Eşimin annesiyle başımız dertte :( bıktım artık bıktırdı:((

:19:
canım benim beddua ederek bi yere varamassın.
ben sana resmi nikahı boşver dini nikahı kıy demedim ikiside önemli ve resmi nikah ŞART senin bu bahsettiğin kuralı canı gönülden destekliyor ve katılıyorum ayrıca.
ama dini nikahta ŞART
Ve bunun ilk geceden önce yapılması gerekli.

bana değildi sanırım bu sözler:27:
arkadaşım herkesin hassasiyeti farklı bilemiyeceğiz değil mi
ben bu konuda hassasım sen hassassın ama
karşımızdaki olmayabilir
öncelikle bizim dinimiz hoşgörü dini
bunu daha güzellikle anlatıp karşı tarafı diklendirmememk lazım
bak ne anladı
niçin beddua ediyor peki tahmin edebiliyor musun
madem siz böyle anlıyorsunuz ben de allaha havale ediyorum diye karşı savunmaya geçerek
kızdırmayalım, böyle konularda kopartmayalım ki
yarın birgün başka bi yerde ne sert insanlarsınız siz anlatmayı bilmiyorsunuz demesin başka bi konuda
bıktırmmayalım sevdirelim lütfen

diyanet kabul etmiyor resmi nikahsız dini nikah basvurusunu arkadasım siz sokaktaki camideki imamamı tanıdık bi imamamı kıydırıyorsunuz nikahı, bu mudur dini nikah , hayır!!!! önce resmi nikah kıyılır bu cumhuriyette!!! sonra diyanet basvuru kabul eder, aile cüzdanı olmadan kabul etmiyor basvuru

ben yaptırmıcam demedim ayrıcaa, anlamak istediginiz yerlerden anlamışsınız

yazıklar olsunki ben bu kadar mutsuzken destek yardım beklerken takıldıgını ve allah gibi beni yargıladıgınız şeye bakın yazıklar olsun. haramı helalı allahım size göstersin, bu kadar slüyorum

DAHA TEK LAFIM YOK BİTMİŞTİR KK BENİM İÇİN BURDA
canım sakin ol biraz,öyle sanıyorum ki çabuk pes eden ,vazgeçen bir yapın var tabiri caizse pire için yorgan yakıyorsun derler ya işte öyle.evet anlatılmak istenen bazı şeylerin uslubu sert ve nezaketsiz oldu ama KK dan ayrılmanı gerektirmez ki bunlar burası büyük bir paltform herkese de açık dolayısı ile binbir çeşit insan var herkes aynı değil yorumlar farklı olur.anlatma uslubuna kızman doğru,gitmek istemen bence yanlış.tabii genede sen bilirsin...

Son düzenleme:
civcivy..... lütfen dini nikahla ilgili yorumlara bu kadar takılıp daha fazla kendini üzme.....sen evliliğin öncesi ve sonrasında yaşadıklarından dolayı zaten yıpranmış ve üzülmüşsün.....Allahla kul arasına girilmez derler....herşeyin en güzelini yaradan bilir kızım....izninle kızım diyorum zira torun torba sahibi bir büyüğün olarak konunun nerden nereye gelmesine üzüldüm....herşey insanlar için bu hayatta....allah senin ve eşinin yardımcısı olsun evliliğiniz bozulmasın.....:kkk:

sağolun allah razı olsun
yok diyen desin artık umrumda değil:(((( önemlideğil ben haram iş yemişim, resmi nikahım var haram eşim bana, varsın öyle olsun, sağolun:((((( çok sağolun:(((((
artık uyusam iyi olur
kk da bitmiştir benim için
allah yardımcım olsun hoşçakalın

