Birini bir şeyden yoksun bırakmak.
  6. Vermek.
  7. Eşit değer kazanmak.
  8. Herhangi bir değerde olmak
    Örnek: Kira dâhil olduğu hâlde aylık masrafımız tam beş lira ediyordu. Ö. Seyfettin
İkinci olarak da açılan her konuya eşit derecede yorum yapma hakkına sahip herkes. Bunu konu açan belirlemiyor henüz. Ama istersen bir forum açıp yorumcuları kendine göre seçebilirsin.

Bence sen Türkçeyi yanlış ve eksik biliyorsun ki kullandığın kelimeleri ya yanlış seçiyorsun ya da anlamını bilmeden kullanıyorsun.

Sabote etmek derken aşağıdaki hangisini demek istedin acaba?

sabote (nedir ne demek)
  1. Baltalama.
etmek (nedir ne demek)
  1. Bir işi yapmak
    Örnek: Şemsi, sıra düştükçe emlak komisyonculuğu ediyordu. H. Taner
  2. Bir durumu ortaya çıkarmak.
  3. "İyi, kötü" zarflarıyla birlikte davranmak.
  4. Bulmak, erişmek
    Örnek: Hemşerileri gelir, kemençe gibi bir çalgıyla sabahı ederlerdi. R. H. Karay
  5. Birini bir şeyden yoksun bırakmak.
  6. Vermek.
  7. Eşit değer kazanmak.
  8. Herhangi bir değerde olmak
    Örnek: Kira dâhil olduğu hâlde aylık masrafımız tam beş lira ediyordu. Ö. Seyfettin
İkinci olarak da açılan her konuya eşit derecede yorum yapma hakkına sahip herkes. Bunu konu açan belirlemiyor henüz. Ama istersen bir forum açıp yorumcuları kendine göre seçebilirsin.
Turkcem senin kadar iyi degil evet ama sen cok iyi anladin eminim.Akillisin sen;)dikkate alirsan sevinirim. Mckss

Turkcem senin kadar iyi degil evet ama sen cok iyi anladin eminim.Akillisin sen:KK66:dikkate alirsan sevinirim. Mckss
Bu ne şimdi kib tehdit mi?

Sadece kendi düşündüklerimi söylediğim için mi şimdi?

Buyur milyon kez kible?

Şahsına hakaret olarak algılayacak bir zihniyetin eşiyle rahat olması da ayrı bir çelişki bana göre. Bence önce her şey düşünceyi ifade rahatlığında başlar.

Bu ne şimdi kib tehdit mi?

Sadece kendi düşündüklerimi söylediğim için mi şimdi?

Buyur milyon kez kible?

Şahsına hakaret olarak algılayacak bir zihniyetin eşiyle rahat olması da ayrı bir çelişki bana göre. Bence önce her şey düşünceyi ifade rahatlığında başlar.
Yo hic kib yapmak aklimin ucundan bile gecmedi,kolay kolay kullanmam da o butonu.lutfen daha fazla uzatmayalim belli ki uzlasamiyacagiz..

Yo hic kib yapmak aklimin ucundan bile gecmedi,kolay kolay kullanmam da o butonu.lutfen daha fazla uzatmayalim belli ki uzlasamiyacagiz..
Amaç zaten orta bir yol bulmak değil ki. Neden uzlaşmakta ısrarcı olalım ki?

Öyle bir ısrarım yok. Konunun akışına bağlı diğer kullanıcılardan yorum yaparım.

Back
X