- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi willedwoman
-
Neden yasi buyuk bir kadin yasi kucuk bir kadini zaten hep kiskansin ki...yasi kucuk olanlar lolitami hepsi..yada 45 yasinda cok guzel bir kadin 20 yasindaki bir kizi cebinden cikartamaz mi..ben 28 yasindayim ve karsimdaki kadinin yasi degil dış guzelligi, tavirlari, konusma sekli beni kiskandirabilir esime karsi ,bu kadin 50 de olabilir...yanlis dusunce tarzi..Bu kıskançlık durumu bence bahsettiğin yaş durumuyla alakalı. Senden yaşça büyük olan bi bayanın seni kıskanması görülmeyen bişey değil. Ama benim burda sana tavsiyem bu durumu eşine anlat. Çünkü başka birinden duyarsa sıkıntı yaratabilir.
Ohaa kafa yapisina bak inanamiyorum. Nasil bir ruh haliyle yazdiniz ya resmen şok oldum okurken. Allâh sifa versin size...Ne münasebet canım.karisini ararsin gecmis olsun dersin yada esinle birlikte ziyarete gidersiniz.bence hic olmamis bi de yazdigin basliga bak .benden kiskaniyor diye yazmissin ayip ayip.senden niye kiskansinki kiskanacak ne yapiyonda.hayret bisey ya.
Iyi de karsi taraf ne bilsin onunbtakinti derecesinde kiskanc oldugunu. Bizimde ailecek gorustugumuz cok cift var hic birinden boyle vir tepki beklemem cunku o yonlerini hic gormedim. Simdi birinin ailesinden birine bisey olsa gecmis olsuna arasam karisi boyle bisey soylese sok olurum.Böyle bi durumda ben de kıskançlık yapmazdım ama siz bi seyi unutuyosunuz arkadaslar.
Bazı insanların da huyunun böyle olduğunu, kıskanç olduklarını ve bunu eleştirmeye hakkiniz olmadığını, saygı duymanız gerektiğini unutuyorsunuz.
Kıskanabilir.
Bazi insanlar aşırı kıskançtır ve bu sadece eşiyle kendisini ilgilendirir. Bu aşırı kıskançlık konusunda üçüncü kişilere laf düştüğünü sanmıyorum.
arkadaşlar merhaba,
akşam eşime durumu olduğu gibi anlattım önce çok şaşırdı sonrada zaten arkadaşının karısından çok dert yandığını çok takıntılı bir kadın olduğundan bahsetmişti dedi. ama eşimde benim gibi çok üzüldü. biz kendimizi bilen insanlarız dedi. ben onlara güvenmesem yada ufacık bir tedirginliğim olsa ailemin evimin içine almazdım dedi. ama yanılmışız dedi. arkadaşı ile dışarda görüşecek çünkü onun bu durumda bir suçu yok. ama ailece görüşmeyi keselim dedi. sende x abiyi sokaktada görsen selam verme dedi. sebebini sorarsa yenge hanımın rahatsızlığından bahsederim ben dedi.
sizinle aynı fikirdeyim, bence de bayanı arayıp eşiyle de öyle konuşmalıydi. ama çok büyütülecek ya da arayıp uyarıda bulunması gerekecek bir durum değil. bence bu bayan sadece tlf la aranmasına kızmamış. dikkatini çeken ya da onu irite eden başka şeyler de vardır. yoksa sadece bu sebeple 15 yıllık arkadaşını arayıp böyle bir uyarı yapmaz diye düşünüyorum. ben benzer bir durumla karşılaştığım için sorguluyorum. mesela bizim de eşimle aynı samimiyette bir aile dostumuz var. bayan arkadaşimi sevmeme rağmen, sürekli eşime beni küçük duruma düşürecek şeyler söylüyor. ama öyle doğru kelimeleri öyle akıllıca kullanıyor ki eşim gelip beni sorguladığında o bayanın gazına geldiğini farketmiyor bile. ben eşimi uyarmayı tercih ettim. bir süre bayanı korudu, yapmaz etmez dedi ama sonra o da farkına vardı. tabi sözüm meclisten dışarı.Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Elestiren cok olacak malum zihniyetlerce ama herseyin bi yolu yordami var.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
Polemige kapaliyim, alintilamayin lütfen.
Böyle bi durumda ben de kıskançlık yapmazdım ama siz bi seyi unutuyosunuz arkadaslar.
