Eşimin Arkadaşı

Resim atmışlığı video atmışlığı da var zaten eşime bugün rest çektim ya ben ya o diye

Bu erkeklerde hiçmi edep yok yahu (çoğunluğunu kast ediyorum)

Eşiniz de neden dinliyor ki bende onu anlamadim. Çocuk mu bu ? Kendi dili kendi aklı varsa arkadaşım bana böyle şeyler anlatma ayıp o kız arkadaşına da benim karıma da. Karım rahatsız oluyor hem der.

Haklısın aslında böyle biri değil eşim namazını bırakmaz dikkat etmeye çalışır çoğu şeye bu adam çocukluk arkadaşım diyor anlamadım
Pek namazlada alakası yok ya neyse allah ıslah etsin

Hiç bişey söylemedin mi gerçekten?
Ayy ben olsaydım kıyameti koparırdım kız..

Eşinin o tür mesajlara cevabı nasıl oluyor??
Yani arkadaşına gaz mı veriyor yoksa bırak artık şu işleri tarzında mı???

Hiç bişey söylemedin mi gerçekten?
Ayy ben olsaydım kıyameti koparırdım kız..
Bence sıkıntı arkadaşlarda değil este. Demek ki o da böyle muhabbetleri seviyor ki onlar da cozutuyor. Yoksa bi adama durup dururken neden boyle cumleler kurulup fotoğraflar atilsin ki ve 2 ayrı kişiden. Belki daha fazlası da vardir

İlk öğrendiğiniz de çok mu pasif tepki verdiniz ? Yani nasıl bu kadar yüz bulabildi eşiniz. Gayet normal bişeymiş gibi çıkıp balkonda dinliyor falan.

Nasıl yani videoları izliyor onada mı ses çıkarmadın hiç ??
Çıkarmaz mıyım kıyamet koptu
Boşanmaya kadar geldik ama vazgeçmiyor pislikleri seviyor, pis arkadaslarıyla görüşmek için bana yalan söylüyor.
işim var deyip geziyor orda burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…