haramımı helealimi size sormadım ben:(((((((((((((
ben resmi nikahımı yapmışım, duyurmuşum aleni, şahitlerim var, ne haramından bahsediyorsun, eşim helalimdir allah huzurunda, örf adetler değişebilir, budereceye vardıracak laflar duymak çok üzdü beni ki gercektenhaksızsınız:(((((
evlenmeden önce ilişkiye girip evlenen insanlar var, ilişkiyi bırak öpüşenlerde var bu da gunah ne farkı var, onlardamı haramla başladı onlarındamı bahanesi bu olsun ya bu nasıl bi mantık, benim derdim ne siz neden bahsediyosunuz,ki ben evlenmişim resminikahım var allahım huzurnda belgeli resmi, :((((((((((((
çok üzdünüz beni çok yaraladınız:((((((
önemli değil sizde söyleyin haram iş yedim evet kapı gibi nikahlı eşim haram bana evet, allahmısınız yaa allahtandamı korkmuyosunuz:((((((((( k, yaptırıcam diyanete başvurup ama zamanımız olmadı gecenin 12sinde ayaklarım şiş yorgun mahvolmuş haldeydim ki, eşim helalimdi allahım huzurunda evlendim:(((((((((((

herkes kendinden soruumlu...:nazar:

din işlerinde Allah ile kul arasına girilmez........bu gibi durumlarda kişiler kendinden sorumludurlar....lütfen kızlarr......:20:

diyanet kabul etmiyor resmi nikahsız dini nikah basvurusunu arkadasım siz sokaktaki camideki imamamı tanıdık bi imamamı kıydırıyorsunuz nikahı, bu mudur dini nikah , hayır!!!! önce resmi nikah kıyılır bu cumhuriyette!!! sonra diyanet basvuru kabul eder, aile cüzdanı olmadan kabul etmiyor basvuru

ben yaptırmıcam demedim ayrıcaa, anlamak istediginiz yerlerden anlamışsınız

yazıklar olsunki ben bu kadar mutsuzken destek yardım beklerken takıldıgını ve allah gibi beni yargıladıgınız şeye bakın yazıklar olsun. haramı helalı allahım size göstersin, bu kadar slüyorum

Asıl sen benim ne demek istediğimi anlamamakta ısrar ediyosun resmi nıkahımı kıydım düğünden önce demedinmi ohalde resmi nikahtan sonra gidip
dinayete evlilik cüzdanınla dini nikahını kıydırabilirdin demek istedim ben.
ilk geceden sonra yapılmaz dini nikah bu kuralı ben koymadım biliyosun
tekrar söylüyorum konuya müdahale etmemin nedeni kayınvaliden ama bu konu içerisindeki bişeyle ilgilide fikir beyan edmiyecektim ise konuyu neden yoruma açtın?

canım sen bunara takılma
eşine HUZUR VER HUZUR
erkekler huzur sever
ben nişanlımla 4 yıldır birlikteyim sorarım sıkıldın mı benden
yok der huzur veriyorsun sen bana sakinleştiriyorsun
ki ben sakin bi insan değilim ama eş başka bişi

dediğim gibi
tatlım sen üzülme içini ferah tut eşini de sıkma sürekli
bak annesi böyle yapıyorsa sen azıcık akıllı olup keendine bağlamak yerine
napıyorsun sende aynı annesi gibi dırdır ediyorsun
tatlım bak eşin biraz da mesleki olarak iyi bir konumdaysa herkes için demiyorum ama
yarın birgün adam gider iki tatlı laf söyleyen kadının yanına
bak güzelim bu işler böyle neden çünkü adam aradığı sevgiyi annede de eşde de bulamazsa
hooooop huzur bulacağı başka bir yere
ille bu başka kadın olmaz
işine gücüne verir kendini sende 2 gün sonra gene ağlarsın
rşim ilgilenmio benle diye
canım sen akıllı ol madem kaynanan u kadar sıkıyor bu adamı
sen huzur ver evine bağla..

