eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

Bu kafayla bizden bir halt olmaz.

Neymiş karısı dururken adamı aramış.Adam evine girip çıkan ailece görüşülen insan aramasa ayıp.

Şu kafadan bir çıkmak lazım.Herkesi cinsiyetiyle sınıflandırmazsınız.<arkadaşınızdır, dostunuzdur, akrabanızdır.

Bu bakış açısıdır ki bugün her taraf sapık dolu.Çünkü önce cinsiyet sonra hayatındaki yeri.

Yapmayın bunu çocuklarınıza.

Bu kadin sizi demekki daha öncedende kiskaniyordu sonunda da patladi. Esi sizi sürekli aramasindan rahatsiz olmustur.
Vallah benim basima gelse esimin arkadasinin esi esiminarasa (baya karisik oldu neyse)
Ben kiskanmazdim sonucta 15 yillik arkadaslar...
Ben esimin arkadasini arasam da sizin yasadiginizi yasasam birdaha bu insanlarla görüsmezdim ve esime anlatirdim olanlari.

İsterseniz 30 senelik arkas olun bizzat kendiniz aramak yerine " esinizin aradigi sirada siz de tebrik etseydiniz" daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Yoksa boyle kendiyle alakali guven problemi olan insanlarla ugrasirsiniz. Kaldiki uzun sureli arkadassiniz huyunu az cok tahmin edebilecek durumdasiniz

Konuyu iyi okumamışsınız. Ortada tebrik edilecek bir şey de yok. Ortada hastalık var. Arkadaş geçmiş olsun demek için aramış.

Bence eşini arayıp daha sonra x abiyi telefona istemeliydin akşam ararsan ikisini yan yana denk getirmen mümkün ben olsam bende kıskanırdım valla

Konuyu iyi okumamışsınız. Ortada tebrik edilecek bir şey de yok. Ortada hastalık var. Arkadaş geçmiş olsun demek için aramış.
Farketmez oncelikle esiniz aramali, sonra telefonu kendisi almaliydi. Konunu ne oldugunun onemi yok.

Dediğim gibi boyle bi konuda ben de kıskançlık yapmazdım. Ama sizin de dediğiniz gibi kıskancsa baştan görüşmemeli.
Yalniz bi de şöyle bi sey var. Biz burda olayi tek taraflı dinliyoruz belki de kadinin, zaten uzun zamandir konu sahibiyle ilgili rahatsiz oldugu bi takım şeyler vardir. Bu olay da patlamasina sebep olmustur. Bilemeyiz bunlari.

olabilir belki eşinin konu sahibini aramalarından rahatsız oluyordur. o zaman da aynı şeye geliyor görüşme olsun bitsin.kadın görüşmem demiyor bi daha kocamı arama beni ara diyor. değişik kafa yapıları işte.

Arkadaşlar malesef bazen biz kadınlar çok kıskanç olabiliyoruz..tabiki hanımefendi ayıp etmiş ama yinede onu anlamak lazım eşiyle aralarında ne var bilemeyiz..bence siz böyle bir konuşma gerçekleşmemiş farzedin çok merak ettiğiniz zamanlarda eşiniz arasın önce, sonrada telefonu size versin öyle muhatap olun artık..naçizane tavsiyem görüşmelerinizi azaltmaya çalışın.

eşinize kesinlikle bu durumu açıklayın.çünkü saklarsanız suçlu durumda gözükebilirsiniz. sanki niyetiniz kötüymüş de o sizi uyarmış siz de çekindiğinizden eşinize söyleyememişsiniz gibi olur. böyle düşünen kadınlar bu konuyu böyle yansıtır emin olun. bak eşine söyleyememiş bile diye düşünür. siz eşinize anlatın, çok şaşırdığınızı ve madem beni kıskanıyor yanyana olduğumuzda da kıskanır ben böyle fesat niyetli bir kadınla aynı ortamda bulunamam. neyi kıskanacağı, ne yapacağı belli olmaz deyin. resmen namusunuza laf uzatmış kadın, bunu sineye çekmeyin. kocamda gözün var o yüzden arıyorsun demek istemiş. bu hakaret kabul edilemez. kendinize saygınız varsa görüşmezsiniz bir daha.

Tabi sizin bir sucunuz yok,ama bizde de mesela genelde erkekler erkeklerle konuşur bayanlar bayanlarla (telefonda vs )neden olduğunu şimdi anlıyorum.

Arama ozaman bida belliki kadin kavga etmis esiyle esinin kulagina giderse oda snrlenir bn olsam birdaha ne o x abiyi nede onun esini arardm

Bu açıdan bakınca cok ince bir dusunce gibi geldi bana, boyle dusunmemistim.
Evet, o sınırı illa sozle degil, tavirlariyla cizenler olabilir.
Guzel :)

Ben kiskanc oldugunu bildigim hanimlarla, sadece duyum olarak bilsem dahi, gorusmemeye calisiyorum ya da kafamiz uyuyorsa da gorusuyorsam esiyle alakali hicbir seye deginmiyorum.
Cunku biliyorum; kiskanabiliyor ve ben de rahatsiz etmemeyi tercih ediyorum, saygi duyuyorum.

Konu sahibi de biliyormus ama sanirim benden de kiskanacak degil ya, diye dusunmus olmali.
Yine de bu telefon olayina kadar tatile bile gidilmisse hic mi kiskanacagi bir sey olmadi 15 senede, diye de dusunuyorum.
Cunku telefonlasmak, birlikte tatilin yaninda daha makul, kiskanc birine bence.

Valla şekerim bence çok sinir bozucu bir durum..ben olsam tüm ilişkimi keserim ve eşimede anlatırım..kendinizi çekin ve haddini bildiri.bunlar gibi sığ beyinli basit insanlardan uzak durmalıyız bence..ne demişlercanım;kişi kendinden bilir işi..birde insanın fikri neyse zikri odur..yani bugün bunları düşünebilen birinin yarın sana zarar vermeyeceği ne malum..

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…