- Konu Sahibi HaziiranGecesii
Kızlar uzatmayın boşverin ipek sende uzatma istersen kırmaya gerek yok
sanada geçmiş olsun Aylincik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben uzatmıyorum. Bana göre ortada bir tartışma da yok. Kırgınlığım hiç yok zaten. Öyle olsa mekanı terk ederim.Kızlar uzatmayın boşverin ipek sende uzatma istersen kırmaya gerek yok
Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde![]()
Cinsellige duskundur kendisi.Kaynana da pek fenaymış. İnsanın yüzüne vurup utandırmanın ne gereği var :) Oğlunu leylekler mi getirmiş sanki ?
Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde![]()
Sen sıkıstır benim gibi.. Ama kendi evinin koridorunda:)benimki de her tenhada sıkıştırsa keşke..
birilerine yakalanmaya razıyım...
Bende desteklemiştim ama hiç bu açıdan düşünmemiştim...
böyle bişey benm başıma gelmişti...
benm görmcemle eşi çok fena kudurmuşlardı öpüştüler dokundular nerdeyse daha ileri gidebilecek durumdalardı..
3 ümüz arabadaydık eşim arkamızdan geliyordu başka arabayla bende görmcemlerin arabasına bnmiştim...
arkada ben önde de onlar kendimi öle kötü hissettimki ewe döndüğümüzde ağlamıştım eşime de anlatmıştm ablanlar böle böle yaptılar ben sizin gelininizim ewinde yapsınlar bnm yanmda nie kuduruolar demiştim...
bizim cnsel anlamda problemimiz olduğu için ister istemez çok alınmıştm ve üzülmştüm....
yine de gerçekten ewinde yapmak lazım insnların özel hayatı 4 duvar arasında kalır milletn gözü önnde yapılmaz..
konu sahibi yakalnmş ama ben direkt gördm yani karşmda yaptkları için....
Sen sıkıstır benim gibi.. Ama kendi evinin koridorunda:)
ben olsam hemen ustumu başımı değişir,o ben değildim havasına girerdim..
Bastaki tespitin yerinde olabilir ama sonrasında biraz abartmıssın meseleyi bence. Tespit yapcam diye cok alakasız seyler yazmıssın...benim görüşüm tabisiBenim ikisi de aynı. Yani elti önden görmeseymiş madem ya da görme ihtimalini düşünmediler aynen koridorda ateşlenenler gibi. Yani bu öyle bir an ki demek vakit ve insan kavramı hesaplanamıyor.
Koridorda da kpeder de görebilirdi, eşinin erkek kardeşi de.
Ben tabulardan çok uzak biriyim, saygı kriterlerim falan standart değil sigarayla saygının olmayacağını düşünmek gibi.
Ama koridorda öpüşmek bir taraftan planlı yakalanmak bile olabilir. Kvalideye gönderme. “baaak çok mutluyuz “ diye. Tabi kişileri tanımadığımız için kesin nedeni budur diyemeyiz ama bu bile olabilir yatak öncesi öpüşmenin.