Çirkin bişeyle itham etmemiş, Beni ara demiş, sen neden kocamı arıyosun, kocamda gözün mü var demiyor. Dikkat ederseniz kadının bu üyenin kocasını daha önce herhangi bişey için aradığına dair bir ifadesi yok, demekki kadın için bu doğru değil ve karşıdan da bunu bekliyor. Bunlar tanışmasa da kocasını arasa neyse ama kadınla muhabbeti olan biriyse kadını araması daha şık bir davranıştır. Abi denilen kişi , Kadının arkadaşı olsa eşleri sonra tanışsa da kadının adamı araması okdir. Ama erkekler arkadaş kadınlar sonradan çalışıyor, kadınların kendi içlerinde iletişimleri daha doğrudur, Herhengi bir şüpheye mahal vermemek için adına bazı sınırların tedbirlerin olması kötü bişey değildir. Eşimin bir arkadaşının eşi benden daha eski tanıştıkları için eşime xciğim diye hitap ettiğinde ben de uyardım ben hoşlanmıyorum eşimle öyle konuşulmasından dedim. Ben senin eşine hangi mesafede duruyorsam sizden de o mesafeyi bekliyorum dedim. Kusura bakma haklısın dedi, Aramızda bir sorun olmadı yine görüşüyoruz ama bana saygı duyuyor o şekilde hitap etmiyor. Size göre öyle demesi normal olabilir. Bana göre değil ben bundan rahatsız oluyorsam karşıya söylemem kötü bir davranış olmamalı, benim hoşlanmadığım bişey yaptı diye eşime bunla konuşmayacaksın diye yasak mı koyayım. Düzeltmeyi önermek yerine.
O zaman evine gitmesin, evine almasın demek de ne? Tabiki sosyal çevresi olacak insanların