eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
merhaba hanımlar,

eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.

Eşinize bahsenin bence. Çünkü çok ayıp bir şey ve bu konuşmadan sonra yüzyüze nasıl bakacaksınız.
Yani şu konu kadınlar kulübünde o kadar çok kadına ibret olmalı ki.

bende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz

Bakmayacaksınız. Bu kadar densizce telefon ederken bunu da hesap etmiştir herhalde kadın. Eşinizden saklamayın ama. Çünkü saklamanızı gerektirecek bir durum yok. Adam da eşinin tavrı yüzünden ne sizi ne de eşinizi arayıp özür dilememiş. E bu durumda bu insanlarla görüşülür mü?

Bence eşinize söyleyin, ay ne manyak kadın falan şeklinde. Sonra aynı ortamda olmanız gerektiğinde ortada tuhaf bir durum olmasın. Zaten o abiniz de eşinize anlatabilir gizliniz saklınız olmasın.
Kadın da cidden bir tuhafmış ama belki adam daha önce aldatmış olabilir, o yüzden her şeyden şüpheleniyordur.
Beraber aynı ortamda bulunursanız eşinizin yanında dalga geçerek gülerek o konuşmayı tekrar anlatırsanız kadın vazgeçebilir sizden şüphelenmekten.

muhtemelen karısının beni bu şekilde aradığından haberi yoktur.

ilk arayışımdı onuda sohbet etmek için aramadım. o bizim her derdimizde yanımızda olurdu bende nezaket arayım dedim. birdaha asla aramam

Siz doğru olanı yapmışsınız medeni olan, nezaket kurallarını bilen herkes bunun ne kadar normal olduğunu bilir.
Kaldı ki sadece geçmiş olsun demek için değil hal hatır sormak için bile arayabilirsiniz kaç yıllık dostunuzmuş, ama bazı kadınlar o kadar ilginç ki burda da neler okuyoruz şaşırmamak elde değil.

eşime anlatıcam. kadın bu şekilde arayınca kendimi tuhaf HİSSETTİM

Bence çok doğal bir yaklaşım
Aile dostum arkadaşım ise üstelik 15 yıllık ise aramakta tabiki sakınca yok.
Hanım bayan abartmış.....

15 yıl değil de sanki 15 günlük arkadaşlık gibi. ..

Normal değil bu durum...

Ya birşeyleri eksik anlattin ya bu 15 yılda birseyler değişti...

15 yıllık dostluk bunu gerektirmez.
Hele ciddi bir hastalık varsa

Eşinize söyleyin, kesinlikle saklamayın.
Yaptığınız gayet insani bir durum, kaldı ki yılların samimiyeti varmış aranızda.
Ama bunu mutlaka eşinizle paylaşın, düşünmeden böyle bir laf eden biri yarın öbürgün iftiraya vardıracak şeyler yapabilir.

Var böyle insanlar. Olabilir, psikolojik bir sorunu vardır, bunu bile kıskanabilir. Veya "aynı durumda ben olsam eşini değil onu arardım, o neden beni aramadı" diye düşünebilir. İnsan beyni bu, farklı insanlar aynı durumda çok farklı düşünebiliyor. Asıl garip olan sizi arayıp bunları söylemesi. Bunu söylüyorsa sonuçlarına da katlanmalı.

Eşinize söylememekle hata etmişsiniz. Bence olayı anlatın ve bir daha görüşmeyeceğinizi, isterse arkadaşıyla dışarıda görüşebileceğini söyleyin. Böylece yüz yüze bakmak zorunda kalmazsınız. Onun garipliğinin ceremesini siz stresli ortama girerek çekmek zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…