• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesiyle yılbaşı?

göndermek olmaz ayıp olur. kendi annenizi evinize çağırın.kayınvalidenızın yanında arkadaslık eder. siz de eşinizle dişarda yemek yersiniz dişarıda eğlenirsiniz. geç saatte gelirsiniz herkes yatmış uyumuş olur. maddiyat el verirse otelde sabahlarsınız değişik bi hava olur. heyecan da olur.
Canım eşim ameliyat geçirdiği için dışarı çıkamıyoruz maalesef yoksa sorun olmazdı bu sene mecburen evdeyiz.

Kadın şuan iyi duygularıyla ve yardımcı olmak için evinizde kalıyor, git demek olur mu ? Yazık, zaten gideyim ben falan demiş, kal demenizi bekleyerek.. İlkin, sonuncunun hiçbir önemi yok, bütün yılbaşılar sizin. Seneye istediğiniz şekilde girersiniz. Annesi ile beraber girin, rahatsız etmeyeyim diye erken yatmaya kalkarsa da izin vermeyin. İnsanın sevdiğinin yanında olduğu her yılbaşı zaten güzeldir. Kalp kırmaya, gücendirmeye hiç gerek yok.

:KK9:

Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.

Eşiniz zaten rahatsızmış en mantıklı olanı aslında, kv ve kendi ailenizi davet edip kutlamak bence .

Ayyy deliriizaaaammmm,

Bende aynı dertten muzdaribim.

Eşimle ilk yılbaşımız henüz 6 aylık evliyiz. Eşimle daha önce başbaşa kutlayacağız diye program yapmıştık. Babası arayıp emrivaki yapınca ses çıkaramadı. Bende eşimin hatrına kabul ettim. Ama tek şartım; yatılı kalmayacaktık.
Kayınvalidemler şehirdışından gelecekler, kaynımda toplaşıp yılbaşını kutlayacakmışız. (Kaynımlar da 3 yıllık evliler 5 aylık da bebekleri var.) Hatta gelmişler bile.
Kayınvalidem arıyor, yarın gelirken pijama falan da getirin çünkü yılbaşı gecesi sizi yollamak istemiyorum. Yollarda içenler sapıtanlar dolu. Araba kullanmanızı istemiyorum. dedi.
Bende kırılmasın diye olur anne dedim.
Eşimle konuştum. Bak daha önce konuşmuştuk kalma yoktu diye. İlk yılbaşımız özel bi akşam olsun istiyorum ve geceyi evimizde yatağımızda geçirelim, koltuğun üzerinde sen ayrı koltukta ben ayrı koltukta istemiyorum dedim. Uygun bir dille sen konuş lütfen dedim.
Eşimde tamam bende istemiyorum zaten dedi. Annemi ikna ederim ama babam zorlar şimdi ama hallederiz dedi.
Fakat ben bundan hiç emin değilim. Ve kesin kes yarın gece ilk yılbaşımızı eşimle ayrı koltuklarla kaynımın evinde geçireceğiz. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. ://

Konu sahibi, konuna böyle müdahale ettiğim için senden de ayrıca özür dilerim. Hazır konu açılmışken içimi dökmek istedim. :(

Ayyy deliriizaaaammmm,

Bende aynı dertten muzdaribim.

Eşimle ilk yılbaşımız henüz 6 aylık evliyiz. Eşimle daha önce başbaşa kutlayacağız diye program yapmıştık. Babası arayıp emrivaki yapınca ses çıkaramadı. Bende eşimin hatrına kabul ettim. Ama tek şartım; yatılı kalmayacaktık.
Kayınvalidemler şehirdışından gelecekler, kaynımda toplaşıp yılbaşını kutlayacakmışız. (Kaynımlar da 3 yıllık evliler 5 aylık da bebekleri var.) Hatta gelmişler bile.
Kayınvalidem arıyor, yarın gelirken pijama falan da getirin çünkü yılbaşı gecesi sizi yollamak istemiyorum. Yollarda içenler sapıtanlar dolu. Araba kullanmanızı istemiyorum. dedi.
Bende kırılmasın diye olur anne dedim.
Eşimle konuştum. Bak daha önce konuşmuştuk kalma yoktu diye. İlk yılbaşımız özel bi akşam olsun istiyorum ve geceyi evimizde yatağımızda geçirelim, koltuğun üzerinde sen ayrı koltukta ben ayrı koltukta istemiyorum dedim. Uygun bir dille sen konuş lütfen dedim.
Eşimde tamam bende istemiyorum zaten dedi. Annemi ikna ederim ama babam zorlar şimdi ama hallederiz dedi.
Fakat ben bundan hiç emin değilim. Ve kesin kes yarın gece ilk yılbaşımızı eşimle ayrı koltuklarla kaynımın evinde geçireceğiz. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. ://

Konu sahibi, konuna böyle müdahale ettiğim için senden de ayrıca özür dilerim. Hazır konu açılmışken içimi dökmek istedim. :KK43:
Yok canım Estağfurullah. İşte ilk ya biz bi yere gidemiyoruz hic olmazsa evde rahat edelim istedim ama ne mümkün. Siz keşke planınızi bozmasaydiniz. Yani aksam kaynina gidip on gibi filan cikabilirdiniz gibi...

Yok canım Estağfurullah. İşte ilk ya biz bi yere gidemiyoruz hic olmazsa evde rahat edelim istedim ama ne mümkün. Siz keşke planınızi bozmasaydiniz. Yani aksam kaynina gidip on gibi filan cikabilirdiniz gibi...

Ben öyle bir fikir ortaya attığım zaman yanlış anlaşılıyorum canım, tabiri caizze kötü gelin oluyorum. O yüzden eşimden rica ettim o konuşsun diye. Aksi takdirde bana tavır alınıyor. Kaale alınmıyorum.

Size yardım için gelmiş belliki gitmek istemiyor evine, nezaketen de olsa teklif etmiş bu sebeple kızamadım ben kayınvalidenize ama sizede hak veriyorum bir yandan. İsteğiniz gayet makul.
Şöyle düşünün alttarafı yılbaşı , seneye daha sonraki senelerde esinizle gönlünüzce kutlarsınız.

Ben öyle bir fikir ortaya attığım zaman yanlış anlaşılıyorum canım, tabiri caizze kötü gelin oluyorum. O yüzden eşimden rica ettim o konuşsun diye. Aksi takdirde bana tavır alınıyor. Kaale alınmıyorum.
Yok yok zaten srn söyleme. Ben de aynısını yapıyorum birsey istediğimde eşim kendi isteği olarak anlatıyor ama bu konuda kilitlendim. Evleriniz uzak mı peki?

Back
X