eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Konu sahibi size bir sorum olacak..sizi kiskanan kadin bir baska kadin tarafindan her ne sebep olursa olsun arandiginda kocasini kiskanmak gibi bir hakki yokmu..evet belki siz hakli olabilirsiniz bu konuda..ama karsi tarafida anlamak lazim belki sizi kiskaniyordu ustune bide tlf acinca dahada kiskancligi artti olamazmi..bence gayet normal karsi tarftaki kadinin yaptigi davranis..sonucta onun kocasi herseyine karisabilir..sizde ona gore mesafenizi koyarsiniz artik.

Neden yasi buyuk bir kadin yasi kucuk bir kadini zaten hep kiskansin ki...yasi kucuk olanlar lolitami hepsi..yada 45 yasinda cok guzel bir kadin 20 yasindaki bir kizi cebinden cikartamaz mi..ben 28 yasindayim ve karsimdaki kadinin yasi degil dış guzelligi, tavirlari, konusma sekli beni kiskandirabilir esime karsi ,bu kadin 50 de olabilir...yanlis dusunce tarzi..

Bu kiskancligi normal olarak gorenler olmus cok sasiriyorum boyle kadinlara. Insanlar arkadas olurlar dost olular arkadasligin dostlugun vefanin cinsiyeti yoktur. Ailecek gorustugu birinden insan kocasini niye kiskanir ki. Kiskaniyorsan gorusme. Kafa yapisi ne kadar bozuk ya yazik.
Konu sahibi sende kotu bisey yapmamissin. Insanlik yapmissin vefali davranmissin ama durumu esine anlat bu kadin yarin birgun kafasinda kurar kurar iftira da atar esin bilsin olanlari.

Ohaa kafa yapisina bak inanamiyorum. Nasil bir ruh haliyle yazdiniz ya resmen şok oldum okurken. Allâh sifa versin size...

Böyle bi durumda ben de kıskançlık yapmazdım ama siz bi seyi unutuyosunuz arkadaslar.
Bazı insanların da huyunun böyle olduğunu, kıskanç olduklarını ve bunu eleştirmeye hakkiniz olmadığını, saygı duymanız gerektiğini unutuyorsunuz.
Kıskanabilir.
Bazi insanlar aşırı kıskançtır ve bu sadece eşiyle kendisini ilgilendirir. Bu aşırı kıskançlık konusunda üçüncü kişilere laf düştüğünü sanmıyorum.

Iyi de karsi taraf ne bilsin onunbtakinti derecesinde kiskanc oldugunu. Bizimde ailecek gorustugumuz cok cift var hic birinden boyle vir tepki beklemem cunku o yonlerini hic gormedim. Simdi birinin ailesinden birine bisey olsa gecmis olsuna arasam karisi boyle bisey soylese sok olurum.
Demekki belli etmemis konu sahibine bu tututmunu bilse insan yapar mi

En iyisini yapıyorsunuz hatta ben eşinden olsam arkadaşıma direk derim bundan sonra biz dışarda görüşelim eşinle görüşmek istemiyor eşim diye böyle çat çat ne güzel olur

Sizin ilk aramanızda böyle bir tepki verdiyse öncesinden bilenmistir size karşı
Mesafeyi koyun ve bunu koruyun ani tepki düşüncelerinde hakli olduğunu hissettirir x hanima .
Muhtemelen arkadaşınız sizi övücü sözler sarfetmiş zaman içerisinde buradan dolayı insan 15 senedir tanıdığı birine bu şekilde bir geridönüş yapmaya utanmalı

sizinle aynı fikirdeyim, bence de bayanı arayıp eşiyle de öyle konuşmalıydi. ama çok büyütülecek ya da arayıp uyarıda bulunması gerekecek bir durum değil. bence bu bayan sadece tlf la aranmasına kızmamış. dikkatini çeken ya da onu irite eden başka şeyler de vardır. yoksa sadece bu sebeple 15 yıllık arkadaşını arayıp böyle bir uyarı yapmaz diye düşünüyorum. ben benzer bir durumla karşılaştığım için sorguluyorum. mesela bizim de eşimle aynı samimiyette bir aile dostumuz var. bayan arkadaşimi sevmeme rağmen, sürekli eşime beni küçük duruma düşürecek şeyler söylüyor. ama öyle doğru kelimeleri öyle akıllıca kullanıyor ki eşim gelip beni sorguladığında o bayanın gazına geldiğini farketmiyor bile. ben eşimi uyarmayı tercih ettim. bir süre bayanı korudu, yapmaz etmez dedi ama sonra o da farkına vardı. tabi sözüm meclisten dışarı.

eşinize anlatın.
bir daha da o arkadaşlarınızla görüşmeyin bence.
zaten size arayarak sizinle bir daha görüşmemeyi göze almış.
Kadının yaptığı çok ayıp.

