- 22 Nisan 2015
- 7.357
- 25.436
- 548
- Konu Sahibi willedwoman
-
Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Elestiren cok olacak malum zihniyetlerce ama herseyin bi yolu yordami var.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
Polemige kapaliyim, alintilamayin lütfen.
Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
Çok çok büyük terbiyesizlik bence bide arada 15 yıl var yok artık diyorum 15 yıldır aklın neredeydi bence konuşmaya degmicek bu arkadaş ama esiniz eşiyle konuşmayı kesmemeli bence çünkü zor günleri babası kanser sonucda bu konuyu da atlamayin derimbende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz
eksik anlattığım bir şey yok, bende anlam veremedim kadının bu tavrına ki kadınlada aramız kötü değildi.15 yıl değil de sanki 15 günlük arkadaşlık gibi. ..
Normal değil bu durum...
Ya birşeyleri eksik anlattin ya bu 15 yılda birseyler değişti...
15 yıllık dostluk bunu gerektirmez.
Hele ciddi bir hastalık varsa
eşim x abiyi aramamdan dolayı sıkıntı çıkarmayacağını biliyordum ama ben yinede ne olur olmaz diye eşime aramadan önce söyledim onunda onayını alınca aradım. x abinin eşi böyle hastalık gibi bir durumdan eşimi arasaydı ben mutlu bile olur teşekkür ederdim.Zaten esinize demissiniz x abiyi arayim diye kadının bu hareketini esiniz bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?