Eşimin Arkadaşı

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Kafamı kurcalayan bir durum var arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimin liseden bir arkadaşı var eskiden bulunduğumuz yerdeydi şimdi başka bir yerde ama neredeyse günlük görüşürler.
Çocuğun karakterinden ve kendisinden gerçekten tiksiniyorum. Sevgilisi olmasına rağmen her gece başka bir kızla birlikte oluyor bunu eşime anlatıyor fantezilerini neler yaptıklarını bi kaç defa denk geldim okurken şok oldum ve eşim bu insanla arkadaşlığın devam ediyor. Bir kere tatile gitti bu arkadaşı yabancı bir kadınla tanışmış yenge yanında mı dedi duydum sesini eşim balkona çıktılar yarım saat telefonda konuştular. Eşimle kvg ettim kaç defa bu insanla görüşmeyeceksin diye hala görüşüyor bu insanla
Eşim bu karakterde bir insanla nasıl görüşüyor üstelik o adamın anlattıkları şeyi nasıl dinliyor
Ya o mesajlar aklıma geldikçe deliriyorum
Sizce eşim bu insanla niye hala görüşüyor ben şhsen böyle bir kişiyle arkadaşlık yapmazdım
Eşimin karakterini bildiğimi zannediyorum ama bu insanla görüştükçe eşimden şüphelenmeye başlıyorum
Ben kızdığım için mesajları siliyor artık çoğu zaman
Nasıl bir tavır takınayım sizce

Canım öncelikle eşinin görüşmesi gerçekten saçma. İnş görüşmeye bir son verir eşin de.

Başka bir duruma gelecek olursak şimdi sevgili kk üyeleri trend konularında çok konuşulan bir konu vardı şuan da trende eşim ve arkadaşları mın arasında kaldım diye orada konu sahibine destek çıkanlar burada da senin eşine sahip çıkmaları gerekiyor özgürlük var ya evlilik de bunu gerektirir diyenler bla bla bla yani sacmalayanlar

Evlendiysen eğer arkadaş çevren değişir nokta !

Görüşmeni istemiyorum dediğinizde ne tepki veriyor eşiniz?
Çok saçma bir durummuş, ne terbiyesiz bir arkadaş hem yapıyor hem anlatıyor.

Seviyesizliğin bu kadarı!! Onun sevgilisi ile ilgili şeyleri anlatması zaten mide bulandırıcı. Bunu eşinin dinlemesi ayrı mide bulandırıcı. Resmen sex hikayesi anlatıyor o zaman. İnternette sırf onları okuyup tatmin olanlar var yani rezillik mi desem karaktersizlik mi desem bilemedim.

Eşinize, uydurma bir hikaye yazın.
Mesela kocasını aldatan ve çok keyif aldığından bahseden bir kadın var ama normalde iyi biri nasıl yapıyor bunu? aklım almıyorum deyin.
Başka insanlar görüşmek istemiyor ahlaksız buluyor ama ben niye görüşmeyeyim bana zararı yok deyin!

Sesini çıkarmazsa sizde onun bu davranışını sallamayın.
Yok kim? Nerde? Nasıl böyle bir kadın arkadaşın olur vs.derse
Sende "empati" be kocişim bak sen hikayeye dayanamadın bana aslını yaşatıyorsun ayıp değil mi dersin.

Artık ne kadar ayrıntılı anlatıyor orayı bilmiyorum ama eşim mesaj da şu sert seven mi yazmış o zaman şok oldum zaten

Illa arkadasliklarini surdurecekse, "benimle bunlari konusma" demeliydi arkadasina. Hicbirsey demeyip bir de guzel guzel dinliyorsa, anlatilanlar hosuna gidiyor demektir.
Haklısın bende öyle düşünüyorum ne kdr ayrıntıya indiğini bilmiyorum ama o pislik anlatıyodur eşim nasıl dinliyor aklım almıyor demek ki onunda hoşuna gidiyor belki eline fırsat geçse yapacak bilmiyorum ya

Oo öyle bir şey desem ortalığı ayağa kaldırır kendisi

Artık ne kadar ayrıntılı anlatıyor orayı bilmiyorum ama eşim mesaj da şu sert seven mi yazmış o zaman şok oldum zaten
Tamam canım o zaman eşin konuya bayaaa bir hakim. Kesin tavrını koy. Kesinlikle görüşmesin. Bu arada sizin o konularda bir sıkıntınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…