- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
bende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcazEşinize bahsenin bence. Çünkü çok ayıp bir şey ve bu konuşmadan sonra yüzyüze nasıl bakacaksınız.
Yani şu konu kadınlar kulübünde o kadar çok kadına ibret olmalı ki.
ilk arayışımdı onuda sohbet etmek için aramadım. o bizim her derdimizde yanımızda olurdu bende nezaket arayım dedim. birdaha asla aramamBir daha ne eşini ne kendisini arayın, eşinize de bahsedin bence görüşmek için zorlayabilir çünkü.
bende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz
muhtemelen karısının beni bu şekilde aradığından haberi yoktur.Bakmayacaksınız. Bu kadar densizce telefon ederken bunu da hesap etmiştir herhalde kadın. Eşinizden saklamayın ama. Çünkü saklamanızı gerektirecek bir durum yok. Adam da eşinin tavrı yüzünden ne sizi ne de eşinizi arayıp özür dilememiş. E bu durumda bu insanlarla görüşülür mü?
ilk arayışımdı onuda sohbet etmek için aramadım. o bizim her derdimizde yanımızda olurdu bende nezaket arayım dedim. birdaha asla aramam
eşime anlatıcam. kadın bu şekilde arayınca kendimi tuhaf HİSSETTİMBence eşinize söyleyin, ay ne manyak kadın falan şeklinde. Sonra aynı ortamda olmanız gerektiğinde ortada tuhaf bir durum olmasın. Zaten o abiniz de eşinize anlatabilir gizliniz saklınız olmasın.
Kadın da cidden bir tuhafmış ama belki adam daha önce aldatmış olabilir, o yüzden her şeyden şüpheleniyordur.
Beraber aynı ortamda bulunursanız eşinizin yanında dalga geçerek gülerek o konuşmayı tekrar anlatırsanız kadın vazgeçebilir sizden şüphelenmekten.
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?