• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin annesine yakalandik

Asansorde esim beni opuyodu asko depresti adamin birden.nerden bilirdik asansorun kapisi acilir acilmaz karsi komsumuzla burun buruna gelecegimz...her karsilastigimzda yerin dibine giriyodm utancimdan allahtan tasindikta bu kabusum bitti:-D

Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim :KK43:
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım:D
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:

Kaynana da pek fenaymış. İnsanın yüzüne vurup utandırmanın ne gereği var :) Oğlunu leylekler mi getirmiş sanki ?

Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim :KK43:
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım:D
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:

benimki de her tenhada sıkıştırsa keşke..
birilerine yakalanmaya razıyım...

Bende desteklemiştim ama hiç bu açıdan düşünmemiştim...

böyle bişey benm başıma gelmişti...

benm görmcemle eşi çok fena kudurmuşlardı öpüştüler dokundular nerdeyse daha ileri gidebilecek durumdalardı..

3 ümüz arabadaydık eşim arkamızdan geliyordu başka arabayla bende görmcemlerin arabasına bnmiştim...

arkada ben önde de onlar kendimi öle kötü hissettimki ewe döndüğümüzde ağlamıştım eşime de anlatmıştm ablanlar böle böle yaptılar ben sizin gelininizim ewinde yapsınlar bnm yanmda nie kuduruolar demiştim...

bizim cnsel anlamda problemimiz olduğu için ister istemez çok alınmıştm ve üzülmştüm....

yine de gerçekten ewinde yapmak lazım insnların özel hayatı 4 duvar arasında kalır milletn gözü önnde yapılmaz..

konu sahibi yakalnmş ama ben direkt gördm yani karşmda yaptkları için....

Valla hiç kusuruma bakmayın ama görümcenizle eşinizin yaptıkları edepsizlik, terbiyesizlik ve hatta medeniyetsizlik. Kudurmak falan da ne?
Bana sizin tepkiniz de ilginç geldi. Siz arabadayken yanınızda sevişmelerinden rahatsız olmayıp, cinsel güçlerine imrendiğinizden üzülmeniz çok garip.
Bir de arabayı siz mi sürüyordunuz?

Sen sıkıstır benim gibi.. Ama kendi evinin koridorunda:)

ben hep yapıyorum ondan g.tü kalktı benimkinin..
bi de öpüşmeyi sevmiyorum diyo..
1 yıllık evliyim..yanarımda kocamla 1 kere bile ateşli öpüşemediğime yanarım..
adamın tarzı değilmiş öpüşmek...öyle diyo..peehh...:KK53:

Ayyyy neyden utanıyorsunuz! Kocanız o sizin. İsterseniz sevgiliniz olsun kimin kimi nerede kıstırdığının ne önemi var. Anı yaşayın. Savaşmayın sevişin :KK68:

ayy çok komik :KK53: bence de komik tarafından bakın flört eden sevgililer değilsiniz ki "yakalanmak" fiilini kullanasınız :KK53:
daha çok "basıldık" mı demeliydiniz hihihihhih:KK53:

Benim ikisi de aynı. Yani elti önden görmeseymiş madem ya da görme ihtimalini düşünmediler aynen koridorda ateşlenenler gibi. Yani bu öyle bir an ki demek vakit ve insan kavramı hesaplanamıyor.:KK45:

Koridorda da kpeder de görebilirdi, eşinin erkek kardeşi de.

Ben tabulardan çok uzak biriyim, saygı kriterlerim falan standart değil sigarayla saygının olmayacağını düşünmek gibi.

Ama koridorda öpüşmek bir taraftan planlı yakalanmak bile olabilir. Kvalideye gönderme. “baaak çok mutluyuz “ diye. Tabi kişileri tanımadığımız için kesin nedeni budur diyemeyiz ama bu bile olabilir yatak öncesi öpüşmenin.
Bastaki tespitin yerinde olabilir ama sonrasında biraz abartmıssın meseleyi bence. Tespit yapcam diye cok alakasız seyler yazmıssın...benim görüşüm tabisi ;)

Back
X