- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Var tabi CanımŞimdi bunun birde sabit bir sevgilisi mi var
Haklısın eskisi gibi görüşmüyorlar ama tamamen bağınıda koparmadı ya da ben öyle zannediyorum"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" demişler.
Böylelerinin topluma ne faydası var toplumsal atık resmenVar tabi Canım
Bizim bir tayin işi var eşim değiştirmeye çalışıyor güya bu insan yardımcı olcak bahane olarak bunu sunuyorGörüşmeni istemiyorum dediğinizde ne tepki veriyor eşiniz?
Çok saçma bir durummuş, ne terbiyesiz bir arkadaş hem yapıyor hem anlatıyor.
Bilmiyorum anlamadım bendeKocaniz yapamayacagi seyleri arkadasinizdan dinlemekten zevk aliyor anlasilan. Zavalli yaratik. Oturup soyle yaptik boyle yaptik diye konusmak nedir ya
Illa arkadasliklarini surdurecekse, "benimle bunlari konusma" demeliydi arkadasina. Hicbirsey demeyip bir de guzel guzel dinliyorsa, anlatilanlar hosuna gidiyor demektir.Bilmiyorum anlamadım bende
Artık ne kadar ayrıntılı anlatıyor orayı bilmiyorum ama eşim mesaj da şu sert seven mi yazmış o zaman şok oldum zatenSeviyesizliğin bu kadarı!! Onun sevgilisi ile ilgili şeyleri anlatması zaten mide bulandırıcı. Bunu eşinin dinlemesi ayrı mide bulandırıcı. Resmen sex hikayesi anlatıyor o zaman. İnternette sırf onları okuyup tatmin olanlar var yani rezillik mi desem karaktersizlik mi desem bilemedim.
Haklısın bende öyle düşünüyorum ne kdr ayrıntıya indiğini bilmiyorum ama o pislik anlatıyodur eşim nasıl dinliyor aklım almıyor demek ki onunda hoşuna gidiyor belki eline fırsat geçse yapacak bilmiyorum yaIlla arkadasliklarini surdurecekse, "benimle bunlari konusma" demeliydi arkadasina. Hicbirsey demeyip bir de guzel guzel dinliyorsa, anlatilanlar hosuna gidiyor demektir.
Oo öyle bir şey desem ortalığı ayağa kaldırır kendisiEşinize, uydurma bir hikaye yazın.
Mesela kocasını aldatan ve çok keyif aldığından bahseden bir kadın var ama normalde iyi biri nasıl yapıyor bunu? aklım almıyorum deyin.
Başka insanlar görüşmek istemiyor ahlaksız buluyor ama ben niye görüşmeyeyim bana zararı yok deyin!
Sesini çıkarmazsa sizde onun bu davranışını sallamayın.
Yok kim? Nerde? Nasıl böyle bir kadın arkadaşın olur vs.derse
Sende "empati" be kocişim bak sen hikayeye dayanamadın bana aslını yaşatıyorsun ayıp değil mi dersin.
Tamam canım o zaman eşin konuya bayaaa bir hakim. Kesin tavrını koy. Kesinlikle görüşmesin. Bu arada sizin o konularda bir sıkıntınız var mı?Artık ne kadar ayrıntılı anlatıyor orayı bilmiyorum ama eşim mesaj da şu sert seven mi yazmış o zaman şok oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?