eşimin arkadaşının karısı

Ya bir de şu vardır. Güzellik görecelidir ancak çok güzel olup da niteliksiz güzellik defter kabı gibidir. bir süre sonra sıradanlaşır..
Ama ben güzel olup da başarılı olan, belli bir yere gelmiş, toplumda sayılan kişileri takdir ediyorum.
Bunun dışında da benim açımdan güzel olmayan ama çok karizmatik olan, bilgili olan, konuşunca tonla erkeği susturan kadın bence tescilli güzelden daha güzeldir.

Ben bu hatunla gorusme yazan insanlarin kafasina hayret ediyorum. Gorusmeseler ne olacak ki, adamin mayasi bozuk, zaten aldatmis, aldatmaya meyilli bir tip.yani bu kadin olmasa baska kadina gozu kayacak, burda kadinin kim oldugunun onemi yok ki. Etrafa bakmasin diye kocislerinize tasma takacaksiniz nerdeyse, serefsizligi ve rezilligi ne kadar kolay kabullenenler var, aklim almiyor.

Katılıyorum, aynısı erkek için de geçerli. Güzele bakmak hoşta, eninde sonunda alışkanlık halini alır, sıradanlaşır ama birikimi bol, karizması tam insanların, büyüsü daha bir başka, çekimi daha kalıcı oluyor.

özgüven eksikliği var eşime de güvensizlik var ikisi bir arada
bak canım burada yazdıkların işin özü.
başkaca bişeye gerek yok.
ya da başkalarını suçlamaya.
eşim çapkın diyorsun,beni eleştirir fiziğimle diyorsun, özgüvenim eksik diyorsun ve de aldatma olayından dolayı da eşime güvenim yok diyorsun.
o bahsettiğin kadınla aynı ortamda bulunduğun, arkadaş ortamınız olduğu için onun üzerinden anlatmışssın durumu ama asıl mesele o kadın değil,yukarıda yazdıkların.
o kadın olmasa başkasına ilgisi kayabilecek bir eşin var.
o kadın arkadaşınızla ev ortamında filan beraber olunca , seninki gibi gözleri felfecir okuyan eşleri olan kadınlar haliyle bi kıskançlık durumuna girerler.
burada kadının bir hatası yok anlattığına göre.
yani eşine ilgi gösteriyor filan da değil.
kadının suçu ne.
gerçekten ilgi çekici derecede güzelliği var ise böyle kadınlar her ortamda ,kadın erkek herkesten ilgi görürler ve tüm gözler üzerinde olur,az veya çok, ya da gizlice veya alenen.bir şekilde zaten gözhapsine alınırlar.
ee senin eşin de pek masum değil rahat durmuyor demekki.
sen o kadını filan boşver de eşinle aranızdaki soruna odaklan.
severek evlendiyseniz ,seni bu şekilde aşağılamasına özgüvenini zedelemesine müsade etme.
çok yakışıklı olmasına güvenip tepene çıkmış...
başkalarını karıştırmadan davranışlarını acilen düzeltmesini iste,tepkini göster.

Kadının güzel olması önemli değil de dekolte giymesi beni rahatsız eder. Ben ailece görüşmek istemem öyle bir tiple. Eşim bakıyor diyorsun da demekki eşinin tarzı bu, sende çapkın olduğunu kabul ediyorsun zaten.
Sonuçta dışarda, iş yerinde de başka güzel ve dekolte giyen kadınlar var. Ama göz görmeyince gönül katlanıyor. Ben yanında yokken de müdahale edemeyeceğine göre onu düşünmem ama arkadaş çevremizde böyle biri varsa görüşmem.

Bizim görüştüğümüz bir çift vardı, kızın fiziği hiç iyi değil, göğüsleri kocaman, çatalı baya açmıştı bir gün, göğüsleri meydanda, çok sinir oldum ben güzel bir kadın olmadığı halde. Eşim bakar diyede değil, utanmıyor mu dedim böyle karşımızda, benim tarzım değil çünkü. Zaten eşim de her açılan memeye bakacaksa yuh olsun ona!!

Ben sanırım kıskanırdım doğruya doğru. Ama eşimden o kadına karşı olmaması gereken bir elektriğe şahit olmadan dillendirmem, kendi kadınsal kıskançlığımı içime gömerdim. Beraber eğleniyorsak görüşürdüm sorun değil. Kadınız sonuçta, sokakta yanımızdan geçen kadını da kıskanıyoruz bazen. Ama eşimden o kadına karşı olmaması gereken bir bakış, harekete şahit olursam da hayatımdan eşimi çıkarırdım, güzel arkadaşımı değil..

Arkadaşım kocanın arkadaşının eşini kıskanma sadece GÜZEL diye

Kocana sırnaşır el şakası yapar nebiliyim gelir yanağından makas alır durum değişir ama güzel olması sorun olmamalı

Arkadaşı kocanının çapkınlıklarını nasıl biri olduğunu daha iyi biliyodur.

Karısına bakabilecek kadar AÇ olsa kocan adam sadece kendisi görüşür

Sen kafaya taktığın için baktığını sanıyosun bakmak varr bakmakkk var

Bir kez aldatilmissiniz zaten. Bu hisleriniz o yuzden normal. Ama buna sizden cok o bayanin esinin bozulmasi gerekmiyor mu ?

Sonucta esiniz aldaticak kapasitedeyse hala gider baskasiyla gene aldatir.

Bence biraz kendinize guveninizi artirin bir sekilde. Her kadin guzel deyildir kesinlikle, ama her kadin cekici olabilir. Bunun da en onemli sartlarindan biri kendine guvendir.

kendine guvenin selulitlerinle yada bir kac kilo fazlanla ilgisi yok. Once kendini tanimakla ise baslamani tavsiye ederim, sonrada kendini gelistirirsen bunu basaracagina inaniyorum.

Yazdiginiz her satira katiliyorum.

Lakin......konu sahibesi ne kadar guvenli de olsa, kendine guvense de bu herife zaten guvenmemeli. Guvenmemekte hakli, cunku adam pislik. Dunya guzeli olsan da , atom profesoru olsan da bu karakterdeki bir herif yine gider aldatir, bunun konu sahibesiyle alakasi yok, herifle ilgisi var.

Haklisin, Ben onun yerinde olsam beni aldatan bir erkekle hala birlikte olmazdim, ama tabi sartlari neydi bilemiyoruz. O yuzden zaten hep guvensizlik hissi duyucak esine karsi, taki esini tinmayana kadar.
Sanirim esine hala asik, ve onunda kendisine oyle asik olmasini istiyor.

Kiskansam bile belli etmem. Yapacağı bir şey varsa iyice aklına girer. Yapmayacak bir seyse de kendine olan guveninizi sorgular eşiniz ya da klasik erkek lafı saçmalama ile karsilasirsiniz.

Kiskansam bile belli etmem. Yapacağı bir şey varsa iyice aklına girer. Yapmayacak bir seyse de kendine olan guveninizi sorgular eşiniz ya da klasik erkek lafı saçmalama ile karsilasirsiniz.
şu muhabbet bile sağlıklı bir evlilikte olmaması lazım..
görüştükleri kadını kıskanan bir kadın..
bu doğruysa inkar eden bir koca... yalansa da buna maruz kalan bir koca..
Normal geliyor mu?

kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.

Madem eşinizi kıskanıyorsunuz o halde o kadınla çok içli dışlı olmayın erkek sonuçta.Onların nefisleri bizlerden çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…