- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Resim atmışlığı video atmışlığı da var zaten eşime bugün rest çektim ya ben ya o diyeBenim eşimin de bir arkadaşı eşime bir erkeğe oral yapan kadın resmi yolşamıştı karakalem resim.
Tesadüfen gördüm midem bulandı hiç birşey söylemedim...
Bazı erkekler midemi bulandırıyor kocam dahil...
Allah yardımcın olsun canım çok kötü bir olayResim atmışlığı video atmışlığı da var zaten eşime bugün rest çektim ya ben ya o diye
Peki ne dedi eşin ne yaptı?Resim atmışlığı video atmışlığı da var zaten eşime bugün rest çektim ya ben ya o diye
Bu erkeklerde hiçmi edep yok yahu (çoğunluğunu kast ediyorum)Eşinin arkadaşını değiştirirsin de karakterini nasıl değiştireceksin.
Asıl sorun böyle bi arkadaşın varlığı değil, eşinin bu seviyesizlikten rahatsızlık duymayacak kişiliğe sahip olması...
Valla daha gelmedi işten keyfi bilir canım benim umrumda olmaz şu saatten sonra söylicemi söyledimPeki ne dedi eşin ne yaptı?
Haklısın aslında böyle biri değil eşim namazını bırakmaz dikkat etmeye çalışır çoğu şeye bu adam çocukluk arkadaşım diyor anlamadımEşinin arkadaşını değiştirirsin de karakterini nasıl değiştireceksin.
Asıl sorun böyle bi arkadaşın varlığı değil, eşinin bu seviyesizlikten rahatsızlık duymayacak kişiliğe sahip olması...
Bende anlamadım var bi pislik işte çıkar kokusuEşiniz de neden dinliyor ki bende onu anlamadim. Çocuk mu bu ? Kendi dili kendi aklı varsa arkadaşım bana böyle şeyler anlatma ayıp o kız arkadaşına da benim karıma da. Karım rahatsız oluyor hem der.
Hiç bişey söylemedin mi gerçekten?Benim eşimin de bir arkadaşı eşime bir erkeğe oral yapan kadın resmi yolşamıştı karakalem resim.
Tesadüfen gördüm midem bulandı hiç birşey söylemedim...
Bazı erkekler midemi bulandırıyor kocam dahil...
Valla telefonumu karıştırdın der diye birşey diyemedim...Hiç bişey söylemedin mi gerçekten?
Ayy ben olsaydım kıyameti koparırdım kız..
Canım taviz verme kavga et tepkini gösterValla telefonumu karıştırdın der diye birşey diyemedim...
Canım zaten şu iğrenç videolardan izleyen biri kocam o yüzden midemi bulandırmış kendisi güvenimde yok...Canım taviz verme kavga et tepkini göster
Aaa saçmalama kız aynısı sende olsaydı ne olurdu onu düşün ona göre davran...Valla telefonumu karıştırdın der diye birşey diyemedim...
GülmüşAaa saçmalama kız aynısı sende olsaydı ne olurdu onu düşün ona göre davran...
Susma.. hakkını ara..
Peki eşin o mesaja ne cevap yazmış...
Bence sıkıntı arkadaşlarda değil este. Demek ki o da böyle muhabbetleri seviyor ki onlar da cozutuyor. Yoksa bi adama durup dururken neden boyle cumleler kurulup fotoğraflar atilsin ki ve 2 ayrı kişiden. Belki daha fazlası da vardirHiç bişey söylemedin mi gerçekten?
Ayy ben olsaydım kıyameti koparırdım kız..
Nasıl yani videoları izliyor onada mı ses çıkarmadın hiç ??Canım zaten şu iğrenç videolardan izleyen biri kocam o yüzden midemi bulandırmış kendisi güvenimde yok...
Çıkarmaz mıyım kıyamet koptuNasıl yani videoları izliyor onada mı ses çıkarmadın hiç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?