• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesiyle yılbaşı?

Size yardım için gelmiş belliki gitmek istemiyor evine, nezaketen de olsa teklif etmiş bu sebeple kızamadım ben kayınvalidenize ama sizede hak veriyorum bir yandan. İsteğiniz gayet makul.
Şöyle düşünün alttarafı yılbaşı , seneye daha sonraki senelerde esinizle gönlünüzce kutlarsınız.
Yok canım ben de kizamiyorum ama söyle ki dokuzda onda uyuyor eee ne yapcaz biz diye düşünüyorum ben de doğal olarak.

Kadın şuan iyi duygularıyla ve yardımcı olmak için evinizde kalıyor, git demek olur mu ? Yazık, zaten gideyim ben falan demiş, kal demenizi bekleyerek.. İlkin, sonuncunun hiçbir önemi yok, bütün yılbaşılar sizin. Seneye istediğiniz şekilde girersiniz. Annesi ile beraber girin, rahatsız etmeyeyim diye erken yatmaya kalkarsa da izin vermeyin. İnsanın sevdiğinin yanında olduğu her yılbaşı zaten güzeldir. Kalp kırmaya, gücendirmeye hiç gerek yok.

Ben de bu yoruma katılıyorum. Ha ilk yılbaşı ha 2. ha 3. Önemli olan mutlulukla, huzurla yaşanan yılbaşları. İlla 31 Aralık'ta yapılacak diye birşey yok.

Annesi evine gider gitmez en romantiğinden başbaşa bir program yaparsınız zaten.

Kadını gücendirmeyin derim ben de. Hem eşinizin hem kayınvalidenizin gözünde de prim yaparsınız, sevilen gelin olursunuz.

Tarihe takılmayın :)

Yok canım ben de kizamiyorum ama söyle ki dokuzda onda uyuyor eee ne yapcaz biz diye düşünüyorum ben de doğal olarak.
Salonda mı uyuyor anlamadım. Imkanıniz varsa baska odada yatırin bir gece, sizde eşinizle oturusunuz istediginiz kadar.
Bu yıl böyle olacak belliki, kendinize uydurmaya çalışmanız gerek öyle yada böyle. Hem önünüzde daha bir cok özel gün var beraber geçireceğiniz.

yılbaşı belli ki onun için sıradan bi gün, sizin için de öyle olacağını düşünmüş olabilir
20 dk mesafeyse söyleyebilirsin güzel bir dille bugün baş başa kalmak istiyoruz ilk yılbaşımız diye. anlayış göstereceğini düşünüyorum, zaten başta kendisi de sormuş gideyim mi diye, düşünceli bir kv galiba

Ben de bu yoruma katılıyorum. Ha ilk yılbaşı ha 2. ha 3. Önemli olan mutlulukla, huzurla yaşanan yılbaşları. İlla 31 Aralık'ta yapılacak diye birşey yok.

Annesi evine gider gitmez en romantiğinden başbaşa bir program yaparsınız zaten.

Kadını gücendirmeyin derim ben de. Hem eşinizin hem kayınvalidenizin gözünde de prim yaparsınız, sevilen gelin olursunuz.

Tarihe takılmayın :)
Ben daha çok içten içe istiyorum canım bunu. Bırak annesine söylemeyi eşime bile söylemedim. Moraller bozulacaksa ne anladım gecenin romantizminden amma işte gel gör ki kalbim öyle demiyor. Aklımla çatışma halinde ama ben isteyip karşı taraftan beklemeye devam edeceğim sanırım sessizce.

Salonda mı uyuyor anlamadım. Imkanıniz varsa baska odada yatırin bir gece, sizde eşinizle oturusunuz istediginiz kadar.
Bu yıl böyle olacak belliki, kendinize uydurmaya çalışmanız gerek öyle yada böyle. Hem önünüzde daha bir cok özel gün var beraber geçireceğiniz.
Canım salonda uyuyor maalesef başka bir şansımız yok şu an. En büyük problemde bu zaten. Sanırım bunu başta belirtmem gerekirdi. Birbirimize bakıp oturuyoruz bütün bir aksam.

bende ilk yılbaşımı ailelerle birlikte geçirmiştim..ailene ısrar et kayınvalideninde kalacağını söyle..hepberaber olmak seni bira rahatlatır...

yılbaşı belli ki onun için sıradan bi gün, sizin için de öyle olacağını düşünmüş olabilir
20 dk mesafeyse söyleyebilirsin güzel bir dille bugün baş başa kalmak istiyoruz ilk yılbaşımız diye. anlayış göstereceğini düşünüyorum, zaten başta kendisi de sormuş gideyim mi diye, düşünceli bir kv galiba
Evet anlayışlı ama birisi bana başbaşa kalmak istiyoruz dese çok kirilirdim herhalde. Hoş ben buna ortam haxurlamazdim ama. Çok mu ince düşünüyorum acaba.

