- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi menekse1990
Böyle bir şüpheyi barındırdığınız insanları ne arkadaş yapın kendinize ne de koca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yazdığınız içimi sızlattı
komşuma gider gelirim, ben boşandıktan sonra beni evine almamaya başlasaydı çok üzülürdüm... kaç yıllık komşuyuz adam da mesafesini bilir ben de..
2 evli çift görüşürken a çiftinin adamı ile b çiftinin karısı da ilişkiye başlayabiliyor.. kimseyle görüşmemek mi lazım..
Aldatacak adam her türlü aldatır zaten. Ben de eve girip çıkanlara bağlamam bunu.bu yazdığınız içimi sızlattı
komşuma gider gelirim, ben boşandıktan sonra beni evine almamaya başlasaydı çok üzülürdüm... kaç yıllık komşuyuz adam da mesafesini bilir ben de..
2 evli çift görüşürken a çiftinin adamı ile b çiftinin karısı da ilişkiye başlayabiliyor.. kimseyle görüşmemek mi lazım..
aynen öyleBence mesele boşanmış olmak değil. Bu insanlar evli olsa da göz diker ki.
Eve almaması onunla yuzgoz olmadan önceki yani konuşmadan önceki son adım olmalı. adam hıyar değilse ki benziyor biraz ama anlaması lazım buna rağmen sürdürüyorsa da silmesini istemek de saçma. Kafasından silmedikten sonra. En iyisi çöpe atmak o adamı galiba.bana bazı yorumlar çok saçma geldi
ilişkisi varmış demek işe yaramaz çünkü zaten kocasıyla ilişkisi varsa adam açığa çıkmamaları için yalan söylediğini düşünür,
şu pozisyonu sevmiyor bunu bilmiyor vs demek çok onur kırıcı eğer kadının böyle bi niyeti yoksa çok ayıp.. durduk yere adam niye onun seks hayatını gözünde canlandırıyor.. zaten beraberlerse nasıl seviştiğini biliyordur..
eve birilerini almamak da çözüm değil neticede çalışıyor eve sokmasan dışarda yine yapmak isteyen yapar..
sonuç olarak kocanı eğer bu karakterdeyse eve de kilitlesen yapar
rahatsız oluyorsan silmesini iste.. sonrasında da gözlemle kanıt bulursan da ona göre yolunu çizersin..
bu yazdığınız içimi sızlattı
kadin hissederMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
valla adamı çöpe mi atar aman benim canım kocam herkes bizi kıskanıyor ayrılırsam kaparlar diyip sarıp sarmalar mı bilmem..Eve almaması onunla yuzgoz olmadan önceki yani konuşmadan önceki son adım olmalı. adam hıyar değilse ki benziyor biraz ama anlaması lazım buna rağmen sürdürüyorsa da silmesini istemek de saçma. Kafasından silmedikten sonra. En iyisi çöpe atmak o adamı galiba.![]()
Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Zaten biz de onu diyoruz gözlemleyecekvalla adamı çöpe mi atar aman benim canım kocam herkes bizi kıskanıyor ayrılırsam kaparlar diyip sarıp sarmalar mı bilmem..
her insan evde misafir varken biraz daha kibarlaşır.. kur yapma kibarlığıysa kadın zaten bunu farkediyordur..
yapma etme dese de daha gizli yapar..
ama bu kadar bilgiden ne aldatıyor tühhh pislikler diyebilirim ne çok masum diyebilirim.. gözlemleyecek kararını verecek..
Yoo saçma sapan içine kurt düşen o kadar insan var ki hatta buna toksik kıskançlık deniyor. Aslında ben başka bir noktaya değinmek istemiştim. Kadın evli olsaydı da aynı hissi yaşayacak mıydı konu sahibi?Bu lafda soyleniyor zaten şakasina koca adami yerlere duvarlara serecek halimiz yok ama boyle adama tavir koyulmali ses çikarmaya korkarsan erkek herşeyi yapiyor sonra olan kadina oluyor maalesef kimse şiddeti desteklemiyor burda boşuna duyar kasmanin anlami yok
Size gore bu adamin yaptigi normal ola bilir soylemişsiniz zaten ama karisi zaten olayin içinde başka birşey oldugunu hiss etmiş kimsenin içine boşuna kurt duşmez.
