- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
Ya bir de şu vardır. Güzellik görecelidir ancak çok güzel olup da niteliksiz güzellik defter kabı gibidir. bir süre sonra sıradanlaşır..Yok kinlenmek her durumda hastalıklı bir insanın yapacağı şey...
Faraza kendimi konu sahibinin yerine koydum da, eşim bir Collin Farrel olsa mesela, yanımızdan Cate Blanchette geçse, ben "belki", yaw keşke şu hatun kadar güzel olsaydım bende diye bir anlık içimden geçebilir...kadına ne hakla kinlenecem ki, Yaradan güzel yaratmış, kadının ne suçu var
Katılıyorum, aynısı erkek için de geçerli. Güzele bakmak hoşta, eninde sonunda alışkanlık halini alır, sıradanlaşır ama birikimi bol, karizması tam insanların, büyüsü daha bir başka, çekimi daha kalıcı oluyor.Ya bir de şu vardır. Güzellik görecelidir ancak çok güzel olup da niteliksiz güzellik defter kabı gibidir. bir süre sonra sıradanlaşır..
Ama ben güzel olup da başarılı olan, belli bir yere gelmiş, toplumda sayılan kişileri takdir ediyorum.
Bunun dışında da benim açımdan güzel olmayan ama çok karizmatik olan, bilgili olan, konuşunca tonla erkeği susturan kadın bence tescilli güzelden daha güzeldir.
şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.
bak canım burada yazdıkların işin özü.özgüven eksikliği var eşime de güvensizlik var ikisi bir arada
VAlla arkadasinin karisina bakabilecek bir karaktersizi insanin nasil sevesi gelir bilmiyorum.bakar o biliyorum ben.
Cok doğru bir tespit kesinlikle Katılıyorum. Asıl çirkin Kadından korkmak gerek !!Güzel kadınlardan hiç korkmayın .
Allah insanı çirkin kadın şerrinden korusun .
Çirkin kadın kompleksi ne yuvalar yıkıyor ooooooooo .
Bir kez aldatilmissiniz zaten. Bu hisleriniz o yuzden normal. Ama buna sizden cok o bayanin esinin bozulmasi gerekmiyor mu ?
Sonucta esiniz aldaticak kapasitedeyse hala gider baskasiyla gene aldatir.
Bence biraz kendinize guveninizi artirin bir sekilde. Her kadin guzel deyildir kesinlikle, ama her kadin cekici olabilir. Bunun da en onemli sartlarindan biri kendine guvendir.
kendine guvenin selulitlerinle yada bir kac kilo fazlanla ilgisi yok. Once kendini tanimakla ise baslamani tavsiye ederim, sonrada kendini gelistirirsen bunu basaracagina inaniyorum.
Yazdiginiz her satira katiliyorum.
Lakin......konu sahibesi ne kadar guvenli de olsa, kendine guvense de bu herife zaten guvenmemeli. Guvenmemekte hakli, cunku adam pislik. Dunya guzeli olsan da , atom profesoru olsan da bu karakterdeki bir herif yine gider aldatir, bunun konu sahibesiyle alakasi yok, herifle ilgisi var.
Kiskansam bile belli etmem. Yapacağı bir şey varsa iyice aklına girer. Yapmayacak bir seyse de kendine olan guveninizi sorgular eşiniz ya da klasik erkek lafı saçmalama ile karsilasirsiniz.kızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
şu muhabbet bile sağlıklı bir evlilikte olmaması lazım..Kiskansam bile belli etmem. Yapacağı bir şey varsa iyice aklına girer. Yapmayacak bir seyse de kendine olan guveninizi sorgular eşiniz ya da klasik erkek lafı saçmalama ile karsilasirsiniz.
gelmiyor tabi ki gerçekten hiç hoş değil.şu muhabbet bile sağlıklı bir evlilikte olmaması lazım..
görüştükleri kadını kıskanan bir kadın..
bu doğruysa inkar eden bir koca... yalansa da buna maruz kalan bir koca..
Normal geliyor mu?
kesinlikle..gelmiyor tabi ki gerçekten hiç hoş değil.
konu sahibi sanırım eşini bir kez affetmış bir şeyler yasamis tam okumadim ama bunun sonu yok gibi güven bittiği anda zor yürürkesinlikle..
eşine yani" sana güvenmiyorum " demek.
güvenmediği bir adamla nasıl evli kalır ki insan?
kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?