Eşimin Arkadaşı

Tamam canım o zaman eşin konuya bayaaa bir hakim. Kesin tavrını koy. Kesinlikle görüşmesin. Bu arada sizin o konularda bir sıkıntınız var mı?
Ya hayır öyle fantazeli bir dünyamız yok normal bir cinsel hayatımz var öyle şeylere mi özeniyor desem hissederdim heralde ne biliyim
 
Ya hayır öyle fantazeli bir dünyamız yok normal bir cinsel hayatımz var öyle şeylere mi özeniyor desem hissederdim heralde ne biliyim
Bana pek öyle gelmedi canım. İnan bana göre çok hassas bir konu bence. Yani ben çok net ve sert bir şekilde tavrımı koyardım. Çok istiyosa bişeyler senden talep etsin. Başkalarının hikayelerini dinlemesin.
 

onun anlattıklarını dinlemek eşinizin hoşuna gidiyor demekki. bu bariz bir şekilde belli yani.
 
Oo öyle bir şey desem ortalığı ayağa kaldırır kendisi
Zaten masal olsun diye anlatmayacaksınız!
Ona bu davranışının sizi nasıl sinirlendirip üzdüğünü anlatmaya çalışmış olacaksınız.Bunu hissedecek!

Benzer bir durumu eşim sevgiliyken yapmıştı.rus bayanlarla gezip tozan bir arkadaşı ile muhabbetler msjlar vs.çok canım acımıştı...kavga ettim vs.ama aynı evde kalıyorduk hop hemen ayrılamadım.küs takıldık bir iki gün.o evde oyun oynuyor ben kız arkadaşlarımda kahve muhabbetler.
Sonra eve döndüm valla aynen bu yöntemi uyguladım.İsmini söylemedim.kız arkadaşım yabancı bir erkekle birlikte olmuş onlar erkekse türk erkeği ne falan diyor dedim.ardınada bende öğrenci değişimi ile almanya ya da portekize gitmek istiyorum dedim.başvurcam ailemle konuştum dedim.full hikaye yazdım yalnız.
Sonuç.evet delirdi.ağzından çıkanı kulağın duysun vs...en kibar hali bu.o arkadaşımın ne kaş..... ne o.....u kaldı.Dedim yok öyle biri yaşattığını sana anlattım.

Bende dedim sen o muhabbetleri yaptın ya işte böyle acıdı içim dedim.
Hatta o zaman öğrenciyiz rahatız ağzımız bozuk vs. Öyle saça böyle tarak..... gibi bişeyde söyledim çarptım kapıyı geçtim odama.

Sonuç;hep hatırladıkça der hala midemin buz tuttuğunu hissettim o an diye.

Bazan lafla olmuyor hissetireceksin malesef.
 
Bizim bir tayin işi var eşim değiştirmeye çalışıyor güya bu insan yardımcı olcak bahane olarak bunu sunuyor

Valla siz ne kadar ileri gidersizin bilmeme ama bunu benim eşim yapsa tayinide batsın diyip bi güzel benzetirdim.
Alttan alınacak yumuşak davranılacak bir konu değil çünkü.
 

Aslında çevren değişmek zorunda değil ben böyle bi insanla bekar da olsam arkadaşlık etmem, evlenmek beni dah ahlaklı bi insan yapmadı yani, zaten çizgilerim vardı hala var
 
Açıkçası okuduğunuz şeylerin hangi boyutta olduğunu, eşinizin neleri okuyup da arkadaşlığına son vermediğini merak ettim. Sorun arkadaşın edepsizliğinden çok eşinizin ne kadarlık bir kısmı normal karşılayıp dinlemiş?
 
Yaptığını ... anlatır derler
Her gün birlikte olacak birini nasıl bulur belli ki hayat kadınları bunlar
 
Dun benzer bir konu vardi, ama fark olarak karaktersiz arkadas kadinin arkadasi ve kocasida bu insanla gorusmesini istemiyordu. Kocasi cok hakliydi tabi ayni sizin hakli oldugunuz gibi. Bence asla kabul etmeyin.
Fakat benim takildigim nokta oraya yapilan yorumlar ve bu konuya yapilanlar arasindaki fark.
Orada cogu kisi esinin sana karismasina izin verme, arkadaslarini o secemez, o seninle bunu bilerek evlendi simdi niye bu sikayet tarzi yorumlar yazmis, burada ise cogu yorum tam tersi sekilde. Galiba bir hemcinsi kayirma durumu var.
Herneyse siz haklisiniz efendim.
 
Dozajı arttırmalısın. Kat ve kat tepki verirdim, yani eşiyle arasını bozmaktansa arkadaşıyla arasını açması gerektiğini anlar sanırım..

Bunu da şu şekilde yapardım; "B arkadaşın sana yaptığı her türlü pisliği nasıl anlatabiliyor? Sen o fantazi akılları mı veriyorsun, şunu şunu yap mı diyorsun? Habire onunla beraber gülüp yaptığı şeyi onaylıyorsun. Yazık günah o sevgilisinin de günahına giriyorsunuz. O kızcağızın suçu ne? Sen şimdi buna ses çıkarmıyorsan demek ki senin düşüncende şu var, biriyle bağı olan bir adam başkalarıyla böyle işler yapabilir. Sen bana bunu gösteriyorsun? Böyle düşünen bir adama ben ne kadar yaklaşabilirim? İçim soğur, yemin ediyorum. Başka da bir şey söylemicem. Doğru neyse onu düşün, kendi kararını kendin ver."
 
Her yetişkin insan kimle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verir, vermelidir de. Buna siz engel olamazsınız. Ancak şöyle bir gerçek de var. Daha önce yazılmış zaten "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim."
 
Banane o insan ne halt yerse yesin bizden uzak dursun yeter benim derdim kimle yatıp kalktığı değil bunu eşime anlatması
 
Banane o insan ne halt yerse yesin bizden uzak dursun yeter benim derdim kimle yatıp kalktığı değil bunu eşime anlatması
Seninle ilgili değil bu durum onu anlatmaya çalışıyorum. Eşinin kendi kararı. O insanın arkadaşlığından zevk alıyor veya bir menfaat ilişkisi var ki arkadaşlığına devam ediyor. Şuna da emin olun eşiniz bu "yatıp kalkma" hikayelerinden gerçekten rahatsızlık duysa ve tepkisini gösterseydi anlatmaya devam edemezdi.
O adamın nasıl biri olduğunu değil de eşinizin nasıl biri olduğunu araştırın demeye çalıştım önceki mesajımda.
Biriyle görüşmesini yasaklayıp karakterini değiştirme olayı çocuklarda işe yarıyor sadece.
Bir şekilde engelleseniz bile eşiniz aynı kalacak.
 
Benim eşimin de bir arkadaşı eşime bir erkeğe oral yapan kadın resmi yolşamıştı karakalem resim.
Tesadüfen gördüm midem bulandı hiç birşey söylemedim...
Bazı erkekler midemi bulandırıyor kocam dahil...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…