Böyle konular sık sık açılıyor farkında mısınız? Demek ki dünya biz ve bizim çevremizden ibaret değil. Sizin niyetiniz iyi olabilir, başımıza böyle bir durum gelse tabi ki üzülürüz ama herkesi kendimiz gibi görmemiz saçma. Kimseyle görüşmemek değil konu; sınırlarımızı bilmek, karşımızdakilere sınırını bildirmek, yanlış anlamalara mahal vermemek gerek belki. Hadsiz, kötü niyetli, vicik insan kaynıyor ortalık.bu yazdığınız içimi sızlattı
Insanların vücut dilleri kendilerini çok güzel ele veriyor aslında. Birinin bakışında nezaket mi arzu/ beğeni mi var gerçekten anlamıyor musunuz? Samimiyet/ nezaket ile flörtlesme çok farklı şeyler, kişiler arasındaki elektrik gayette fark ediliyor. Öyle olmasaydı ortaokul lise yıllarında bile kimin kimden hoşlandığını anlamamış olurduk.Yoo saçma sapan içine kurt düşen o kadar insan var ki hatta buna toksik kıskançlık deniyor. Aslında ben başka bir noktaya değinmek istemiştim. Kadın evli olsaydı da aynı hissi yaşayacak mıydı konu sahibi?
Olayda elle tutulur en ufak birşey anlatmamis tüm dayanak hisler ve adamın o kadının yanında değişik davranıyor olması mi yani?
Mesela ben de komik birinin yanında komik samimi birinin yanında samimi oluyorum. Eşim hal hareketin değişiyor hayırdır bu adamdan mi hoslaniyorsun dese çok üzülürdüm.
Normal samimiyyet vardir birde haddinden fazla artik başka turlu hiss edilecek ayni bu kadinin hiss ettigi gibi.Sacma sapan kuruntuya duşen toksik insanlar var o ayri tabi.Mesela her kadin eşini iyi tanir normalde nasildir toplum içinde veya baş başayken flörtoz hareketleride nasil onuda biliyor çunki sevgililik devri falan filan derken bir anda başka kadina aşiri gereksiz samimiyyet normalde eve birisi gelicek birsey yapmaz bir anda kendine çeki duzen veriyorsa sac bas ustune kadin onlarin arasinda kendisi dişlanmiş hiss ediyorsa erkek karisini bile geri plana atiyorsa tabiki burda başka bir olaylar dönuyor bunu düşunmeside abartilacak birşey degil.Kadin kocasinin ilgisi tam şekilde ona vermesini ister başka kadinlara degil.Ama bu her ebeveyn ve boşanmiş kadin için gecerli degilki bunu ustunuze neden aliniyorsunuz tabiki her anne baba konuşa bilir çocuklari ile ilgili bu çok dogal birşey ama bu tarz yaşananlar gibi degil.Yoo saçma sapan içine kurt düşen o kadar insan var ki hatta buna toksik kıskançlık deniyor. Aslında ben başka bir noktaya değinmek istemiştim. Kadın evli olsaydı da aynı hissi yaşayacak mıydı konu sahibi?
Olayda elle tutulur en ufak birşey anlatmamis tüm dayanak hisler ve adamın o kadının yanında değişik davranıyor olması mi yani?
Mesela ben de komik birinin yanında komik samimi birinin yanında samimi oluyorum. Eşim hal hareketin değişiyor hayırdır bu adamdan mi hoslaniyorsun dese çok üzülürdüm.
böyle konular ne sıklıkta açılıyor bilmiyorumBöyle konular sık sık açılıyor farkında mısınız? Demek ki dünya biz ve bizim çevremizden ibaret değil. Sizin niyetiniz iyi olabilir, başımıza böyle bir durum gelse tabi ki üzülürüz ama herkesi kendimiz gibi görmemiz saçma. Kimseyle görüşmemek değil konu; sınırlarımızı bilmek, karşımızdakilere sınırını bildirmek, yanlış anlamalara mahal vermemek gerek belki. Hadsiz, kötü niyetli, vicik insan kaynıyor ortalık.
Çift halinde görüşüp ilişki yaşayan da vardır ama istatiksel olarak hangisi fazladir bilemem. Herkes gözünü dört açmalı bence şu zamanda. Fazla iyi niyet, saflık göstermeye gerek yok.