- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ya hayır öyle fantazeli bir dünyamız yok normal bir cinsel hayatımz var öyle şeylere mi özeniyor desem hissederdim heralde ne biliyimTamam canım o zaman eşin konuya bayaaa bir hakim. Kesin tavrını koy. Kesinlikle görüşmesin. Bu arada sizin o konularda bir sıkıntınız var mı?
Bana pek öyle gelmedi canım. İnan bana göre çok hassas bir konu bence. Yani ben çok net ve sert bir şekilde tavrımı koyardım. Çok istiyosa bişeyler senden talep etsin. Başkalarının hikayelerini dinlemesin.Ya hayır öyle fantazeli bir dünyamız yok normal bir cinsel hayatımz var öyle şeylere mi özeniyor desem hissederdim heralde ne biliyim
Haklısın canım sagolBana pek öyle gelmedi canım. İnan bana göre çok hassas bir konu bence. Yani ben çok net ve sert bir şekilde tavrımı koyardım. Çok istiyosa bişeyler senden talep etsin. Başkalarının hikayelerini dinlemesin.
Kafamı kurcalayan bir durum var arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimin liseden bir arkadaşı var eskiden bulunduğumuz yerdeydi şimdi başka bir yerde ama neredeyse günlük görüşürler.
Çocuğun karakterinden ve kendisinden gerçekten tiksiniyorum. Sevgilisi olmasına rağmen her gece başka bir kızla birlikte oluyor bunu eşime anlatıyor fantezilerini neler yaptıklarını bi kaç defa denk geldim okurken şok oldum ve eşim bu insanla arkadaşlığın devam ediyor. Bir kere tatile gitti bu arkadaşı yabancı bir kadınla tanışmış yenge yanında mı dedi duydum sesini eşim balkona çıktılar yarım saat telefonda konuştular. Eşimle kvg ettim kaç defa bu insanla görüşmeyeceksin diye hala görüşüyor bu insanla
Eşim bu karakterde bir insanla nasıl görüşüyor üstelik o adamın anlattıkları şeyi nasıl dinliyor
Ya o mesajlar aklıma geldikçe deliriyorum
Sizce eşim bu insanla niye hala görüşüyor ben şhsen böyle bir kişiyle arkadaşlık yapmazdım
Eşimin karakterini bildiğimi zannediyorum ama bu insanla görüştükçe eşimden şüphelenmeye başlıyorum
Ben kızdığım için mesajları siliyor artık çoğu zaman
Nasıl bir tavır takınayım sizce
Zaten masal olsun diye anlatmayacaksınız!Oo öyle bir şey desem ortalığı ayağa kaldırır kendisi
Bizim bir tayin işi var eşim değiştirmeye çalışıyor güya bu insan yardımcı olcak bahane olarak bunu sunuyor
Bizim bir tayin işi var eşim değiştirmeye çalışıyor güya bu insan yardımcı olcak bahane olarak bunu sunuyor
Canım öncelikle eşinin görüşmesi gerçekten saçma. İnş görüşmeye bir son verir eşin de.
Başka bir duruma gelecek olursak şimdi sevgili kk üyeleri trend konularında çok konuşulan bir konu vardı şuan da trende eşim ve arkadaşları mın arasında kaldım diye orada konu sahibine destek çıkanlar burada da senin eşine sahip çıkmaları gerekiyor özgürlük var ya evlilik de bunu gerektirir diyenler bla bla bla yani sacmalayanlar
Evlendiysen eğer arkadaş çevren değişir nokta !
bir kızla birlikte oluyor bunu eşime anlatıyor fantezilerini neler yaptıklarını
+1"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" demişler.
Banane o insan ne halt yerse yesin bizden uzak dursun yeter benim derdim kimle yatıp kalktığı değil bunu eşime anlatmasıHer yetişkin insan kimle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verir, vermelidir de. Buna siz engel olamazsınız. Ancak şöyle bir gerçek de var. Daha önce yazılmış zaten "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim."
Seninle ilgili değil bu durum onu anlatmaya çalışıyorum. Eşinin kendi kararı. O insanın arkadaşlığından zevk alıyor veya bir menfaat ilişkisi var ki arkadaşlığına devam ediyor. Şuna da emin olun eşiniz bu "yatıp kalkma" hikayelerinden gerçekten rahatsızlık duysa ve tepkisini gösterseydi anlatmaya devam edemezdi.Banane o insan ne halt yerse yesin bizden uzak dursun yeter benim derdim kimle yatıp kalktığı değil bunu eşime anlatması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?