sağolun allah razı olsun
yok diyen desin artık umrumda değil:(((( önemlideğil ben haram iş yemişim, resmi nikahım var haram eşim bana, varsın öyle olsun, sağolun:((((( çok sağolun:(((((
artık uyusam iyi olur
allah yardımcım olsun hoşçakalın

bi konu acmissin arkadasim bu tür yorumlara acik oman lazim...bazen konular farkli yerlere gidebilior bunada acik olman lazim..illa herkes sana sen haklisin diecek degil elbet farkli dusuncelerdede bulunacaklar...sana haklisin demediler die elestirdiler die kk bitmistir benim icin demen cok yanlis kk internete bisey yazdiginda muhakkak cvblarindan birinde kkdan ogrenebiliorsun...degerli bi site burasi tabi degerini bilene;)

dini nikah konusunda yanılıyorsunuz beşeriz şaşarız diyip bence bu konuyu güzel bi şekilde sahih deliller içeren kaynaklardan araştırın bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu çok ama çok önemli bir konu aksi halde gerçekten zina olur:((

allah yardımcım olsun hoşçakalın[/QUOT

kk bütün kadınlara açık, herkesin fikir ve düşüncelerini, sıkıntı ve streslerini bazende güzellikleerini paylaştığı bir paylaşım sitesi olduğuna göre neden bitsin ki sizin için....sizi anlıyanlar, derdinize ortak olmak isteyenler ve yardımcı olmak isteyenler her zaman burada yanınızda olacaktır....pes etmek yok civcivy......:kkk:

dini nikah konusunda yanılıyorsunuz beşeriz şaşarız diyip bence bu konuyu güzel bi şekilde sahih deliller içeren kaynaklardan araştırın bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu çok ama çok önemli bir konu aksi halde gerçekten zina olur:((

değil mi araştırmk en güzeli....
bilen bir insandan bilgi almak
ama az önce arkadaşa da çok yüklenildi
çünkü bizler anlatırken böyle şeyleri korkutmadan sevdirerek anlatmak yükümlülüğündeyiz....
çünkü tam tanımayan bir insanı korkutup kaçırabileceğimizi unutuyoruz hep...

Kızlar sinirden üzüntüden karışık yazmışım düzeltmeye çalıştım şimdi, umarım ifade edebilmişimdir şimdi,
Kızlar eşimle konuştum devamlı konuşuyorum, evlenmeden öncede daha nişanlıykende bunaltıyordu ama
akrabalarıyla,ben onlara gittiğimde sürekli evi dolduruyordu, alışcaksın diyordu bana,yorgunduk eşya bakıyorduk evlenmeden önce, yine dolduruyordu akşamları misafirle, biz böyleyiz baskısı yapıyordu, neyse bunun gibi bi sürü şey, işte sen bize uygunmusun değilmisin diyorlar akrabalarım komşularım diye söylüyordu sürekli, nişanımdan 3 gun önce bu laflar edilirmi,hep üzdü beni,
uyardı nişanlım benim zorlamalarımla hep onu ama kadın anlamıyor,biraz düzeltir gibi olmuştu, evlenince düzelir diyordu nişanlım, yok daha fena oldu kızlar:((
her gun eli telde, balayında daha 1 gun olmuşken eşim uyardı, kavga ettik tadımızı kacırdın dediği halde,devam etti, şimdide beni aramaya başladı, kızım o benim, özlüyorum sizi deyip deyip bunaltmaya sömürmeye başladı iyice, artık kudurdu sanırım anlamıyorum ipin ucunu kaçırdı kızlar:((

eşinle olmaz sen tepkini dile getireceksin gerekirse kötü olcaksın ama sen bigün çıldır bak ondan sonra arıyormu..buarada benim de başıma geldi benzer bişey..kayınvalidem evlendiğim ilk zamanlar ilk aylar diyim bunaltmıştı beni hergün arıyor napıyonuz ne ediyonuz diye bazen açıyorum bazen açmıyordum eşime söylüyorum ama değişen bişe yok ne olcak kadın merak ediyor deyip tepkisiz kalıyordu..bi de sürekli beni arıyor oğlunu aramıyor ama beni arar aramaz oğlunu soruyordu..kıskanıyor oğlunu aynen.

naptım hattımı değiştirdim bi bahaneyle tarife değişince çok yazmaya başladı ona arayamıyor şimdi o kadar çok :) enn azından 3 -4 günde 1 e düştü iyi oldu..

dinde zorlama yoktur...herkes kendisinden sorumlu...:nazar:

Back
X