eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Nedenini sordun mu peki. Kocami bastan cikaracagini dusunuyorum gibi bir cevap vermemistir herhalde.
valla o anda kalakaldım sadece geçmiş olsun dilemek için aradım başka bir niyetim yoktu dedim. ne olursa olsun sadece beni ara dedi. bende tamam abla nasıl istersen özür dilerim dedim kapattım. ama sonra lafı yapıştırmadığıma çok pişman oldum

Cnm herkes sizin gibi olmayabiliyor insanlar fesat dusunuyor aranizda samimiyet var 15 yıl var
Mesafe koyun hatta o arayana denk aramayin esiniz illaki sorucak neden böyle davrandiginizi kadinin densizligini bilmeli

haklısınız akşam eşime anlatıcam

Tebrikler!
Koçişinize özel fanus kazandınız.

Tamam.
Not: Beseri münasebet, insan ilişkileri ayni şeydir. Konuşmaktan haberi olmayanın, beseri munasebetten haberi oluyor nasıl oluyorsa.

muhtemelen karısının beni bu şekilde aradığından haberi yoktur.
Sen yinede eşine söyle, ne olur ne olmaz manyakmış iyice kıskakanacak başka zaman secseymiş, gayette insanca aramışsın ama eşinin haberi olsun yavaş yavaşta kesin muhabbeti çünkü bu durumdan sonra yüze zor bakılır, kelimeleri açıkça kullanmamış ama neyle suçlamış seni

yok canım aramam. o kişi aramamda art niyet düşünmez ama karısıyla huzursuz olur.

eşine bahsetmemekle o kadını haklı çıkarırsın onlardan duyacağına senden duysun olayı saklamış gibi oluyorsun... benimde başıma benzer bir olay geldi adama abi dediğim halde karısı kıskanmıştı.. neden benle değilde eşimle muhabbet ediyorsun durmadan diye ulu orta söylenme terbiyesizliğinde bulunmuştu. biz sizin kadar yakın değildik eşimin müşterisiydiler. biz eşimle aynı iş yerinde çalıştığımızdan adamla sürekli telefonda konuşuyorduk. ama yüz yüze ilk defa görüşmüştük konu işten açılınca ve konu uzayınca ister istemez sürekli konuşmuş bulundum adamla ama bir daha tövbe.. böyle bir terbiyesizliği kaldıramam ben size yapılanda büyük terbiyesizlik bu o kadının yanına kalmamalı.. neyiz biz herkesin kocasını baştan çıkarmaya mı meraklıyız..

demekki bu abla 15 sene boyunca sana karşı çok iyi duygular beslememiş en küçük bir olayda da patlak vermiş ..yani sen ona aslında samimi yaklaşımlarda bulunurken o seni potansiyel tehlike olarak görmüş

15 yıllık bir dostluk sammiyet var ben buna dayanarak aradım. eşimin bütün arkadaşlarının başına bir iş geldiğinde aramıyorum. ama bu insanlarla birlikte yedik içtik yeri geldi birlikte tatil yaptık. dedimya tamamen aradaki samimiyete dayanarak aradım.

dısarıdan esı sızı kıskanmıs gıbı gelebılır amaaa
acaba adamın sıze bı zaafı var bunu esı de bıldıgı veya farkettıgı ıcın olmus olabılır mı
yanı sızden yana bı durum soz konusu degıl ama adamın ıcınıde bılemezsın
atıyorum sızı hamarat buluyodur guzel gıyındıgınızı dusunuyodur veya cok aklıbasında hanım hanımcık oldugunuzu esıyle paylasmıssa ondan olmus olabılır bu tepkı
benım aklıma boyle geldı valla

demekki bu abla 15 sene boyunca sana karşı çok iyi duygular beslememiş en küçük bir olayda da patlak vermiş ..yani sen ona aslında samimi yaklaşımlarda bulunurken o seni potansiyel tehlike olarak görmüş
haklısın bunu bende düşündüm. inanın çok üzüldüm. bana böyle bir şey yakıştırılmasından

Anlıyorum sizi. Ama işte yine de eşini aramaniz daha nazik olurdu. Artik da görüşülecek bir durumu kalmamış bu işin. Olay buraya gelmiş malesef

Böyle serseri ve özgüveni sıfır insanlara çok üzülüyorum
Napcaktın kadını arayıp kayınpederin kansermiş geçmiş olsun mı dicekmişsin
Keşke seni aradığında ben seni aramayı bilmiyomuyum deseydin seni de aramam sen yoluna ben yoluma kıskançlığında boğul diyip kapatsaydın
İnsan kendini kötü hisseder eşine söyleseydin keşke
Yarın bigün o kadın bişey uydurur Allah vermesin eşinin bilgisi olsun kıskandığından

eşim görüşmeyi kesmez çünkü hep der öz abimden görmediğim yakınlığı gördüm der. ama ben eşiyle bir daha bir araya gelmem

x abinin bana bir zaafı olduğunu sanmıyorum olsa hissederdim ki bana hep abi gibi yaklaştı bence bu tamamen karısının kalbinin karalığı

Katılıyorum. Nezaket sözkonusuysa, tam da dediğiniz gibi ya kadını arayıp eşini telefona çağıracaktı veya kendi eşi aradığı zaman kendisi de konuşacaktı.
Diğer kadın rahatsız olmuş ve rahatsızlığını gayet net belirtmiş. İma yapmamış, laf sokmamış, trip yapmamaış. Kısa yoldan eşimi arama beni ara demiş.

ben olsam bir daha gorusmem esiniz adamla gorusur tabi ama eve gidip gelme olayına girmem 15 senelik bir tanısıklık var yeni olsa kadının tepkisini anlarım ama bunun icin bile telefon acmam ben esimle konusur neden aradı ne alaka falan derdim araması cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…