Bazi yorumlar var ki yemin ediyorum tansiyonum yukseldi okurken. Bu kadar cirkin bi davranisi sergileyen terbiyesiz kadinin adresini bilseler madalya takmaya gidecekler. Sene olmus 2017 yapmayin etmeyin yahu. Hem madem kadin kiskanc bu durum gayet normal o zaman konu sahibinin evine gelmeyecek kendi evine de sokmayacak kimseyi. Lahanayi yerken kitir kitir sapina gelince me.
Neyse buldumcuklara ne desek bos bir kulaktan girer digerinden cikar da; konu sahibi ben olsam her ikisiyle de bir daha asla konusmam. Terbiyesiz karisinin hakkindan gelsin madem abi dediğiniz adam. Kimsenin kimseyi boyle cirkin bir seyle itham etmeye hakki yok.

ama o zaman kıskançsa hiç görüşmesin. ailece görülüşüyormuş böyle durumların olabileceği normal değil mi kötü günde, hastalıkta, cenazede insan aranmaz mı? madem kıskanıyorsun koy mesafeyi hiç görüştürme bu şekilde bir terbiyesizlik yapmasına gerek yok. yüz yüzeyken kıskanmak yok ama arayınca mı aklına geldi kadının. sen 15 yıl boyunca ailece görüş kadıncağız bir geçmiş olsun diye arayınca kıskan hiç normal değil bence.

Saaapına gelince meeeeee

Abi önemli onunla görüşmemek olmaz, bundan sonra eşim dışarda görüşcek ben de hasta annesini rahatlıkla soracam demiş işte

Hmm esini arayıp geçmis olsun deseydiniz oda esine iletirdi .bazı ortamlarda böyle oluyor .bidaha görüsmeyin derim

Tamamen kıskançlıkla ilgili olmayabilir. Diğer kadın kendisini hiçe saydığını düşünmüş olabilir. Ben kadını gayet takdir ettim. Rahatsız olmuş, çat diye söylemiş. Hem de hiç itham etmeden söylemiş. Polemiğe girmemiş, açıklama beklememiş, "olsun sen yine de arama" diye kestirip atmış.
15 senelik samimiyet samimiyet denmiş. Demek ki diğer kadın bu denli "samimiyeti" fazla bulmuş.
15 senede bu kişiler birbirlerini hiç aramamışlar mı ? Veya konu sahibi kadının kıskanç olduğunu sadece eşinin diğer abiden duyduğu kadarıyla mı biliyormuş ? Ee hani samimilerdi ? Birbirlerini hiç tanımamışlar.
Samimiyet, kişilerin sınırlarına bağlıdır. Birisi sizin evinizde ayaklarını sehpaya uzatmıyorsa, siz de onun evinde uzatmazsınız. Diğer kadın hiç bir durumda sizin eşinizi aramıyorsa, siz de o sınırı geçmezsiniz. Bu kadar basit.

Net.

Bende rahatsiz olurdum bayan olarak ben dururken esimin aranmasindan madem samimisin kocasiyla kocan esiylede sen gorusmeliydin arkadasin hakli iyi etmis size acikca belirtmekte. Alinti yaptigim bayan da guzel deginmis konunuza.

Bence bu tamamen adamla eşinin arasındakı bır sorun senınle alakası yok. Ne yasadıklarını bılemeyız.

Bende rahatsiz olurdum bayan olarak ben dururken esimin aranmasindan madem samimisin kocasiyla kocan esiylede sen gorusmeliydin arkadasin hakli iyi etmis size acikca belirtmekte. Alinti yaptigim bayan da guzel deginmis konunuza.
Bir kadın bir erkeği arayamazmi ararsa ne olur? O kadın adamı ham mı yapar? Yada o kadınla o adam o anda eşlerini mı boynuzlar?
Bir kadının bir erkeği geçmiş olsun diye araması nasıl bir rahatsızlıktır? Biri bana aciklasin?
Hiç mi erkeklerle konuşmuyorsunuz? Her kadın erkek diyalogu cinsellik mıdır?
Bir arkadaşımı aradım eşinden bir şey istedim. Akşam o arkadaşımın eşi aradi. Oturuyorduk kalabalıktık, telefonu actim herkesin içinde konustum. Teşekkür ederim canım hadi iyi akşamlar dedim. Kimse garipsemedi, neden karısı varken adamla konuştun demedi, adamla konuştum diye tu kakasin demediler. Hani çok elzem bir şeyde değildi istediğim. Edep konusmamayla olmaz. Edep beyninizle o beyindeki dusuncelerinizle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…