eşimin arkadaşının karısı

ucaolimbera

minik ku$
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
109
13
118
37
kızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız

kadın çok bakımlı,güzel.dekolte de giyiniyor.eşim de çapkın olunca ben sinir oluyorum.
Kiskanabilirsin dogal bir durum..
Ama esim bakiyor mu ediyor mu kadin cok ilgi cekiyor diye dusunmektense , size verilen ilgiyi katlamanin yoluna bakin derim..
Ben olsam boyle yapardim =)

kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.

Bu hissettiginiz kiskanclik normal bir duygu....

Bazi kadınlar cidden çok guzel ya konuşurken yüzünü gozunu incelemekten dinlemeyi unutuyorum :)

Yani birde eşimin arkadaşına bakarım o Eşimden daha yakışıklı ise benden daha güzel karısı olması pek umrumda olmaz. Ama eşimin tipinde birinin çok şahane karısı varsa şeytan bana fısıldar. Acaba eşim içinden vay be adamın evlendiği kadına bak bide benimkine bak diyomudur diye.

Ama dedim ya hep o lanet şeytanın işi bunlar tövbe tövbe der arınmaya çalılırdım bu düşünceden

Güzel olmak kadının suçu mu ilahi... Sende güzel güzel kendine bak, bakımlı ol azıcık da cilveli ol senden iyisi olmaz :) Hem zaten güzelin sonu yok ki canım, o olmaz başka güzel çarpar gözüne, kendine güven biraz...

hehh hissettiğim tam da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…