Evet anlayışlı ama birisi bana başbaşa kalmak istiyoruz dese çok kirilirdim herhalde. Hoş ben buna ortam haxurlamazdim ama. Çok mu ince düşünüyorum acaba.
ya aslında başka yönden düşününce yılbaşı o kadar da özel bi gün değil, istediğiniz herhangi bir günü de yılbaşıymış gibi özelleştirebilirsiniz. annesi zaten sürekli sizde kalmıyormuş, yalnız kalıyorsa söylemek çok da doğru değil gibi. kırılabilir. ama çok heveslendiyseniz bilmiyorum...

ya aslında başka yönden düşününce yılbaşı o kadar da özel bi gün değil, istediğiniz herhangi bir günü de yılbaşıymış gibi özelleştirebilirsiniz. annesi zaten sürekli sizde kalmıyormuş, yalnız kalıyorsa söylemek çok da doğru değil gibi. kırılabilir. ama çok heveslendiyseniz bilmiyorum...
Normalde çok hevesli olup kırk tane plan yapmıştım evde bile olsak ama ruhum yaşlandı sanki. Onda uyuycaz sanırım. Yok zaten söyleyemem ki çok ayıp olur. Arada kaldım yani.

Zaten uzun yıllar boyunca insanlar böyle günleri kutlayacak. Bırakın da henüz çoluk çocuk yokken, eskimemişken baş başa kutlasınlar böyle günleri...Madem yakın, bence gidebilirdi ince düşünceli olsaydı. Hatta ince düşünceli olsa "ben giderim" diye dillendirmesine bile gerek yoktu.

Böyle diyorum ama bende de bir haftadır kayınvalide, kayınpeder kalıyor. Hatta yılbaşına 2 görümcem ve ailesi de gelecek. Başta inanılmaz tedirgindim ama geçen hafta sonu toplandıktan sonra aslında eğlenceli olacağını anladım.

Yılbaşı romantik bir günmüdür kii. Sevgililer günü olsa neyse,, Yılbaşı dediğin cümbür cemaat harala gürele girince daha eğlenceli olmazmı..Yada benmi yabancıyım böyle şeyleree
Kırmayın kadıncağızı. yıllar geçince ilk yılbaşını son yılbaşını nasıl geçirdiğinizi hatırlamazsınız bile ama kırılan kalpler tamir olmaz..Anı yaşayın hayat size ne getiriyor ise onunla eğlenmeye çalışın .Bende ailenizide çağırıp cümbür cemaat kutlamanız taraftarıyım..

Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.
bence vicdan yapacak bir durum yok..kadıncağızz yaşlı zaten sizin cicim aylarınız anlayış göstermeli

Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.

Yapma arkadaşım ya bırak gitsin evine. Çok içerlenirsen ertesi gün geri çağırırsın. Hem evi çok yakınmış. Sonuçta annesi yalnız kalmasın diye her zaman birlikte olamazsınız ya.

Bence kayınvaliden zor zamanında sana yardımcı olmuşken sen ona bunu yapma lütfen o zaten eminim ki erkenden odaya gider yalnız olacağına hep birlikte olun hatta belki onunla hazırlarsınız masayı falan Allah ın izniyle ne seneleriniz olacak mutlaka basbasa kutlarsın ki aslında birsey diyim mi yılbaşı veya birgün sonra hiç farketmez sevenler her zaman romantik bir aksam gecirebilir :) :)

Zaten uzun yıllar boyunca insanlar böyle günleri kutlayacak. Bırakın da henüz çoluk çocuk yokken, eskimemişken baş başa kutlasınlar böyle günleri...Madem yakın, bence gidebilirdi ince düşünceli olsaydı. Hatta ince düşünceli olsa "ben giderim" diye dillendirmesine bile gerek yoktu.

Böyle diyorum ama bende de bir haftadır kayınvalide, kayınpeder kalıyor. Hatta yılbaşına 2 görümcem ve ailesi de gelecek. Başta inanılmaz tedirgindim ama geçen hafta sonu toplandıktan sonra aslında eğlenceli olacağını anladım.
Keşke bizimki de eğlenceli olabilseydi. Eşim annesi ve ben. Onda uyuruz artık. Senin adına sevindim ama canım en azindan durumdan keyif alacak birseyler bulmuşsun.

Back
X