- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
valla o anda kalakaldım sadece geçmiş olsun dilemek için aradım başka bir niyetim yoktu dedim. ne olursa olsun sadece beni ara dedi. bende tamam abla nasıl istersen özür dilerim dedim kapattım. ama sonra lafı yapıştırmadığıma çok pişman oldumNedenini sordun mu peki. Kocami bastan cikaracagini dusunuyorum gibi bir cevap vermemistir herhalde.
Cnm herkes sizin gibi olmayabiliyor insanlar fesat dusunuyor aranizda samimiyet var 15 yıl vareşim x abiyi aramamdan dolayı sıkıntı çıkarmayacağını biliyordum ama ben yinede ne olur olmaz diye eşime aramadan önce söyledim onunda onayını alınca aradım. x abinin eşi böyle hastalık gibi bir durumdan eşimi arasaydı ben mutlu bile olur teşekkür ederdim.
haklısınız akşam eşime anlatıcamSevgili @suzi0713 Ailece örüştüğünüz yıllardır yüz yüze baktığınız insana geçmiş olsun demenizden rahatsız olacak kadınlar var.
Bakın burada bile çıktı fesatlıkta sınır tanımayan nezaket ve insan ilişkisinden bihaber insanlar.
Adamın eşi bu zihniyette !
Eşine durumu anlatmalısın.
Sonra tüm iyi niyetinizle yaklaştığınız bu aile ile görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz.
Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Elestiren cok olacak malum zihniyetlerce ama herseyin bi yolu yordami var.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
Polemige kapaliyim, alintilamayin lütfen.
Tamam.buraya kafanıza estiği gibi yorum yapıyorsanız alıntılamayın falan diyemezsiniz hanımefendi. sizin beşeri münasebetten, insan ilişkilerinden veya nezaketten haberiniz olmadığı çok belli. aman siz eşinizi saklayın, kendiniz de sakın bir erkekle konuşmayın mazallah aklınız kayar sonra karşı cinse, yazık olur evliliğinize.
Sen yinede eşine söyle, ne olur ne olmaz manyakmış iyice kıskakanacak başka zaman secseymiş, gayette insanca aramışsın ama eşinin haberi olsun yavaş yavaşta kesin muhabbeti çünkü bu durumdan sonra yüze zor bakılır, kelimeleri açıkça kullanmamış ama neyle suçlamış senimuhtemelen karısının beni bu şekilde aradığından haberi yoktur.
yok canım aramam. o kişi aramamda art niyet düşünmez ama karısıyla huzursuz olur.Kadın X eşine söylemeden aramıştır haberi yoktur.
Siz eşinize söyleyin bilsin.
Sevmiyorum böyle kadınları. Özgüvenleri eksik. Hayatları koca! Çok çirkin.
Siz üzülmeyin yanlış yaptığınız bir şey yok. İleride yine X kişisini ilgilendiren bir durum olduğunda arayın
demekki bu abla 15 sene boyunca sana karşı çok iyi duygular beslememiş en küçük bir olayda da patlak vermiş ..yani sen ona aslında samimi yaklaşımlarda bulunurken o seni potansiyel tehlike olarak görmüşvalla o anda kalakaldım sadece geçmiş olsun dilemek için aradım başka bir niyetim yoktu dedim. ne olursa olsun sadece beni ara dedi. bende tamam abla nasıl istersen özür dilerim dedim kapattım. ama sonra lafı yapıştırmadığıma çok pişman oldum
15 yıllık bir dostluk sammiyet var ben buna dayanarak aradım. eşimin bütün arkadaşlarının başına bir iş geldiğinde aramıyorum. ama bu insanlarla birlikte yedik içtik yeri geldi birlikte tatil yaptık. dedimya tamamen aradaki samimiyete dayanarak aradım.Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
haklısın bunu bende düşündüm. inanın çok üzüldüm. bana böyle bir şey yakıştırılmasındandemekki bu abla 15 sene boyunca sana karşı çok iyi duygular beslememiş en küçük bir olayda da patlak vermiş ..yani sen ona aslında samimi yaklaşımlarda bulunurken o seni potansiyel tehlike olarak görmüş
Anlıyorum sizi. Ama işte yine de eşini aramaniz daha nazik olurdu. Artik da görüşülecek bir durumu kalmamış bu işin. Olay buraya gelmiş malesef15 yıllık bir dostluk sammiyet var ben buna dayanarak aradım. eşimin bütün arkadaşlarının başına bir iş geldiğinde aramıyorum. ama bu insanlarla birlikte yedik içtik yeri geldi birlikte tatil yaptık. dedimya tamamen aradaki samimiyete dayanarak aradım.
eşim görüşmeyi kesmez çünkü hep der öz abimden görmediğim yakınlığı gördüm der. ama ben eşiyle bir daha bir araya gelmemÇok çok büyük terbiyesizlik bence bide arada 15 yıl var yok artık diyorum 15 yıldır aklın neredeydi bence konuşmaya degmicek bu arkadaş ama esiniz eşiyle konuşmayı kesmemeli bence çünkü zor günleri babası kanser sonucda bu konuyu da atlamayin derim
x abinin bana bir zaafı olduğunu sanmıyorum olsa hissederdim ki bana hep abi gibi yaklaştı bence bu tamamen karısının kalbinin karalığıdısarıdan esı sızı kıskanmıs gıbı gelebılır amaaa
acaba adamın sıze bı zaafı var bunu esı de bıldıgı veya farkettıgı ıcın olmus olabılır mı
yanı sızden yana bı durum soz konusu degıl ama adamın ıcınıde bılemezsın
atıyorum sızı hamarat buluyodur guzel gıyındıgınızı dusunuyodur veya cok aklıbasında hanım hanımcık oldugunuzu esıyle paylasmıssa ondan olmus olabılır bu tepkı
benım aklıma boyle geldı valla
bende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz
Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?