Bazı insanların da huyunun böyle olduğunu, kıskanç olduklarını ve bunu eleştirmeye hakkiniz olmadığını, saygı duymanız gerektiğini unutuyorsunuz.
Kıskanabilir.
Bazi insanlar aşırı kıskançtır ve bu sadece eşiyle kendisini ilgilendirir. Bu aşırı kıskançlık konusunda üçüncü kişilere laf düştüğünü sanmıyorum.
Bazi yorumlar var ki yemin ediyorum tansiyonum yukseldi okurken. Bu kadar cirkin bi davranisi sergileyen terbiyesiz kadinin adresini bilseler madalya takmaya gidecekler. Sene olmus 2017 yapmayin etmeyin yahu. Hem madem kadin kiskanc bu durum gayet normal o zaman konu sahibinin evine gelmeyecek kendi evine de sokmayacak kimseyi. Lahanayi yerken kitir kitir sapina gelince me.
Neyse buldumcuklara ne desek bos bir kulaktan girer digerinden cikar da; konu sahibi ben olsam her ikisiyle de bir daha asla konusmam. Terbiyesiz karisinin hakkindan gelsin madem abi dediğiniz adam. Kimsenin kimseyi boyle cirkin bir seyle itham etmeye hakki yok.
Net.Tamamen kıskançlıkla ilgili olmayabilir. Diğer kadın kendisini hiçe saydığını düşünmüş olabilir. Ben kadını gayet takdir ettim. Rahatsız olmuş, çat diye söylemiş. Hem de hiç itham etmeden söylemiş. Polemiğe girmemiş, açıklama beklememiş, "olsun sen yine de arama" diye kestirip atmış.
15 senelik samimiyet samimiyet denmiş. Demek ki diğer kadın bu denli "samimiyeti" fazla bulmuş.
15 senede bu kişiler birbirlerini hiç aramamışlar mı ? Veya konu sahibi kadının kıskanç olduğunu sadece eşinin diğer abiden duyduğu kadarıyla mı biliyormuş ? Ee hani samimilerdi ? Birbirlerini hiç tanımamışlar.
Samimiyet, kişilerin sınırlarına bağlıdır. Birisi sizin evinizde ayaklarını sehpaya uzatmıyorsa, siz de onun evinde uzatmazsınız. Diğer kadın hiç bir durumda sizin eşinizi aramıyorsa, siz de o sınırı geçmezsiniz. Bu kadar basit.
Bende rahatsiz olurdum bayan olarak ben dururken esimin aranmasindan madem samimisin kocasiyla kocan esiylede sen gorusmeliydin arkadasin hakli iyi etmis size acikca belirtmekte. Alinti yaptigim bayan da guzel deginmis konunuza.Tamamen kıskançlıkla ilgili olmayabilir. Diğer kadın kendisini hiçe saydığını düşünmüş olabilir. Ben kadını gayet takdir ettim. Rahatsız olmuş, çat diye söylemiş. Hem de hiç itham etmeden söylemiş. Polemiğe girmemiş, açıklama beklememiş, "olsun sen yine de arama" diye kestirip atmış.
15 senelik samimiyet samimiyet denmiş. Demek ki diğer kadın bu denli "samimiyeti" fazla bulmuş.
15 senede bu kişiler birbirlerini hiç aramamışlar mı ? Veya konu sahibi kadının kıskanç olduğunu sadece eşinin diğer abiden duyduğu kadarıyla mı biliyormuş ? Ee hani samimilerdi ? Birbirlerini hiç tanımamışlar.
Samimiyet, kişilerin sınırlarına bağlıdır. Birisi sizin evinizde ayaklarını sehpaya uzatmıyorsa, siz de onun evinde uzatmazsınız. Diğer kadın hiç bir durumda sizin eşinizi aramıyorsa, siz de o sınırı geçmezsiniz. Bu kadar basit.
Bir kadın bir erkeği arayamazmi ararsa ne olur? O kadın adamı ham mı yapar? Yada o kadınla o adam o anda eşlerini mı boynuzlar?Bende rahatsiz olurdum bayan olarak ben dururken esimin aranmasindan madem samimisin kocasiyla kocan esiylede sen gorusmeliydin arkadasin hakli iyi etmis size acikca belirtmekte. Alinti yaptigim bayan da guzel deginmis konunuza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?