- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 118
- 37
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.Eşinizin ona baktığını neden hissettiniz ki ?
bu da olabilir aslında.eşimde çapkınlık var birazSorun esinizin arkadasinin karisini kisanmak degil bence.
sorun eşinize karşı güvensizlik duymaniz..
kadın çok bakımlı,güzel.dekolte de giyiniyor.eşim de çapkın olunca ben sinir oluyorum.Bu duygulara ,bu hislere bir kere kapildiniz miz zar zor kurtulursunuz..
Hele ki ortada belli basli bir sebep yoksa isiniz daha zor benden soylemesi..
haklısınız da işte ne bileyim.elimde olmadankıskanıyorumyinedeböyle bir durumda kadından değil eşimden rahatsız olurdum!
güzel olmak onun suçuymuş gibi düşünmezdim.
ama adam olmamak eşimin suçu olurdu bu durumda!
İyi de eşinizde çapkınlık varsa, arkadaşının karısı değil de sokaktaki güzel kadın olsa yine bakar.bu da olabilir aslında.eşimde çapkınlık var biraz
Kiskanabilirsin dogal bir durum..kadın çok bakımlı,güzel.dekolte de giyiniyor.eşim de çapkın olunca ben sinir oluyorum.
kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
doğru sokakta da Güzel kadınlar çok.İyi de eşinizde çapkınlık varsa, arkadaşının karısı değil de sokaktaki güzel kadın olsa yine bakar.
bu da olabilir aslında.eşimde çapkınlık var biraz
hehh hissettiğim tam da bu.Yani birde eşimin arkadaşına bakarım o Eşimden daha yakışıklı ise benden daha güzel karısı olması pek umrumda olmaz. Ama eşimin tipinde birinin çok şahane karısı varsa şeytan bana fısıldar.Acaba eşim içinden vay be adamın evlendiği kadına bak bide benimkine bak diyomudur diye.
Ama dedim ya hep o lanet şeytanın işi bunlar tövbe tövbe der arınmaya çalılırdım bu düşünceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?