eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Nedenini sordun mu peki. Kocami bastan cikaracagini dusunuyorum gibi bir cevap vermemistir herhalde.

bir daha görüsmeyin o insanlarla.esiniz görüssun arkadasiyla.bir araya gelmeyin.Allah korusun olay iftira boyutuna bile gelebilir.kafansinda kurdugu seyler varsa, uzak durun..

Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Elestiren cok olacak malum zihniyetlerce ama herseyin bi yolu yordami var.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
Polemige kapaliyim, alintilamayin lütfen.

arkadaşınızın eşi bayağı fesatmış, eşinin babası o durumdayken siz geçmiş olsun diye aradığınız için kavga edip bide üzerine utanmadan sizi araması çok ayıp olmuş.

ben sizin yerinizde olsam eşime durumu anlatır bir daha o bayanla da aynı ortama gelmezdim. eşiniz istediği şekilde arkadaşı ile dışarıda görürsün ama siz muhattap olmayın.

Kadın X eşine söylemeden aramıştır haberi yoktur.
Siz eşinize söyleyin bilsin.
Sevmiyorum böyle kadınları. Özgüvenleri eksik. Hayatları koca! Çok çirkin.

Siz üzülmeyin yanlış yaptığınız bir şey yok. İleride yine X kişisini ilgilendiren bir durum olduğunda arayın

buraya kafanıza estiği gibi yorum yapıyorsanız alıntılamayın falan diyemezsiniz hanımefendi. sizin beşeri münasebetten, insan ilişkilerinden veya nezaketten haberiniz olmadığı çok belli. aman siz eşinizi saklayın, kendiniz de sakın bir erkekle konuşmayın mazallah aklınız kayar sonra karşı cinse, yazık olur evliliğinize.

Bu dedigin karsi taraf taninmadiginda olur. Oysaki konu sahibinin kocasiyla 15 senelik arkadaslik gecmisleri var ve ailece gorusuyorlarmis.

Kadın o kadar ileri görüşlüymüş ki burada o kadar kadın göremedik o derece

bende bunu düşünüyorum yüz yüze nasıl bakıcaz
Çok çok büyük terbiyesizlik bence bide arada 15 yıl var yok artık diyorum 15 yıldır aklın neredeydi bence konuşmaya degmicek bu arkadaş ama esiniz eşiyle konuşmayı kesmemeli bence çünkü zor günleri babası kanser sonucda bu konuyu da atlamayin derim

bence eşine bahset
eşinde arkadaşına bahsetsin
bu kadınla bir daha görüşme
kendini de açıklama zahmetinde bulunma görürsen
kendisi öyle fesatki, seni de kendisi gibi sandı heralde

Zaten esinize demissiniz x abiyi arayim diye kadının bu hareketini esiniz bilmeli

eksik anlattığım bir şey yok, bende anlam veremedim kadının bu tavrına ki kadınlada aramız kötü değildi.

Zaten esinize demissiniz x abiyi arayim diye kadının bu hareketini esiniz bilmeli
eşim x abiyi aramamdan dolayı sıkıntı çıkarmayacağını biliyordum ama ben yinede ne olur olmaz diye eşime aramadan önce söyledim onunda onayını alınca aradım. x abinin eşi böyle hastalık gibi bir durumdan eşimi arasaydı ben mutlu bile olur teşekkür ederdim.

Sevgili @suzi0713 Ailece örüştüğünüz yıllardır yüz yüze baktığınız insana geçmiş olsun demenizden rahatsız olacak kadınlar var.
Bakın burada bile çıktı fesatlıkta sınır tanımayan nezaket ve insan ilişkisinden bihaber insanlar.
Adamın eşi bu zihniyette !

Eşine durumu anlatmalısın.
Sonra tüm iyi niyetinizle yaklaştığınız bu aile ile görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…